Şimdi Ara

Karmen Kakaolu fındık kreması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fiyat olarak indirime girmiş benim bildiğim sadece şok markette satılıyor indirim kaç günlük bilmiyorum cam kavanozda 400gr ekmek üzerinde çok daha başarılı bir tadı var denemenizi önerebilirim tadı nerdeyse nutella lakin en son ne zaman nutella yedin diye sormayın evet fiyata geliyorum 7.95 ₺ den 6.50 ₺ ye kasada otomatik düşüyor 😉🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bence iyi bir tadı yok ya. Yine de sen bilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'deki sayley'i denediniz mi ki? Cam kavanozdaki peripella da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markadan nefret ediyorum.Eskiden ülkerin karmen diye bir çikolatası vardı çok severdim.bir gün şok'a girdim karmen marka fındıklı çikolata gördüm ve o sevdiğim karmen sandım ve ilk ısırıkla gelen o hayal kırıklığı :((

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Denemiştim yanılmıyorsam lakin aromaları çok damak yakıyor bu biraz daha hallice

• Evet hocam bendede bir çağrışım yapmıştı lakin ülkerin bir çok ürünü kaliteli ürünü bizim çocukluğumuzla birlikte ortadan kayboldu

• Ayrıca bazı ürünlerde ambalaj farklı basılıp satılıyor örneğin file marketten aldığım bir meyvasuyunda denk gelmiştim yapım yeri dimes veya ona benzer bir bilindik firma idi lakin kutusunda harras yazıyor yani bazı ürünlerde biz markaya para veriyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Ayrıca bazı ürünlerde ambalaj farklı basılıp satılıyor örneğin file marketten aldığım bir meyvasuyunda denk gelmiştim yapım yeri dimes veya ona benzer bir bilindik firma idi lakin kutusunda harras yazıyor yani bazı ürünlerde biz markaya para veriyoruz

Bu arada harras'ın ekmeğe sürülen çikolatası da çok güzel fiyatida uygun tavsiye ederim

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bu ne kadardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Bu ne kadardı?

Valla pek aklımda değil ama 7-8 TL gibi bir şeydi . aslında harras marka pek çok şeyin hem fiyatı uygun hemde lezzeti iyi .

• Bundan şaşmayın kesinlikle tadibu yu deneyin hocam. Şiddetle tavsiye ederim.

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt
    Maalesef güzel şeyler hep kayboldu.peki muzlu kek vardı mesela o da artık üretilmiyor

• En güzeli nutella

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncukaktüsler

En güzeli nutella

sarelle.

• Bu şeyler benim beynimi uyuşturuyor. Nasıl yiyebiliyorsunuz bunları?

• izayoi kullanıcısına yanıt

sarellede bardak hediyesi olmasa kim alır

• Karmen fıstık ezmesi almıştım kekin içine koymak için tadı ortalamanın bir tık altındaydı ama kek kurabiye tarzı şeylerin içine koymak için iyiydi. Bunun da tadı bence ortalama ama fıstık ezmesine kıyasla daha iyi tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.