Şimdi Ara

Royal Asarlik Beach otel icin fiyat teklifi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.07.2014 giris, 17.07.2014 cikis olmak uzere 2 kisi icin uygun fiyat verebilecek kimse var mi?
    Kara manzarali Standart oda icin suana kadar aldigim en uygun fiyat 1800 tl. Forumdan daha uygun teklif alabilirim diye dusundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000'lerin başında gümbetteki en kaliteli otellerden biriydi, fakat sahibi inşaatçı olduğu için şantiye tarzında yönetim anlayışıyla bir kaç sene rezalet yaşadı, sonraları tekrar topladı ama şu anda kalitesi nasıldır emin değilim...otelin havuz tarafı güzeldir, yeşillikler içinde güneşlenir herkes...fiyat konusuna gelince bana yüksek geldi, 5 gece için 2 bin liraya yakın fiyat fazla...hele bir de ramazan ayında bu fiyat çok fazla...geceliği kişi başı 180 lira yüksek geldi ki bodrumda antalya gibi otele kapanayım pek olmaz, otel dışında daha güzel vakit geçirmek için tekne turuydu, barlar sokağıydı, bodrum pazarıydı, gümbet barlarıydı derken zaten 5 gecenin en az 4ü dışarıda geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

2000'lerin başında gümbetteki en kaliteli otellerden biriydi, fakat sahibi inşaatçı olduğu için şantiye tarzında yönetim anlayışıyla bir kaç sene rezalet yaşadı, sonraları tekrar topladı ama şu anda kalitesi nasıldır emin değilim...otelin havuz tarafı güzeldir, yeşillikler içinde güneşlenir herkes...fiyat konusuna gelince bana yüksek geldi, 5 gece için 2 bin liraya yakın fiyat fazla...hele bir de ramazan ayında bu fiyat çok fazla...geceliği kişi başı 180 lira yüksek geldi ki bodrumda antalya gibi otele kapanayım pek olmaz, otel dışında daha güzel vakit geçirmek için tekne turuydu, barlar sokağıydı, bodrum pazarıydı, gümbet barlarıydı derken zaten 5 gecenin en az 4ü dışarıda geçer...

2010 temmuzda 3 gece konaklamis ve cok memnun kalmistim. Suan icin de, ozellikle foursquare yorumlarina bakiyorum. Bir cok yorum olumlu. Olumlu yorum yapanlarin profilini inceledigimde otelle alakasi olmayan ve gercekten musteri olduguna inandigim insanlar. Acikcasi fiyati uygun olsa cok isterim orada konaklamayi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.