Şimdi Ara

SuluGöz Sakız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayılırdım bu sakıza nereden bulabiliriz acaba???

SuluGöz Sakız

• Yapay Zekanın Yanıtı

SuluGöz Sakız: Lezzetli ve Canlandırıcı Bir İkram

SuluGöz sakız, Türkiye'nin en popüler sakız markalarından biridir ve ferahlatıcı aroması ve yumuşak dokusuyla bilinir.

Ferahlatıcı Lezzet Çeşitleri

SuluGöz sakız, nane, meyve ve sakız gibi çeşitli lezzetlerde mevcuttur. Her bir lezzet, ağzınızı ferahlatacak ve gün boyunca nefesinizi tazeleyecektir.

Yumuşak ve Uzun Ömürlü

SuluGöz sakızı, uzun ömürlü yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu, onu uzun süre çiğnemenize ve lezzetinin tadını çıkarmanıza olanak tanır. Ayrıca, sakızın yumuşak dokusu dişlerinize zarar vermez.

Uygun Maliyetli ve Kolay Bulunabilir

SuluGöz sakız, uygun maliyetiyle bütçeniz için kolaydır. Marketler, büfeler ve eczaneler gibi birçok yerde kolayca bulabilirsiniz.

Özetle:

SuluGöz sakız, ferahlatıcı lezzet çeşitleri, yumuşak ve uzun ömürlü dokusu ve uygun maliyetiyle lezzetli ve canlandırıcı bir ikramdır. Ağzınızı ferahlatmak ve gün boyu nefesinizi tazelemek için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Köşedeki bakkaldan... Ayrıca eski ekşiliği kalmadı...
  • Yıllar önce çok alırdım bunlardan. Emince yaşartıcı etkisi daha çok oluyor gibiydi
  • bakkallarda hala bulabilirsin
  • bizim bakkalda yok
  • Evet eskiden daha ekşiydi
  • ojelere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karmen Kakaolu fındık kreması
    4 yıl önce açıldı
    Rakı içen kadın varoştur.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

ojelere bak

foto alıntı
  • ÇocukLuqumda çok severdim... HaLa var bizim bakkaLda ama faLımdan bi farkı kaLmamıs...
  • nerdeyse butun bakkallarda var ama eski elşili kalmadı şimdi bi sakız keşvettim tam hatırlamıyorum adını ama sulugozden daha ekşi
  • Gördükçe ağzımda bi sulanma oluyo Limonu görünce olur ya onun gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

nerdeyse butun bakkallarda var ama eski elşili kalmadı şimdi bi sakız keşvettim tam hatırlamıyorum adını ama sulugozden daha ekşi

Adı ne ?? iyi düşün
  • küçükkende aldıgım nadide sakızlardadı cignemeye başlarken daha gözlerde belirtisi başlardı kısa süre sonrada tadı tatlı olurdu ama tabikide eskiden şimdi hala var ama o tadı vermiyor malesef
  • Hala bakkallarda görüyorum ben cidden süper sakız bakınca bile ağız sulandırıyor
  • ağzım sulandı bile
  • ben bu sakızı çiğnerdim 3 dakika ağzımda tükrüğü biriktirirdim..sonra yolda yürürken kızların önüne tükürürdüm..
    yere şılapp diye yarım bardak tükrük çıkardı..kızlar kaçısırdı..bende onları kovalardım..
    tanımıyomda kızları,ama çok zevkli ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevreka

ağzım sulandı bile

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ben bu sakızı çiğnerdim 3 dakika ağzımda tükrüğü biriktirirdim..sonra yolda yürürken kızların önüne tükürürdüm..
    yere şılapp diye yarım bardak tükrük çıkardı..kızlar kaçısırdı..bende onları kovalardım..

Yaş kaç sapıkmısın birader nie kızları kovalıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ben bu sakızı çiğnerdim 3 dakika ağzımda tükrüğü biriktirirdim..sonra yolda yürürken kızların önüne tükürürdüm..

Yaş kaç sapıkmısın birader nie kızları kovalıyorsun

Hobaaa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.