Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Royksopp Etkinliğine Bilet Satın Al 14 Ağustos 2024 21:45 1 1 Royksopp Etkinliğine Bilet Infinitum Music Festivali kapsamında 18.08 tarihinde LifeParkta ki etkinlik için 2 adet bilet.3rd Day Backstage 1st Phase diye geçiyor. 2 bilet beraber satılık 1500 tl pazarlıksız son fiyat.DJ performansı şeklinde olacak etkinlik. 15:00da başlayacak sanıyorum. Son dakika istanbul dışı bir işim çıktığı için katılamıyorum. 3rd Day 1st Phase sitesinde satışı yok şuan. Her zaman Türkiye'ye gelen bir grup değil bilenler bilir. not: dijital bilettir. dijital teslim edilir. dijital olduğu için iade olmaz. fiyat kontrol linkibugece.co16.08.2024 - LIFE PARK - Infinitum Music Festival - Tickets | BUGECEhttps://bugece.co/en/events/infinitum-music-festival-08-16-24--1e78c933Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS Vita SLIM Alınacak 4070 TI alacağım ( ALINDI ) (SATILDI) IPHONE 15 PRO MAX TR SATILDI 🟥32" CURVED SAMSUNG ODYSSEY G7 1 ms / 240 hz / GSYNC