Şimdi Ara

Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben içtiğim sudan gayet memnunum o suyla yapılan çayın tadını ben biliyorum sen git 5 bin tl ver arıtma ya benden daha akıllısın ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatayım biraz!

Şimdi ben reklam falan yapma derdinde değilim. Son 1 haftadır baya araştırıyordum. Tam olarak ne oluyor hiç bilmiyorsun. Suyu analiz etmen gerekiyor. Eh nihayetinde deneme yanılma yolu ile öğreniyorsun bu olayları.

Piyasada çok dolandırıcı da var. Uzatmayayım deneyimimi en kısa ve öz olarak yazıyorum.

Filtre en önemli şey. Tank da öyle. Ama filtre işe yaramıyorsa gerisi boş! 2 tane sağlam filtre var. Omnipure ve Pentek. Bunlara kısaca amerikan filtre deyip geçiyorlar. Sanırım FDA onaylı ve bilmem ne onaylı tek filtreler bunlar. Başka varsa bilemem. Belki daha iyisi vardır bilen varsa yazsın öğrenelim.

Bu Royal Green full abd filtre kullanıyor avantajı orada. Bu yüzden 6 filtrenin hepsi içime sinen 1 haftalık araştırmamda bu firma olduğundan yukarıdaki filtreyi sipariş ettim. Bugün gelip montajını yapacaklar. İyi mi kötü mü bilemem. Tad yukarıda dendiği gibi saçma bir konu.

Ph ve TDS oranı ağır metal filtrasyonu sağlamsa. 500 tl daha fazla veririm daha iyi.

• Hortlatayım biraz!

Şimdi ben reklam falan yapma derdinde değilim. Son 1 haftadır baya araştırıyordum. Tam olarak ne oluyor hiç bilmiyorsun. Suyu analiz etmen gerekiyor. Eh nihayetinde deneme yanılma yolu ile öğreniyorsun bu olayları.

Piyasada çok dolandırıcı da var. Uzatmayayım deneyimimi en kısa ve öz olarak yazıyorum.

Filtre en önemli şey. Tank da öyle. Ama filtre işe yaramıyorsa gerisi boş! 2 tane sağlam filtre var. Omnipure ve Pentek. Bunlara kısaca amerikan filtre deyip geçiyorlar. Sanırım FDA onaylı ve bilmem ne onaylı tek filtreler bunlar. Başka varsa bilemem. Belki daha iyisi vardır bilen varsa yazsın öğrenelim.

Bu Royal Green full abd filtre kullanıyor avantajı orada. Bu yüzden 6 filtrenin hepsi içime sinen 1 haftalık araştırmamda bu firma olduğundan yukarıdaki filtreyi sipariş ettim. Bugün gelip montajını yapacaklar. İyi mi kötü mü bilemem. Tad yukarıda dendiği gibi saçma bir konu.

Ph ve TDS oranı ağır metal filtrasyonu sağlamsa. 500 tl daha fazla veririm daha iyi.

• 2 yıl önceki bi reklam/inceleme neden şimdi anasayfa haberi olarak çıkıyorki

• uluslararası sağlık kuruluşu da ne ola ki?

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0542791&Standard=058

Örnek NSF ama bağımsız bir kuruluştur. 80 den fazla ülkede en sağlam itibarı olan kuruluştur hocam

• 19 litre damacana kaynak suyu 6,5 tl iken bunu alınca su maliyeti ucuz mu oluyor şimdi???1500+(450+210 filtre)+250 su fatura=2410 ödeyecekken ayda 4 damacana tüketsen 23*24=552 tl dacana ile

• gerçekten tavsiye eden var mı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.