Şimdi Ara

ROYALTEK RT2100 Bluetooth GPS YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni satın almış olduğum Royaltek rt2100 bluetooth gps cihazımın com port ayarlarını bir türlü yapamadım.cihazım eten m600 plus ve işletim sistemi mobile 6.1. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse çok sevinirim..

• Bahsettiğiniz sorun nerden kaynaklanıyor tam anlayamadım O zaman tahmin yürüteyim. GPS aletini durduk yere PDA e bağlamak/eşleştirmek bir işe yaramaz. Normalde telefondan telefona bluetooth bağlantısı yapar gibi tanıtabilirsiniz. Bunun için com port ayarlarına gerek yok. PDA dan bluetooth u açıp "Explore a Bluetooth device" tan aratın, GPS i bulunca üzerine tıklayıp tutarak özelliklerinden şifresizi seçebilirsiniz. Şifre sorarsa da 4 adet sıfır girin. Yok iGO2006+ gibi bir programdan tanıtmayı düşünüyorsanız, tüm portları tek tek deneyebileceğiniz gibi otomatik bul seçeneği ile aratıp kolayca eşleyebilirsiniz. Bendeki X800 de com port 4, baudrate ise 57600 dür. Bende SirfIII çipsetli Holux240 var.
  • sanırım x800 de cihazın içinde gps vardı.eten m600 + ta ise external gps diye bir ayar kısmı var settingste.burda ise 3 tane ayrı sekme var ve external olarak bağlanacak olan tüm gps aletlerinin bu ayarları kullanacağı belirtiliyor.bu sekmeler: programs, hardware, ve access sekmeleri.programs kısmında gps program port'u soruluyor.ben sizin verdiğiniz gibi birazdan port 4 ü deneyeceğim.fakat bir de gps hardware portu soruluyor burda ne diyeceğim.baud rate te aynı bu sekme altında yer alıyor.acaba com 4 ü bunda mı seçmem gerekiyor.o zaman programs sekmesi altındaki kısma ne diyeceğim.çünkü kullandığım farklı kombinasyonlarda aynı com portu ikisinde de seçemeyeceğimi belirten bir uyarıyla karşılaşıyorum.access kısmında ise manage gps automatically (recommended) kısmı var.onun tikini de işaretliyorum.isterseniz bir de screenshot atarım sonra.yardımlarınız için teşekkürler..
    Bu arada royaltek te sirf III kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bt gps
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.