Ne gerçek bir dostum oldu nede bir kız arkadaşım ve neden böyle saçmasapan bir hayat yaşıyorum hiçbir fikrim yok. |
28 yaşında hiç arkadaşı olmamış bir ağabeyinizim
-
-
Okula da mı gitmediniz ben anlamıyorum artık
-
hepsi gelip geçici şeyler o kapıdan çıktıkdan sonra kimse kimseyi hatırlamıyor
-
Sen hatırla o zaman. Hiç bu zamana kadar tutup birini aradın mı "naber aklıma geldin, nasılsın napıyorsun" falan diye
-
aradım ama hiçbir zaman aranmadım, insanlar vebalıymışım gibi kaçıyor benden neden bilmiyorum.
-
Valla bilmiyorum, benim de vebalı gibi kaçtığım insanlar var kaba konuşan, düşüncesiz, yalan söyleyen vs. ama düzenli görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlar da var. Bir sene falan konuşmayız, sonra ben ararım normal sanki hiç arayı açmamış gibi naber nasılsın, gel bir yemek yiyelim falan buluşur konuşuruz öyle devam eder
-
Bazen insanlara soruyorlar 100 yaşında yaşamak istermiydin diye verdikleri cevap hayır istemezdim ne tanıdığım biri arkadaşım olmaz kimseyle sohbet edemezdim diye
Sonra düşünüyorum ulan benim doğru düzgün görüştüğüm arkadaşım yok ki o zaman diyorum ki ben çoktan 100 yaşındayım diye
Aslında arkadaşsız olmak benim suçum çünkü bazı insanlar gerçekten benle arkadaş kalmak sohbet etmek istiyor ama ben cevap vermeye dahi yoruluyorum bu kendi seçimim yani
Ama yinede sosyal kalmak isterdim
Ruh halim bir dalga gibi sürekli değişiyor kimi zaman sosyallik kimi zaman da asosyallik beni üzüyor veya sevindiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim insanlar sana gelmez maalesef. Ortak hobilerinizin olduğu sağlam dostluklar edinmeye bak
sal dostum sal
-
Okula / işe gitmekle sevgili yapmanın bir alakası yok.
Yakışıklı biri her ortamda arkadaş,sevgili edinebilir.
Tipsiz-asosyal kişi sınıfta tek erkek olsa bile sevgili edinemez.
Anlayın artık herkes sizin gibi sıradan,tipi yada sosyal durumu toplum standartlarında olan insanlar değil. Bazıları farklı
İnsanları bir araya getiren şey genellikle ortak hobiler ve ortak ortamlardır. İlgilendiğiniz bir alanda kursa yazılabilir ve orda arkadaşlar edinebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Sadece sevgili değil arkadaş da demiş konuyu oku
-
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DhQQwxjc-v4I%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGISaiowGIhBvqcDukNfvNJcbXT2KZmbAMgFy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende aynı durumdayım, 2-3 arkadaşım var ama yok gibiler, konuşacak kimseleri falan olmayınca en son çare beni hatırlarlar, hiç birinin en yakın arkadaşı değilim varlıkları yoklukları bir
-
22 yaşındaki halinim hocam.
= Tip
-
Benim abim senin yaşındayken Trtye konuştu ve benden çok tanıdığı var ve abim engelli senin sorunun ne?
önemli olan tanıdığı olması değil bence arkadaşı olması
Abicim sen arkadaş sahibi olmayı kolay bir şey mi zannediyorsun? Yani hem eğleneceksin, hem güveneceksin, hem saygı duyacaksın, hem seveceksin. Kazık yemeyeceksin. Sana bir şeyler katacak, devamlı senden beklemeyecek. Kaç kişinin gerçekten arkadaşı var ki bu hayatta bir sor bakalım? Varoş yerde büyümüş, kendini ordan geliştirmiş adamın işi zor. İlla bir yerde satarlar adamı veya bir yanlış anlaşılma olur illa ki. Böyle sağlam arkadaşlıklar, çok eğitimli insanların işidir. Maddi kaygısı olmayan insanların işidir ki o zaman bile zaman geçtikçe gittikçe görüşmez etmez birbirinden haber almaz olur insanlar. Aksini iddia edecek varsa istisnadır, istisnalar kaideyi bozmaz.
Ayrıca bu forum ciddi manada çok toksik bir yer gençler bunun iyi farkında olun. Burada kimse gelip bir başarısını şusunu busunu paylaşmıyor. Sizi daha iyi olmaya motive etmiyor. Hep şikayet, hep ne kadar şanssız olduğu, hep her şeyin ne kadar olumsuz olduğu. Ya tamam olumsuzdur da bak ben şunu yapıyorum şöyle çıkacağım bu durumdan yok. Takılmayın demiyorum, sonuçta insan kendi gibi zorluklar yaşayan insanları görünce rahatlıyor ama etkilenmeyin sakın. Veya değiştirmek için biraz pozitif şeyler paylaşın. Başkasının ızdırabıyla huzur bulan mutsuz insan olmayın. |
Bazen insanlara soruyorlar 100 yaşında yaşamak istermiydin diye verdikleri cevap hayır istemezdim ne tanıdığım biri arkadaşım olmaz kimseyle sohbet edemezdim diye
Sonra düşünüyorum ulan benim doğru düzgün görüştüğüm arkadaşım yok ki o zaman diyorum ki ben çoktan 100 yaşındayım diye Aslında arkadaşsız olmak benim suçum çünkü bazı insanlar gerçekten benle arkadaş kalmak sohbet etmek istiyor ama ben cevap vermeye dahi yoruluyorum bu kendi seçimim yani Ama yinede sosyal kalmak isterdim Ruh halim bir dalga gibi sürekli değişiyor kimi zaman sosyallik kimi zaman da asosyallik beni üzüyor veya sevindiriyor. |
aradım ama hiçbir zaman aranmadım, insanlar vebalıymışım gibi kaçıyor benden neden bilmiyorum. |
Sen hatırla o zaman. Hiç bu zamana kadar tutup birini aradın mı "naber aklıma geldin, nasılsın napıyorsun" falan diye |
İnsanları bir araya getiren şey genellikle ortak hobiler ve ortak ortamlardır. İlgilendiğiniz bir alanda kursa yazılabilir ve orda arkadaşlar edinebilirsiniz diye düşünüyorum. |
Benzer içerikler
- eminevim güvenilir mi
- kılçıksız balık türleri
- kertenkele evden nasıl çıkar
- karim beni aldatıyor mu
- kaputa giren kedi nasıl çıkarılır
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X