Şimdi Ara

Roycera Alkali Filtre Orp,tds, ph ölçüm , inceleme test konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
10
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki yavaş akışta TDS artması yapmıyor mu, yaklaşık 3-6 katı artış yapar, örneğin filtreye 3ppm girerse 10-15 arası ppm verir. Sizde düşük çıkıyorsa ppm yüksek ihtimal filtreye giren suyun tds değeri çok düşüktür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Önerdiğiniz bir su arıtma seti var mı? Ya da parça parça marka model önerisi filtre membran vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet abi. Membran TDS çıkış değeri çok düşük. Zaten şebeke suyu da 140 civarı. 15 TDS iyi mi genel olarak

• Yenisahip Y kullanıcısına yanıt
    140 şebekede fazla yükseltmez zaten hocam. 15 düşük bir seviye ama giriş suyuna göre normal. Arıtma için deal olanı 40 ve üzeridir ama her suda bu seviyelere ulaşılamıyor maalesef.

Merhaba dün ben filtrelerimi değiştirdim 2 tane genç çocuk yolladı servis çocuklar filtreleri ve üstteki sediment vesaire altılı tüm seti değiştirilir hortum bağlantılarını yaparken kafaları karıştı bir şeyler oldu Vesaire Vesaire sonra gittiler yapıp Şimdi ben bir kontrol edeyim dedim su deposunun vanasını kapatınca üstteki vana var ya su deposunu kapattığım halde arıtmanın suyundan yine tazyikli su geliyor vanayı açınca daha da tazyikli geliyor benim bildiğim su deposunu vanasını kapatınca arıtma musluğundan çok az böyle çiğ ise çiğ ise hafif hafif su gelmesi lazım ip gibi ama aşırı şiddetli geliyor Bu neden olabilir yani bunun Çözümü nedir

• feyk_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kendiniz müdahale edeceksiniz arayın beni görüntülü bakalım cihaza. Telefon numarası pm atarım

Çok teşekkür ediyorum. Zaman ayırdınız, hayatımda ilk kez elimi böyle bir işe atmama rağmen rehberliğiniz ile kısa sürede çözdük. Gerçekten yardımlarınız için minnettarım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.