Şimdi Ara

23 yaşında ilk sevgilisi olan bir insanın dramı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimde bi eski sevgilimi hatırlattı bu anlattıkların. bu kadar kirli bi ruh haline rağmen halen çekici gelmeleri ilginç gelmişti bana da. birebir anlattıklarının aynısını düşün ve yaşadıklarım şunları takip etti, ben kızı bırakmadım, aldattı, pişman oldu en azından arkadaş kalalıma döndü olay(nefret doluydum), ben o sırada yeni bi insanla tanıştım sevgili oldum, ve o eski sevgili denilen kişi benle buluşmak istediğini söyledi. ben de mal gibi buluştum. kız bi anda dudaklarıma yapıştı ve 2-3 saniye sonra irkilerek ittirdim kızı ve hiçbir şey demeden yanından ayrıldım. tek başıma ıssız bir yerde saatlerce ağladım nasıl bu kadar iğrençlikler içinde yaşıyorum diye kendimden inanılmaz bir iğrendim. çok düşündüm çok kafa patlattım sonuç bulamadım. sorgulanacak pek bir şey yok ortada. ufak şokun ardından rutin hayatıma devam ettim.
  • Kardeş görüntün düzelmiş olabilir ama alfa olamamışsın. İngilizcen varsa theredpill reddit diye arat.
    Zorunda kalmadıkça kendine acıyan biriyle bir kadın birlikte olmaz. Sorun kadınlarda değil erkek olamayan erkeklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 19 Kasım 2017; 8:52:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dhden hep aynı tarzda şeyler çıkıyor. Şaşırmıyoruz artık. Kız seni elde etmiş ve heyecanı kalmamış bu kadar basit. Kadınlar elde etmesi zor erkeklerden hoşlanırlar. İlişkide tüm ipleri ona verirsen o ilişki er ya da geç biter. Sıkma canını en azından cinsel anlamda bir şeyler yaşamışsın senin için deneyim olmuştur. Bu tarz kızlarla zaten ciddi düşünülmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin hikaye
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    redpil len xd

alphayım len xd

b*ta mısın len xd

evrimsel psikoloji len xd

erkek çok eşlidir len xd

kadın 3 delikten ibaret len xd

çok zor oldu ama yaptım. the red pill'i sadece hipergamiden elenmiş asosyal ezikler takip eder
  • 1 ay boyunca hiç mesaj atmayın, aramayın. Arasa dahi açmayın. Ondan sonra ya geri döner yada başka birisi vardır onun kollarına koşar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın sigarası alkolü var üstelik seni hep azarlıyormuş kardeşim bu kıza tekmeyi at bırak böle boş işlerle ugraşma be kardeşim degmez :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.