|
Bildirim
|
Acemilikten ilk ilişkide hep olur böyle şeyler. Yılların verdiği yoklukla onu alır hayatının merkezine koyarsın her dediğini ve istediğini yapar kişiliğinden bile ödün verirsin. Aslında bir yandan kız haklı. Kızlar böyle erkekleri sevmez. Otoriter, kendinden emin özgüvenli olacaksın. 3-5 ay sonra güler geçersin yaşadığın şeyler şu hayatta görebileceğin şeylerin yanında komik bir film başlığı sadece.
|
Hocam sen bağlancak biri arıyormuşsun bulmuşsun. Kızın senin dediğine göre hiç + tarafı yok seni kullanmış diyebilirim. Tavsiyem o kızdan uzak dur. Kendi tabunu yıkmışsın devamı gelir korkma kız bulamam vs gibi düşüncen olmasın.
Hocam birde şeyden bahsedicem mesela türkiyede bir kıza 100 erkek yazıyor kızda da ego kabarıyor ve kız erkek seçer hale geliyor fakat erkeklerde durum öyle değil. Bir kız bize gelince direk kabul ediveriyoruz ama öyle olmamalı eskiden bende çok bu hataya düştüm fakat şimdi değişti her şey ben seçiyorum kızı. Mesela kız güzel gözüküyor başta ama dediğin gibi hiç bir artı yanı yok. Ne kitap okur ne dil bilir ne kendini geliştirecek bir şey yapar ne kültürlüdür. Tek yaptıkları şey gözlemlediğim kadarıyla kafelerde takılmak sosyal medyaya saçma şeyler atmak birde dedikodu yapmak oluyor. Bu kızları hiç kafaya takmamak lazım. Arada gel canım yanıma dersin gelirse gelir gelmezse gelmez sonra kendi isteyince zaten gelir ya da hiç gelmez. Bu kızlarla bir şey düşünülmez yani. Anca gönül eğlendirirsin. Sana bir de kitap tavsiye edeyim eğer okumayı seviyorsan: Osho Aşk Tekbaşınalık Özgürlük |
Senden olmaz kardeş boşver. İntihar et gitsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|