< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rover alınırmı ? 2. el (18. sayfa)
-
-
selamlar arkadaşlar. 1998 model Rover 416 is 1.5 yıldır kullanıyorum. Hayatımda bu Konforu yakalayacak başka bir otomobil görmedim. Zira bu aracı ben 17.250 tl ye aldım. 2 ay önce conta yaktırdım ve 2 günde tamir edildi. Parça sorunu var diyenler nerden çıkarıyor anlamıyorum. Kulakdan dolma kelimelerle yazmayın yoruma. 2018 temmuz dayız şuanda. Bu aracı en az 20ye gider. Haaaa bu konfordaydı başka bir aracı 2000 model olsun ve bilinen markalardan Opel, Toyota, Renault, Hyundai olsun 40dan aşağı bulamazsınız. Benim araç, otomatik vitesli, dört cam otomatik, aynalar elektrikli, abs vs herşey var. Herbiryeri Honda civic arkadaş. Nasıl parça sorunu var dersiniz? Temizini bulursanız kaçırmayın. 2017 symbol kullandım bu konforu bulamadım. Fiyat işte tam da bu şekilde bilmeyenlerin yorumları yüzünden yada sayesinde düşük. İşime geldi ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2010 . 2017 full kazalı. Km oynanmış. Airbag açılmış saçma sapan fiyat isteyen araçlar alacağınıza, Teneke şahin Tempra doğan alacağınıza. Airbag, Klima, 4 cam otomatik, 1.6 Honda Motorlu Honda Şanzımalı Rover alın kardeşim. 2 yıllık Rover 416si kullanıcısyım. Satmak için alamayın. Kullanmak için alın. 18.00tlye de var 25.000tlye de. Bu donanımlı bir araba şuanda en az 35.000tl ÜZERİNDE HONDA YAZSA. Kulaktan dolma bilgilerle adın atmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle tüm arkadaşların cuma'sı mübarek olsun bende Rover kullanıcı olarak aracımdan memnunum benim sormak istediğim Rover 218 vi aracımı dış modifiye etmek istiyorum body kıt yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaslar oncelikle hayirli kandiller hayirli cumalar.
1998 model rover 214 almayi dusunuyorum arac 164000 km de. Fakat forumda okuduklari biraz kafami karistirdi. Bu benim kendime ait ilk arabam olucak.bu arabayi alsam sorun yasarmiyim. Siz kullanicilarin yorumlari benim icin cok onemli lutfen acil yardimci olurmusunuz?bu aracin kronik bi sorunu varmi varsa nasil cozebilirim.bunlarla alakali bilgilendirirseniz sevinirim -
Yaklaşık 2 hafta önce ulan ne olacaksa olsun anasını satayım dedim ve gittim full orjinal değişensiz 169 binde 414 rover aldım.(3 gün sonra talip çıktı arabama tabi satmadım bunuda belirteyim ) iş yerimde çevremde herkes sakın alma sakın alma diye diye bir hal oldu. inat ettim aldım. aradan 2 hafta geçti bu zamana kadar düşük bütçemden dolayı hep düşük arabalara binmiştim hem vallahi hem billahi bu zamana kadar aldığım en mükemmel araç olduğuna inandığım herşey üzerine yemin edebilirim. alkdıktan 2 gün sonra hararet sorunu patlak verdi götürdüm servisine devirdaim arızalanmış devirdaimi bütün hortumlarını triger kayışını yağını antifirizini değiştirdim işçilikle beraber hepsi toplamda 2.150 bin lira tuttu. ne kadar korkmuştum en az 5 bin diye kendi kendime çünkü bundan önceki aracım 94 opel vectra idi anamdan emdiğimi benden sağmıştı.Arkadaşlar korkmayın alın vallahi billahi pişman olmazsınız. bir kullanıcı olarak ben düşünce ve görüşlerimi yazdım tercih sizin arkadaşlar çocuk çolugun elinde perişan olmuş araçları alıp sonrada gelip burada ağlamak yerine temiz bir rover bulun keyfinize bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.66 -- 10 Ocak 2023; 19:27:47 >
-
merhaba whatsapp grubuna nasıl girebilirim?
-
Bu konu 2023 yılına kadar gelmiş vay bee
uzun zaman oldu buraya uğramayalı
-
arkadaşlar merhaba
-
1998 model LPG li orjinal 150.000km 414 si 1.4 rover alınırmı temiz görünüyor. fiyatıda 6 eylül 2024 tarihinde 250.000 TL. bu fiyata kırık dökük km si yğksek araç alamıyorsun. Binmek için alacağım sorun yaşarmıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. İstanbuldayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X