Şimdi Ara

Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
12
Favori
11.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri: Tesisiniz İçin En İyisini Seçin!

Endüstriyel su arıtma, karmaşık bir dünya olabilir. Ama endişelenmeyin, Royal Green olarak size rehberlik etmek için buradayız! Ham su arıtmadan atık su yönetimine kadar her şeyi kapsayan blog yazımızla su arıtma sistemlerinin derinliklerine dalın.

💧⚙️ Tesisinizin verimliliğini artırmak ve çevresel etkinizi azaltmak için doğru çözümleri keşfedin. #RoyalGreen #SuArıtma #EndüstriyelÇözümler #Sürdürülebilirlik

https://royalgreen.com.tr/endustriyel-su-aritma-sistemi-nedir-ve-nasil-calisir/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tersosmos kullanıcısına yanıt

2019 da lux plus su arıtma cihazı almıştım. Şimdi yine filtre değişim zamanı geldi. 3850 fiyat çekiyor firmanız. Nasıl bir fiyatlandırma politikası hocam bu ,ben anlamadım. Bende taptec membran var geçen sene aldığım setten duruyor. Yine 6 lı set alın diyor servis elemanınız. Filtreleri tek tek alsam fiyat daha pahalı oluyor hatta. Servis ücreti de 700 tl.

Bana muadil filtre seti önerir misiniz. 3850 vermem mümkün değil her sene değişen filtrelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Luxplus filtre setinin orjinalı 6250₺ şuan, alttaki set.

https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-6-li-filtre-seti-filmtec-membranli/

3850₺ olan inline filtre setidir bu sette luxplus cihazına evet uyumludur.

https://royalgreen.com.tr/urun/inline-6-li-filtre-seti/

Şimdi sizde membran var ise PM'den ad soyad yada telefon numarası gönderirseniz firma yetkilisine iletirim be daha ayrıntılı olarak ilgileneceklerdir hocam.

Merhaba softlime modeli için kampanya veya indirim kodu mevcut mu acaba?

• b-real kullanıcısına yanıt
    %10 nakit indirimi mevcut, birde 250₺ indirim kodu var hocam, pm attım

• @tersosmos ben de de luxplus var ve merak ettim inline alirsak yine filtre ömrü 2 yıl mı?@tersosmos

• a.dll A kullanıcısına yanıt
    İnline filtre olan ürünlerin kapasitesi biraz daha düşük bu yüzden maksimum 1 yıldır o modeller.

• Merhaba 2 yıl önce evime lux plus dijital almıştık. Bu bahar filtre değişimini yaptık ailece çok memnunuz. Su alma derdinden kurtulduk, lezzetlice suyumuzu içiyoruz. Yemekte çayda suyu kullanıyoruz. Başka yerlerde arıtma suyu içtiğimizde açıkçası beğenmiyoruz bizim ki hakikaten farklı lezzeti içimi çok güzel. Şimdi bir yakınımada alacağım indirim kuponu gönderebilirmisiniz?

• osmanak kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam gerekli işlemler için

• Su Yumuşatma Tablet Tuz – 25 kg Çuval

Evlerinizde ve iş yerlerinizde kullanılan su arıtma sistemleri için mükemmel bir çözüm sunan Su Yumuşatma Tablet Tuzu, suyunuzun sertliğini gidererek cihazlarınızın ömrünü uzatır ve daha kaliteli su elde etmenizi sağlar. 25 kg'lık pratik çuval ambalajı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. %100 saf ve rafine edilmiş tuzdan üretilen bu tabletler, suyunuzdaki kireç ve mineralleri etkili bir şekilde giderir, böylece hem su arıtma cihazlarınızın hem de diğer ev aletlerinizin performansını artırır. Tablet formu, hızlı çözünme ve kolay kullanım avantajı sağlar. Sert suyun yol açabileceği kireç birikimlerini önleyerek, tesisat ve cihazlarınızda oluşabilecek arızaların önüne geçer. Bu sayede, suyunuzun kalitesini yükseltirken, bakım ve onarım maliyetlerinizi de azaltmış olursunuz.

Kullanım Alanları: Su yumuşatma cihazları, endüstriyel su arıtma sistemleri, evsel su arıtma sistemleri.

Öne Çıkan Özellikler:

• 25 kg'lık çuvalda pratik saklama ve uzun süreli kullanım
    • %100 saf ve rafine tablet tuz
    • Su arıtma cihazlarınızın ömrünü uzatır
    • Hızlı çözünürlük ve kolay kullanım

Kaliteli ve güvenilir bir su yumuşatma çözümü arıyorsanız, Su Yumuşatma Tablet Tuzu ihtiyacınızı karşılayacak ideal bir seçimdir.

Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Su Yumuşatma Tablet Tuz – 25 kg Çuval

Evlerinizde ve iş yerlerinizde kullanılan su arıtma sistemleri için mükemmel bir çözüm sunan Su Yumuşatma Tablet Tuzu, suyunuzun sertliğini gidererek cihazlarınızın ömrünü uzatır ve daha kaliteli su elde etmenizi sağlar. 25 kg'lık pratik çuval ambalajı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. %100 saf ve rafine edilmiş tuzdan üretilen bu tabletler, suyunuzdaki kireç ve mineralleri etkili bir şekilde giderir, böylece hem su arıtma cihazlarınızın hem de diğer ev aletlerinizin performansını artırır. Tablet formu, hızlı çözünme ve kolay kullanım avantajı sağlar. Sert suyun yol açabileceği kireç birikimlerini önleyerek, tesisat ve cihazlarınızda oluşabilecek arızaların önüne geçer. Bu sayede, suyunuzun kalitesini yükseltirken, bakım ve onarım maliyetlerinizi de azaltmış olursunuz.

Kullanım Alanları: Su yumuşatma cihazları, endüstriyel su arıtma sistemleri, evsel su arıtma sistemleri.

Öne Çıkan Özellikler:

• 25 kg'lık çuvalda pratik saklama ve uzun süreli kullanım
    • %100 saf ve rafine tablet tuz
    • Su arıtma cihazlarınızın ömrünü uzatır
    • Hızlı çözünürlük ve kolay kullanım

Kaliteli ve güvenilir bir su yumuşatma çözümü arıyorsanız, Su Yumuşatma Tablet Tuzu ihtiyacınızı karşılayacak ideal bir seçimdir.

Merhaba,

Lux Plus Su Arıtma Cihazı almayı düşünüyorum.
    Fiyat,kampanya vs varsa bilgi verebilirseniz çok memun olurum.

Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tayfun666 T kullanıcısına yanıt
    https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

Luxplus modeli motorsuz versiyonu şuan 18.500₺

Kredi kartına vade farksız 6 ay taksit
    Nakit ödemelerde %10 indirimi var.
    Ayrıca 250₺ indirim kodu var.

• ⚠️ *Lütfen bilgilendirme yazısının tamamını okuyunuz* ⚠️

⭕️Toplamda 2 Farklı modelimiz var;

🔹*SOFTLİME SERİSİ*

https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-soft-organik-aritma/

🔹*LUX PLUS SERİSİ*

https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

⭕️ *SERTİFİKA*

🔷İki modelinde Ürünün tamamını kapsayan Nsf 58 sertifikası vardır,
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0542791&Standard=058

⭕️ *VERSİYON SEÇİMİ*

🔷İki modelinde pompalı ve pompasız versiyonu mevcuttur. Evinizde su basıncı kuvvetli ise pompasız versiyonu, kuvvetli değil ise pompalı versiyonu seçmelisiniz.

🔷Lux plus modelinde ekstra olarak birde Digital versiyonu vardır.

*Digital versiyonun diğerlerine göre ekstra özellikleri ise;*

🔷Bu versiyon standart olarak pompalıdır.
    🔷Cihaz her su üretimine başladığında ana membran filtreyi 8 saniye boyunca yıkar ve membran filtrenin performansının stabil kalmasını sağlar,
    🔷Filtre değişim süresi olan max. 2 yıl süre dolduğunda alarm verir ve sizi uyarır,
    🔷Arıtılmış suyun TDS değerini anlık olarak ekranda gösterir,
    🔷Su kaçağı sensörü sayesinde herhangi bir sızıntı olması halinde su akışını keser.

⭕️ *FİYATLANDIRMA*

🔷*SOFTLİME POMPASIZ*
    15.950 ₺ Vade farksız 6 taksit
    14.355 ₺ %10 indirimli Havale

🔷*SOFTLİME POMPALI*
    17.950 ₺ Vade farksız 6 taksit
    16.155 ₺ %10 indirimli Havale

🔷*LUX PLUS POMPASIZ*
    18.500 ₺ Vade farksız 6 taksit
    16.650 ₺ %10 indirimli Havale

🔷*LUX PLUS POMPALI*
    20.500 ₺ Vade farksız 6 taksit
    18.450 ₺ %10 indirimli Havale

🔷*LUX PLUS DİGİTAL*
    26.500 ₺ Vade farksız 6 taksit
    23.850 ₺ %10 indirimli Havale

Tüm kredi kartlarına 2-6 arası taksit yapılmaktadır.

Nakit fiyatları tek çekim visa olarakta ödeyebilirsiniz.

⭕️ *SİPARİŞ*

Türkiye genelinde mağaza yada pazarlama personeli vasıtasıyla satışımız bulunmamaktadır

Ürünleri yurtdışından ithal etmek suretiyle web sitemizden satışını yapar,

İstanbul depomuzdan ücretsiz kargo ile adresinize ulaştırırız.

Seçtiğiniz ürünüwww.royalgreen.com.tr üzerinden sepete ekleyerek sipariş verebilirsiniz

⭕️ *MONTAJ*

*Ürün montajı Ücretsiz yapılır.*

*İstanbulda*

ilk iş günü teslimat ve montaj yapılır

*Diğer şehirlerde*

Ürün ücretsiz kargo ile gönderilir,
    Teslim aldığınızda bizlere bilgi verirsiniz,
    2 iş günü bölgenizdeki teknisyen yönlendirilir ve ücretsiz montajı yapılır.

⭕️ *FİLTRE DEĞİŞİMİ*

🔷Her İki modelde maximum *2 yılda bir defa filtrelerin tamamı değiştirilir.* Bu süre tarafımızca takip edilerek sizlere bilgilendirme yapılır.

🔷*SOFTLİME KOMPLE FİLTRE SETİ* 4.980₺
    https://royalgreen.com.tr/urun/pentair-6li-filtre-seti-housing-tipi-taptec-membranli/

🔷*LUX PLUS KOMPLE FİLTRE SETİ* 6.250₺
    https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-6-li-filtre-seti-filmtec-membranli/

⚠️Filtre setlerinde kendiniz montaj yapmak isterseniz 400₺ indirim ve ekstra olarak %7 havale indirimi uygulanmaktadır.

⭕️Yukarıda yanıt bulamadığınız sorularınız olur ise aşağıdaki linkte sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
    youtube
    Su arıtma cihazı sıkça sorulan sorular (SSS)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL-spzRfS1cKGF5mWcr-56BnFLWqX26vYn

⭕️Bunun dışında sormak istediğiniz her soruyu bizlere iletebilirsiniz.

Merhaba Galip Bey,

Eski arıtma cihazımın tankı tıkandı, yeni tank ve filtre derken yeni cihaz almaya karar verdim.

Öncekini hiç araştırmadan almıştım, şimdi birkaç gündür araştırma yapıyorum.

Videolarınızdan çok faydalandım teşekkür ederim.

Size birkaç tane sorum olacak, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

1-Araştırma sonucunda 2 cihaza karar verdim.

-Royal Green Lux Plus: NSF 58 sertifikası, filtreleri ve sizin markanıza güvenerek seçtim. Ancak fiyatı bence çok fazla. Cam damacana ve su sebiline geri bile döndürebilir bu fiyat.

-Spring Water Omnipure AquaGuard 8 Litre USA Su Arıtma Cihazı - Su Kaçağı Sensörlü: Spring Water'ın da filtreleri ve tankı NSF sertifikalı. Lux Plus ile filtreler aynı, sadece membranı Filmtec yerine NSF'li ve piyasa fiyatı Filmtec'ten fazla olan Omnipure. Bu markada, bilerek alkali filtre olmayan en iyi modeli seçtim. Çünkü orijinal Biocera'nın olmadığı ortamda, en çok sizin Roycera filtrenize güveniyorum. Roycera ile birlikte bunun toplam maliyeti 13.850 TL, yani Lux Plus'ın yarısı kadar. Lux Plus tercihim ancak, yarı fiyatına bu da cezbediyor.

2-Önceki su arıtmayı taktırdığım usta bana Ravent Smart Lüks Dijital öneriyor (13.000 TL fiyatla). Ama filtreleri NSF'siz. Hatta Ravent'i yapan Esli firması, NSF'nin adını sahte bir şekilde kullananların listesinde. Sizce Ravent nasıl?

3-Alma ihtimalime karşı Lux Plus için indirim kodu iletir misiniz?

4-Hangisini alırsam alayım servis kurmaya geldiğinde, kullanmadan önce ön 2 karbon filtreyi ve sonra membranı mı yıkayacağım? Yıkamalardan sonra da 3 kere depo mu boşaltacağım?

Çok teşekkürler.

• pasa_emre P kullanıcısına yanıt
    Hocam luxplus aynı benzer filtrelere sahip olabilir ama sadece filtrede iş bitmiyor, luxplus içinde kullanılan tüm parçalar yani ürünün kendisi nsf sertifikalı. Bu yüzden filtre hariç kullanılan parçalar diğer cihazla aynı değil haliyle fiyatı yüksek çıkacak. Spring dediğin üründe dnt fittings bağlantı parçaları, nsf siz musluk, yerli tank ve daha bir çok premium olmayan sertifikalı sertikasız ürünler mevcut, sadece filtre benzerliği ile aynı kefeye koyamayız. Filtre sadece 6000₺ zaten. Eğer böyle bakacaksak ürüne piyasadan 2000 e ürün al filtre aktar misal 8000 ine mal olmaz bile size.

Ravent dediğiniz ürünü pahalı söylemişler çeşitli yerlerde daha ucuza alabilirsiniz. Örnek 4750₺ buradahttps://turksuaritma.com/delux-organik-kapali-kasa-su-aritma-cihazi/

Nsf sertifikalı ürün almayacaksanız ravent marka olan modeli öneririm çünkü diğer üründe nsf sertifikalı değil.

Su arıtma cihazlarında kullanılan karbonlar 3-5 dakika boyunca yıkanmalı ve en az 2 tank suyu boşaltıp kullanılmalıdır.

Luxplus modelinde şuan 250₺ bir indirim kodu mevcut pm olarak iletim sağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 21 Eylül 2024; 15:42:31 >

Hızlı yanıtınız için çok sağolun gerçekten.

Tabii anlayabiliyorum aradaki parçalar, borular vs de sertifika standardı NSF 58 olduğundan, tüm cihaz sertifikalı sayılıyor. Ama fiyatın 13bine 26bin olacak kadar fark etmesi normal mi? Bence siz de fiyat politikanızı gözden geçirmelisiniz.

Bana önerilen Ravent'in dijital olan bu modeli: https://ravent.com.tr/ravent-smart-luks-dijital/

Ancak Spring Water'ın tüm filtreler ve tankı NSF'li iken neden hiç sertifikası olmayan Ravent'i önerdiniz? İkisi de sertifikalı değil demisşiniz, ancak Spring Water'ın filtreleri Lux Plus ile membran hariç birebir aynı. Membran da Omnipure.

Sadece karbonlar yıkanmalı demişsiniz, ancak bir videonuzda membranı da yıkamıştınız sanki. Yıkama önerileriniz için bir videonuz var mı?

Kod için çok teşekkürler.

Ravent ile spring içinde kullanılan parçalar aynı, filtreler farklı sadece. Nsf li ürün sadece filtre ile bitmez en önemlisi misal musluk nsf siz bir defa, suyunuza arıtılmış su mineral yoksunu olduğu için kurşun ve diğer ağır metalleri suya kolayca salınım yapar. Sadece filtresi nsf li olsun demek yanlış bir yaklaşımdır. Musluk haricinde diğer valiler örnek çekvalf yine dnt kullanılmış suyunuz burada yine metale maruz kalacak, yüzlerce vaka var bu dnt çekvalf ile ilgili, metal içinde asidik suda eriyip suyunuz yine metal yönünden kirleniyor ve ayrıca yüksek bir su faturasına maruz kalıyorsunuz.

Nsf'e önem veriyorsanız her parçası yani suya temas eden her parça nsf kriterinde olmalıdır.

Şimdi ben 25 dolarlık musluk kullanıyorum diğerleri 3 dolar, 22 dolarlık tank kullanıyorum diğerleri 12 dolar. 15 liralık fittings kullanıyorum diğerleri 2 lira. Spring tarzı bir ürünü 13 değil 8'e sahip olabileceğinizi söyledim.

Forumda çok firma bizim luxplusu kopya etti ama maalesef içerik aynı değil, kullanıcıların buralarda gönderdikleri benzer ürünlerin içeriğini bazen resim olarak atıyorlar aynısı olmadığını bilmenizi isterim.

%100 aynı içerik + nsf 58 sertifikası ile satsınlar bakalım bizden daha ucuz mu yoksa daha pahalı mı satıyorlar.

Neden nsf siz model alın dedim, springde nsf siz çünkü ve yarı fiyatına farklı yoldan sahip olabilirsiniz.

Kurulumu kendiniz yapacaksanız, filtre yıkama prosüdürene uyun, servisler genelde bu prosedüre uymazlar.

Sediment hariç her fiktre 3 ila 5 dakika muhakkak yıkanmalıdır, membran aslında 1 saat kesintisiz yıkanmalıdır (ilk üretilen 1 saat suyu fiktrelere temas etmeden boşa akıtmalısınız).

Yıkama prosedürü için ayrıca bir video cekeçeğim yakın zamanda.

Ravent dijital yine web ortamında düşük fiyatlara mevcuttur.

https://www.hepsiburada.com/aqualine-ravent-dijital-su-aritma-cihazi-p-HBCV00003ZKQSY
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020

13'spring alacaksanız aynı şekil de
    https://www.hepsiburada.com/mil-su-12-asamali-metal-tankli-kapali-kasa-su-aritma-cihazi-dnp12-m-c-p-HBCV000006OCUR

2000₺ bunu alıp

Sonra 4900'e omni set alıp

https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-5-li-filtre-seti-pentair-membranli/

7000 liraya 13000 olan cihazı mal edebilirsiniz.

Kısaca 7000'e omnipure filtreli veya ravent dijital satın alabilirsiniz.

Kurulum içinde 500-1000 lira kime verseniz her arıtmacı gelip kurulum yapar.

Gerçekten full nsf sertifikalı ürün alacaksanız Royal Green veya İhlas firmasına bakacaksınız.

Galip Hocam çok teşekkür ederim, bu konudaki katkınız gerçekten muazzam.

Yani NSF 58 olmadan, aslında NSF 42'nin de bir anlamı yok.

Açıklamalarınız şimdi kafamda oturdu, bu durumda tercihim ya Lux Plus, ya da cam damacanaya geri dönmek :)

Peki 6 ay-1 yıl sonra filtre değiştirirken bu bahsettiğiniz parçaları da değiştirmek gerekir mi?

Yıkama ile ilgili söylediklerinizi de not alıyorum, servisinize söyleyince umarım uğraşırlar.

Şatof, çekvalf, flow, suyun kirliliğine ve kireç oranı durumuna göre en az 2 yılda bir yenilemekte fayda vardır. Bu 3 parçada bir arıza olduğunda yeni takmış olduğun membranı bozar ve yüksek su faturasına neden olabilir. Sağlık açısından da yenilemekte fayda vardır, bu parçaların içi açılıp temizlenmediği için yenisiyle değişim olur. Misal 2 yıl kullandığın hortumların içine bak sarı pas lekesi gibi olur, bunlarda değişmeli. Sarı lekeler genelde membran öncesi hatta ve atık su kısmında olur, arıtılmış su kısmında pek olmaz, arıtılmış su kısmında da oluyorsa zaten bir sorun var demektir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.