Emin ol çokta farklı değil |
28 yaşında hiç arkadaşı olmamış bir ağabeyinizim (2. sayfa)
-
-
Deneme mesajıdır.
-
Ne ekersen onu biçiyorsun açıkcası ama bazen tabi ki yanıltanlar oluyor.
-
Konuyu açan arkadaş bunun sebebini açıklayabilirim.Merak ediyorsan özelden mesaj at.
-
30 yaşındayım konudaki yorumları okuyacak enerjim yok yıkığım biri özet geçebilirmi
-
bunun sebebi sende olanlar, olmayanlar değil. biraz düşün anlıcaksın ;)
-
müdür biraz net olacağım
-tipsizsindir
-fakirsindir
-sıkıcı bir insansındır
şeç beğen al
-
Abicim sen arkadaş sahibi olmayı kolay bir şey mi zannediyorsun? Yani hem eğleneceksin, hem güveneceksin, hem saygı duyacaksın, hem seveceksin. Kazık yemeyeceksin. Sana bir şeyler katacak, devamlı senden beklemeyecek. Kaç kişinin gerçekten arkadaşı var ki bu hayatta bir sor bakalım? Varoş yerde büyümüş, kendini ordan geliştirmiş adamın işi zor. İlla bir yerde satarlar adamı veya bir yanlış anlaşılma olur illa ki. Böyle sağlam arkadaşlıklar, çok eğitimli insanların işidir. Maddi kaygısı olmayan insanların işidir ki o zaman bile zaman geçtikçe gittikçe görüşmez etmez birbirinden haber almaz olur insanlar. Aksini iddia edecek varsa istisnadır, istisnalar kaideyi bozmaz.
Ayrıca bu forum ciddi manada çok toksik bir yer gençler bunun iyi farkında olun. Burada kimse gelip bir başarısını şusunu busunu paylaşmıyor. Sizi daha iyi olmaya motive etmiyor. Hep şikayet, hep ne kadar şanssız olduğu, hep her şeyin ne kadar olumsuz olduğu. Ya tamam olumsuzdur da bak ben şunu yapıyorum şöyle çıkacağım bu durumdan yok. Takılmayın demiyorum, sonuçta insan kendi gibi zorluklar yaşayan insanları görünce rahatlıyor ama etkilenmeyin sakın. Veya değiştirmek için biraz pozitif şeyler paylaşın. Başkasının ızdırabıyla huzur bulan mutsuz insan olmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 4 Kasım 2021; 15:58:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üçü bir arada, şansımı seveyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşınız illaki vardır ama çok samimi olmayabilirsiniz. Yeni birilerini tanışabilirim diye üniversite tanıtımda çalıştım yaz ayında. Bir çok kişiyle tanıştım ve hala çoğuyla görüşüyorum. Birlikte çalıştığım, tanıştığım kişilerle yaş farkı da vardı o ayrı bir şey. Üniversite öğrenimine devam eden arkadaşlar belki kulüplere vb katılabilirler bu durumda. Konu sahibi arkadaş için de gönüllü faaliyetlerde çalışabilirsiniz belki. ( Kızılay gibi.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burada yazılanları okumak sizin bilinçaltınıza işliyor , bunu farkettiğimden beri daha az giriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 4 Kasım 2021; 21:19:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani başarısızlık normal geliyor bir süre sonra. İşte kız arkadaşım yok, amaan olsun konu dışı'nda da kimsenin yok diyorsun. Halbuki biraz çabalasan aslında sana şans verebilecek bir kız var ama çalışmıyorsun. Biraz kötü hissetsen bu durum hakkında, belki düzelmeye çalışacaksın. Veya derslerde başarılı değilsin, iş bulamıyorsun, her neyse, burdaki adamların zaten hiç bir umudu, ümidi yok, bana ne ben iş bulamam zaten, benim tipim yok çevrem yok oyum yok buyum yok diyorlar, e sen de diyorsun ki iyi bak yalnız değilim ben de iş bulamam zaten. Rahatlatıcı da oluyor ilk başta ama yıllar geçince bir bakıyorsun millet almış başını gitmiş, senden çok daha düşük kapasiteli adamlar, sen aynı yerde kalmışın. O aralar buralarda takılan adamlar da iş güç bulmuş, evlenmiş bilmem ne takılmıyorlar artık, düzen yeni nesille aynı şekilde devam ediyor..
-
güzel açıklamışsınız ben de böyle düşünürdüm zamanında. sürekli kendim gibi birilerini arardım benim gibi ya da benden daha kötü birilerini bulup yalnız olmadığımı kanıtlamaya çalışırdım. tam istediğim gibi birilerini de bulamazdım. ben her açıdan kendimi kötü görürken bulduğum kişilerin bir kaç iyi özelliği mutlaka oluyordu. ne bileyim ya iyi bir yerde okuyordur ya ailesinin durumu iyidir ya fiziksel bir cazibesi vardır ya arkadaşları sevgilisi vardır ya da iyi bir işi vardır vs vs ben de ise hiçbir şey yoktu. arardım da kendim gibi birini bulamazdım.
özellikle bu forum da bir çok kişinin tuzu kurudur. ağlayıp zırladıklarına bakmayın burada herkes kendini 1 kötü ise 5 olarak gösteriyor anlatıyor. velhasılkelam yalnızlık gerçekten çok kötü bir histi bunu çok iyi anlamıştım. allah'a şükür bir kaç sene önce ki halime göre kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 4 Kasım 2021; 22:30:17 >
-
olmasına gerek mi var ya olunca ihanet dert yasa tek basına mis gibi
-
senin gibi düşünenler birbirini aramıyor zaten sahte arkadaşlıklar onlar
20 yıllık lise arkadaşarım bi kısmı ile hala görüşüyorum
15 yıllık üniversite arkadaşlarımla birbirimizin nikah şahitliğini bile yaptık yani oldumu oluyor.
-
Hayır sever derneklere üye ol ortama karış. İşe gir iş arkadaşı edin. evlen kızın arkadaşlarına ev ziyaretine git. Daha ne diyeyim arkadaş bir sürü arkadaş edinmek senin elinde otobüste eve giderken tanımadığım insanlarla arkadaş olmuşluğum var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşı olmayan insan yıkık değildir. Bu algıyı yıkacağız. Tam tersi hayatta tek başına var olabilen güçlü biridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X