Şimdi Ara

Rover alınırmı ? 2. el (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
12
Favori
359.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anka0658

http://www.sahibinden.com/muhtesem_4_20_dizel_ekonomik_yakit-99WQQaXQQ13823789WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/131000_km_de_1999_model_rover_416_si-19WQQaXQQ16868207WQQpXQQdisplayitem

bu araçlardan birisini almayı düşünüyorum.dizel olan araç daha ağır basıyo ama km den dolayı biraz şüpheliyim.acaba masraf çıkarırmı. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

arkadaşım o ilandaki "dizel" rover konusunda dikkatli olun derim. rover'larda dize lkodu "SDi" olarak geçer. "420D" diye adlandırılan bir modeli yok rover'ın ki, bahsettiğim SDi kodlu dizel versiyonlar türkiye'ye hiç ithal edilmedi. sadece izmir'de 1 arkadaşımızda 620SDi var, o da gümrükten çekilme bir araç. türkiye'ye distribütör ithal ile gelmiş dizel rover yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_srkn

Ömründe bir tane bile Rover parçası almamış kişilerin gazel okumalarına
    Ülkemiz gerçeği malesef bu işte.Aman parçası ucuz olsun da,gerekirse konserve kutusuna bin diyor çoğu.Tabii kimse o konserve kutusundan bir kaza anında sağ çıkıp çıkamayacağını düşünmüyor.
    Arkadaşlar herşey ucuz parça ve bol ikinci el piyasası demek değildir bunu unutmayın.Konfor,güvenlik gibi unsurlar da var araba aleminde.
    Bu kadar donanımlı bir arabayı bu kadar ucuza alıyorsanız, satarken de biraz uğraşmayı göze alacaksınız elbette.Her güzel şeyin bir bedeli vardır.

Rover alınırmı ? 2. el

+1

• kesinlikle kardeşim sana katılıorm.. eğer ucuz parçası olan araç istiosanız.. bazı şeyleride göz önüne alıcaksınız.. ayrıca yukarda arkadaş sormuş motorla ilgili bi soru.. kardeşm 99 model aracım 2009 dayız motorla ilgili hiç bi sorun olmadı.. 10 yıllık bi aracım war we dier 10 yıllık başka araclarla karşılaştırıcak olursak çok daha az masraf açmıştır.. hiç açmadı demiorm ama başka markalara göre çok daha az masraf açmıştır bunu kesinlikle bil yni.. rover için yapılan kötü yorumları dinlemeyn onları rover hakkında bilgisi olmıyanlar söler.. 1.6 motor la 111 hp ile sol şeritten makasa girerken anlıosun piyasadaki bi çok araçtan çok daha güçlü bi araç olduğunu.. ben rover ın bu modelini (rover 200) süren biriyim.. birde rover 620 turbo kullanan birine sormak lazım.. 2.0 motor 150 hp ile nası gidio acaba ..ROVER'cı ARK.LARA SAYGILAR..

Rover alınırmı ? 2. el

• düzeltme : 620t, 220t 150 beygir değil, 200 beygirdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 14 Aralık 2009; 11:12:10 >
  • aynen kardşm de bn 150 olanlarıda war diye duymuştum..
  • merhaba arkadaşlar.bende bu ilandaki aracı almak istiyorum.yanlız bi sıkıntım dizel olarak baska piyasada rover yok parça sorunu olurmu.cevaplarınızı bekliyorum acill.
    http://www.sahibinden.com/muhtesem_4_20_dizel_ekonomik_yakit-99WQQaXQQ13823789WQQpXQQdisplayitem
  • lütfen yorumlarınızı bekliyorum.acilll.
  • motorun dizel olması ve turkiyede bu araçtan bulunmaması sorun olurmu.motorla ilgili bir sıkıntı olsa yaptırabilirmiyim lütfen cevap yazın üstadlar.
  • Ankara yetkili servisi proser i ara istersen

pro-ser.com.tr/yeni/index.php?option=com_contact&Itemid=3
  • teşekkür ederim.aradım ama adam benden aracın şase numarasını istedi.
  • Arkadaşlar,

Ankarada rover 216, 416 veya 420 almayı düşünüyorum. LPG takılı olması tercihimdir. Site içerisindeki Ankaralı rovercı arkadaşlardan servis ve yedek parça konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. Nerede hangi serviste ve hangi yedek parçası her türlü hizmete cevap verebilmekte,

Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcetin506

Arkadaşlar,

Ankarada rover 216, 416 veya 420 almayı düşünüyorum. LPG takılı olması tercihimdir. Site içerisindeki Ankaralı rovercı arkadaşlardan servis ve yedek parça konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. Nerede hangi serviste ve hangi yedek parçası her türlü hizmete cevap verebilmekte,

Şimdiden teşekkür ederim

Ankara'daysan çok şanslısın. Proser rover konusunda en bilgili yerlerden biridir. "aya" nickli arkadaşımıza ulaşırsan sana gerekli yardımda bulunacaktır.
  • RoverLarın üretildiği ülkeye bakarsanız yağmurlu we soğuk hawa şartlarına göre tasarlandığını anlarsınız...

Floryada rover servisinde çalışmış biri olarak 1.6- 1.4 gibi küçük motorlu roverlar almanızı tawsiye ederim, yoksa yaz aylarında hararet ws.. sorunlar yaşayabilirsiniz ama soğuk mewsimlerde sorun çıkarmaz.

Çok kullandım gezdim dolaştım roverlarla, gayet konforlu iyi performanslı güzel araçlar, Keşke benimde bi rover 216ım olsa..
  • AMİYANE BİR TABİR OLACAK AMA AĞZI OLAN KONUŞUYOR AĞZINA ........:)KULAKTAN DOLMA DİNLEYE DİNLEYE DOLMA TEKER OLMUŞ BUNLAR.BEN 96 MODEL 620 Tİ KULLANIYORUM BUGÜNE KADAR NE PARÇA SIKINTISI ÇEKTİM NE TURBO ARIZASI OLDU SAAT GİBİ MAŞŞALLAH HA GİDER UCUZ DİYE 8-9000 LİRAYA ALIRSAN ARABAYI BİR OKADARDA PARA HARCAMAK ZORUNDA KALIRSIN ONU SEN HAKETMİŞİNDİR ÇÜNKİ BİZE UCUZ OLSUN GERİSİNİ BOŞVER!DEĞİL ABİCİM HANGİ ARABAYI ALIRSAN AL FAZLA PARA VER AL KÖTÜ ARABA YOKTUR BAKIMSIZ ARABA VARDIR...BAKIMSIZINIDA ALIRSAN OLACAKLAR BELLİ.
    ROVER ALIN KARDEŞİM AMA BAKIMLISINI ALIN BEN ÇOOOOOOOK MEMNUNUM VE HİÇDE SATMAK GİBİ BİR FİKRİM YOK:)))KÖTÜLÜYENLEREDE ............ GÜLÜYORUM.BU ARADA BEN BU ARABAYA KIRIKKALE DE BİNİYORUM ŞİKAYET ETMİYORUMDA BÜYÜK ŞEHİRDE OLANLAR NASIL ŞİKAYETLENİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.(PARÇA KONUSUNDA).
    ARKADAŞLAR BUGÜN BİR OPEL ASTRANIN DEBRİYAJ BASKI BALATASI BİLYA HARİÇ 400tl ROVER 620Tİ NİN BİLYA DAHİL 250TL TRİGER SETİ OPELİN 200TL 620Tİ NİN 120TL DAHA SAYMAMA GEREK VARMI BİLMİYORUM Kİ ASTRA BU ARABALARIN YANINDA ARABA DEĞİL YAA.LÜTFEN ELEŞTİRİLERİNİZİ BİLİNÇLİ YAPIN KİMSENİN DE KAFASINI KARIŞTIRMAYIN.HERKESE SELAMLAR.

• Ortağımda Rover 200 serisi bir hatchback var.1.6 motor ve 110hp.99 model bir araç işcilik çok hoşuma gider araçtaki hep.O fiyatlara gerçekten çok ama çok kaliteli bir araç.Eşi Kilyos tarafında giderken yola Manda çıkmış ve çarpmıştı burnu bile kanamadı epey hasar olmasına rağmen arabada.Bu arada abs ve airbag yok araçta.Usta olarak MASLAK ROVER HOUSE Ahmet Ustaya götürür.Bende kendisiyle tanıştım ve İmzamda bulunan 2 aracı her zaman oraya götürürüm 2 senedir.Rover House'da Ahmet ustayla 2.el araçlar için Kontak kurabilirsiniz.

Bu arada Ortağımın 1 kere bile Parça ve servisden dolayı sıkıntı çekmediğini
    söyleyebilirim.Rover kullananlar için değil bu söylediklerim almayı düşünen arkadaşlar hiç çekinmeden alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 23 Ocak 2010; 16:02:56 >
  • sevgili kardeşm ben rover 200 kullanan biriyim.. aracı sıfır aldım 99 model.. 1.6 111hp.. hiç arıza çıkarmıcak diye bişey yoktur ama parçası bulunmuyor diye bişeyde yoktur.. ben Bursa da ikamet ediyorm ve bursa küçük sanayisinde rover ın servisi var.. her türlü sorunu gideriyorlar hiç bi parça sıkıntısıda olmuyor.. bilgilendirmek için söledim.. eğer rover almak istiyorsan hiç tereddüt etme.. AL derim.. ayrıca linkte almak istediğin rover a bktm.. bnce daha düşük kilometrede bi araç bulabilrsn fiyatlar hep aşağı yukarı 7.000 - 13.000 tl arası.. ve dizel olmasından kesinlilkle korkma.. SAYGILAR..

Rover alınırmı ? 2. el

• Ben de 216si almayi dusunuyorum.

http://www.sahibinden.com/otomatik_rover-91WQQaXQQ13332047WQQpXQQdisplayitem

Bunda anlastik gibi. 9000'e birakiyor. 8500 e inerse alacagim.

Ne dusunuyorsunuz?
  • pazarlığı yapılmış bir işe laf demek, pişmiş aşa su katmak gibidir ama yine de söylemeyi sorumluluk olarak görüyorum ve diyorum ki : rover'da 200 serisinin manueli keyif verir, otomatikleri baş ağrıtır...

alabilirsiniz ama her an bu otomatik şanzımanın sorun çıkaracağını düşünüp, böyle bir durumda tamir ettirmek yerine, aracı düz vitese çevirmek için 2 bin lira parayı da bir kenarda tutun...
  • hocam daha anlasmadik.

rover 25'ler varmış. yeni gördüm bende. 1-2 bin daha bulup rover 25 almayi dusunuyorum simdide.

aman ne bilim ya cok karisik usta bu araba isleri.
  • arkadaşlar ben kıbrısta yaşamaktayım. Burdaöğrenci işi bi 218 coupe 1800cc 152bg 3000TL ye satıyor araba biraz masraflı masraf dediğim de cam kaldırma motorları var ama bağlı değil ama motor çalışıyor. arabanın abs si çalışıyor sadece srs airbag ışığı yanıyor.araba ufak bi ön takım ve ön cam çıtası ve fitilleri gibi bakım istiyor.kaportası ufak tefek şeyler haricinde güzel fiyat türkiye ye göre çookkk ucuz ama burası kıbrıs :)))) acil yorum yazarsanız sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.