Şimdi Ara

bir kızın kendinden 1 yaş küçük biriyle çıkması??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar olabilir mi bu?? ilk defa kendimden büyük bi kızla görüşüyorum.. kızdan hoşlanıyorum.. kendisinede söledim senden hoşlanıyorum ve seni tanımak istiyorum sende beni tanımak istersen görüşelim die.. kız tamam fln dedi.. 3 gündür görüşüyoruz.. boy olarak kızdan uzunum.. kız benden hafif olgun gösterio tip olarak.. aslında kızla ciddi bişi düşünmüyorum ama genede fikirleriniz nedir??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siz kendinizden 1 yaş küçük biriyle çıkmayı düşünebilirsiniz. Peki, bu sağlıklı bir ilişki midir?

Bir kızın kendinden 1 yaş küçük biriyle çıkması yaygın bir durum olmasına rağmen bazıları için yaş farkı bir sorun olabilir. İşte bu tür ilişkilerin artıları ve eksileri:

Artıları:

• Benzer yaşam deneyimleri: Yaş farkı küçük olduğunda, siz ve partneriniz benzer yaşam deneyimlerini paylaşma eğiliminde olursunuz. Bu, ortak ilgi alanları ve sohbet konuları bulmayı kolaylaştırır.
    • Ortak ilgi alanları: Ayrıca, benzer yaşlarda olduğunuz için muhtemelen benzer ilgi alanlarına ve hobilere sahip olacaksınız. Bu, birlikte vakit geçirmekten daha fazla keyif almanıza yardımcı olabilir.
    • Daha az nesil farkı: Yaş farkı az olduğunda, nesil farkı sorunu yaşama ihtimaliniz daha düşüktür. Bu, iletişim ve anlayışı kolaylaştırabilir.

Eksileri:

• Olgunluk farkı: Bir yaş bile olsa yaş farkı, olgunluk düzeylerinde farklılıklara neden olabilir. Bu, özellikle siz gençken daha belirgin olabilir.
    • Sosyal baskı: Bazı insanlar sizden 1 yaş küçük biriyle çıkma fikrini yargılayıcı bulabilir. Bu sosyal baskı, ilişkinizde sorunlara yol açabilir.
    • Yasal sorunlar: Bazı ülkelerde, bir kızın kendinden 1 yaş küçük biriyle çıkması yasal sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, ilişkiye başlamadan önce yasalara aşina olmanız önemlidir.

Sonuç:

Siz kendinden 1 yaş küçük biriyle çıkmayı seçip seçmeme kararı kişiseldir. Her iki partnerin de birbirine saygılı ve anlayışlı olduğu ve yaş farkının ilişkiyi olumsuz etkilemediği sürece bu tür ilişkiler sağlıklı olabilir. Ancak, yukarıda belirtilen potansiyel sorunların farkında olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

evet arkadaşlar olabilir mi bu?? ilk defa kendimden büyük bi kızla görüşüyorum.. kızdan hoşlanıyorum.. kendisinede söledim senden hoşlanıyorum ve seni tanımak istiyorum sende beni tanımak istersen görüşelim die.. kız tamam fln dedi.. 3 gündür görüşüyoruz.. boy olarak kızdan uzunum.. kız benden hafif olgun gösterio tip olarak.. aslında kızla ciddi bişi düşünmüyorum ama genede fikirleriniz nedir??

Bence sorun çıkarsa bundan çıkar yoksa bi sorun olmaz bence ama benle çıkmıcan ondan kıza bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Intoxicated

quote:

evet arkadaşlar olabilir mi bu?? ilk defa kendimden büyük bi kızla görüşüyorum.. kızdan hoşlanıyorum.. kendisinede söledim senden hoşlanıyorum ve seni tanımak istiyorum sende beni tanımak istersen görüşelim die.. kız tamam fln dedi.. 3 gündür görüşüyoruz.. boy olarak kızdan uzunum.. kız benden hafif olgun gösterio tip olarak.. aslında kızla ciddi bişi düşünmüyorum ama genede fikirleriniz nedir??

Bence sorun çıkarsa bundan çıkar yoksa bi sorun olmaz bence ama benle çıkmıcan ondan kıza bağlı
    Benden 5 yaş büyük biriyle çıkmıştım,arkadaş çevresi biraz sorunlu oldu ama 1 yaş farkla bir problem olmaz bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Benden 5 yaş büyük biriyle çıkmıştım,arkadaş çevresi biraz sorunlu oldu ama 1 yaş farkla bir problem olmaz bence..

Alıntıları Göster
    güzel yorumlar.. devamı??
  • quote:

güzel yorumlar.. devamı??

Alıntıları Göster
    sorun çıkar
  • onemlı bısey dusunmuyosan sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

sorun çıkar

Alıntıları Göster
    ciddi düşünmüyosan çıkma, bilmiyorum kız nasıl birisi ama temiz aile kızıysa uçkurunun keyfi için harcama kızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Lesh

ciddi düşünmüyosan çıkma, bilmiyorum kız nasıl birisi ama temiz aile kızıysa uçkurunun keyfi için harcama kızı

Alıntıları Göster
    kendinden 6 yaş büyük biriyle çıkan biri olarak diyorum ki yaşım 19 bu arada :D

ciddi düşünüyosan ailede 1 yaş için problem çıkmaz geneldede bi problem yaratmaz 1 yaş ciddi düşünmüyorsan zaten salla gitsin yaş filan önemli değil

2 ve üstü her türlü problem yaratır

• quote:

Orijinalden alıntı: !KO

kendinden 6 yaş büyük biriyle çıkan biri olarak diyorum ki yaşım 19 bu arada :D

ciddi düşünüyosan ailede 1 yaş için problem çıkmaz geneldede bi problem yaratmaz 1 yaş ciddi düşünmüyorsan zaten salla gitsin yaş filan önemli değil

2 ve üstü her türlü problem yaratır

Alıntıları Göster
    Lise çağında olmaz ya da aşırı zor olur çok problem yaşarsınız ama sonrası için 1-2 yaş farkı fazla etki etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Lise çağında olmaz ya da aşırı zor olur çok problem yaşarsınız ama sonrası için 1-2 yaş farkı fazla etki etmiyor.

Alıntıları Göster
    birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Kasım 2010; 14:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben 10 yaş büyüğüm ile evleneceğim seneye allah nasip ederse ;) bu işler yaşa bakmıyor.

Görürüm seni 5-6 sene sonra.
  • quote:

quote:

ben 10 yaş büyüğüm ile evleneceğim seneye allah nasip ederse ;) bu işler yaşa bakmıyor.

Görürüm seni 5-6 sene sonra.

Alıntıları Göster
    ok görüşelim :)
  • quote:

ok görüşelim :)

Alıntıları Göster
    başka yorumlar yok mu
  • quote:

Hocam senin 10 yaş büyük olman lazım kadınlar çabuk olgunlaşıyor her anlamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

ve çabuk çöküyor.
  • quote:

quote:

quote:

ve çabuk çöküyor.

Alıntıları Göster
    yapacak birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Kasım 2010; 14:17:12 >

• quote:

quote:

quote:

ve çabuk çöküyor.

Alıntıları Göster
    benim kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Ama ufak tefek bişey. ben 23 o ise 24 yaşında. Şu ana kardar bir problem yaşamadık yaş ile ilgili. 4 senedir beraberiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thytechnic-_-

benim kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Ama ufak tefek bişey. ben 23 o ise 24 yaşında. Şu ana kardar bir problem yaşamadık yaş ile ilgili. 4 senedir beraberiz.

Alıntıları Göster
    Sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    bişey olmaz kardeşim yaa 1 yaştan bişey olmaz seviyorsan durma baz gaza
  • quote:

napayım kardeşim sevdik.gönül bu laf dinlemezki.bende onun olgunluğundan hanımefendiliğinden hoşlandım.yapacak birşey yok...

Kaç yaşındasınız peki ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.