Şimdi Ara

rozellalarım kaç yaşında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     rozellalarım kaç yaşında

• anlayan yok mu???
  • oncelikle ikisi de erkek

Usttekki 2 yasinin ustunde

Alttaki 1-2 yas arasi

Kesin yaslarini bakarak soylemek mumkun degildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweaker kullanıcısına yanıt
    ustam teşekkür ederim. Acaba eğitmek için yaşları geçmiş mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: magarose

Rozellalari bu sekilde iki taneyken egitmeniz cok zor,ikisini de egitmek istiyorsaniz once ayri ayri kafeslerde birbirlerini gormeyecekleri sekilde yerlestirmelisiniz ve ikisiyle de ayri ayri ilgilenmeniz gerekecek.

Egitmek icin hic bir zaman gec degildir ama yas ilerledikce egitim zorlasir,egitim yerine bir erkeginizi disi ile degistirip uretimi deneyebilirsiniz,bir batimda 1-5 yavru arasi verirler ve yilin 12 ayi urerler,petshoplar toptan olarak rozella yavrularinin tanesini 150-200 tl den satin aliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geç degil benimde 2 erkek kuşum vardı 2 yaşında almıstım alıstılar bana :).
  • doğru haklısın hocam bana da yavaş yavaş alışıyolar . elimden yem yiyor ve hafif temasa izin veriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tweaker kullanıcısına yanıt
    adamdan alırken üsttekini dişi diye almıştım. antalya da bildiğiniz eğitim yeri var mı bana önerebileceğiniz
  • quote:

adamdan alırken üsttekini dişi diye almıştım. antalya da bildiğiniz eğitim yeri var mı bana önerebileceğiniz

Hocam ikisi de erkek, petshop'lar cinsiyetlerini bilmezler genelde uydururlar,yani siz bir disi bir erkek istediginiz icin mecbur birine disi diyorlar,disi kuslar pek ulkemize gelmez,ithalati yapilmaz,yurtdisindaki ureticiler hep uretim fazlasi erkek kuslari bize gonderir,disileri ise kendilerine saklayip uretimi devam ettirirler.rozellalarda disi erkek ayrimi kolaydir,sizinkilerin ikisi de piril piril birer erkek.

Rozelllalar bildiginiz gibi konusan bir tur degildir,ne kadar ugrasirsaniz ugrasin konusmazlar fakat sesleri cok iyi taklit ederler ve diger papagan turlerine gore cok daha vahsi ve egitimi zor kuslardir.oldukca fazla emek vermeniz lazim,google'dan papagan forumlarini bulup nasil egittiklerini okuyun cok faydali olacaktir,onun haricinde kopek egitim merkezlerine benzer bir kus egitim merkezi bulabileceginizi sanmiyorum,kendiniz ugrasarak zaman icinde egiteceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.