Merhaba arkadaşlar bir konuda yardim istemek istiyorum. öncelikle donanım haberde olsun google olsun vb sitelerde araştirma yaptim konuyu hatalı bir yere mi açtim bilmiyorum. konuya gelirsek
bu china tabletlerini 6 adet var.bunlar sorunlu bir şekilde elime ulaştı, bedavadan bende hayır olsun diye alım tamir ettiririm, köyde çocukların eline veririm diye düşündüm. bunları yazıyorum duygu sömürüsü için değil inanın yardımınız olursa sizde bir sevap kazanırsınız.
bu tabletleri bir kaç servise götürdüm 5 tane her birine bir adet verdim diyebiliriz.hiç biri yapamadı maksadım ucuz yapan bir yer bulup hepsini yaptırmak.ne yazık tabletlere pek iyi bakmamışlar kozmetik olarak hepsi kotu şekilde dondu.bilgisayar piyasasında bilinen adamlara verdim oysaki
ben kendi uğraşmalarım sonucu bunların hepsine cube marka tablet rockchip sitesinden buldum yazılım yükledım.mouse ile kullanabiliyorum. çalışır durumda ama hiç birinin dokunmatik ekranı çalışmıyor. onuda araştırmalarım sonucu dokunmatik ekranı yazılım ile uyumsuz olduğunu anladım.
bildiğiniz bana verebileceğiniz bir akıl varmı? resim yüklemesi de yapıcam simdi yardim etmek isteyenlere =(
rowell firması ile bağlanti kuramadım. kurabiliceğimide zannetmiyorum artık.