Tüm zuper ürünler. Kupon premuim hesaplar için geçerlidir. Kart kampanyası/Cashbackleri unutmayın. İyi alışverişler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 22 Kasım 2024; 12:23:13 > |
ZÜBER fındık kreması/fıstık ezmesi ZüPERCİLERE ISICAK FIRSAT HB içerir💥
-
-
3 lu urun 725 tl olan bitirmişler 1 saat olmadan
2li urun devam 489
-
3+2 aldım 1000₺ ye 400₺ kupon vardı. Tanesi 162 ye geldi. -
hanım çok seviyor. 400 lira kuponla bedava nerdeyse. faydalandık tesekkurler -
züber 3'lü fıstık ezmesi setinden 2 tane aldım ve sepeti çorapla 1000 tl ye tamamladım. indirim sonunda züber'in tanesi 93 tl ye geldi. güzel alışveriş oldu. teşekkürler.
-
fistigin kilosu 100 lira iken 300 grama ayni parayi verip neden mutlu oluyorsunuz bilmiyorum.
-
Nutella 1 kilosu 208₺
Zuber 315G x 2 adedi 489₺
Doğal organik ayağına tokatlanıyorsunuz aloo -
Fıstık ezmelerinde en sevdiğim Züber benim de, çok iyi denk geldi. Fıstık ezmesi 3lü ve fındık ezmeli 12'li protein bar aldım. Haber için teşekkürler.
-
İşte aradığım mesaj Adamlar 1e mal edip 5e satıyor
-
Iceriklerdeki findik oranlarina bi baksaydiniz keske
-
Alak ta Dubayi çikolatası yapak dedim ama Anteb değilmiş...üzdü....
-
2 li pakette bitmiş.
2 li tekli tüm fındık kremalari bitmiş.
https://app.hb.biz/gNEK0sAyqrsK
Fındık / fıstık karışık alırım diyene 2 li set. -
zuber = beyaz yakalı söğüşleme markası.
1 kilo ezme 200 tl, olması gereken fiyat.
trendyol.comGelincik Fıstık Ezmesi Şekersiz %100 Saf Doğal Katkısız Taze Çekim Glutensiz Doğal Fıstık Ezmesi 1 KG Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/gelincik/fistik-ezmesi-sekersiz-100-saf-dogal-katkisiz-taze-cekim-glutensiz-dogal-fistik-ezmesi-1-kg-p-815857857?boutiqueId=61&merchantId=170634
-
Züber ürünlerini seven biri olarak. Organik diyerek çok güzel kazıklandığımızı düşünüyorum
-
zuber kadar beyaz yaka silkeleyen bir marka yok sanirim gidada. yer fistiginin organik o kadar seviyorsaniz gidin kendiniz alip yapin.
bu kadar savunmalari da ilginc. gecenler gida etiketlemesinden habersiz, bu cahil firmayi ulker sikayet etmisti. millet ulker nasil sikayet eder diye ulker'e saldiriyor. normal, gelismis bir toplumda tuketiciyi yaniltan, etiket ve reklam yonetmeliginden habersiz zuber boykot edilirdi ama cahillik her zaman prim yapiyor ulkede.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
fistigin kilosu 100 lira iken 300 grama ayni parayi verip neden mutlu oluyorsunuz bilmiyorum. |
zuber = beyaz yakalı söğüşleme markası.
1 kilo ezme 200 tl, olması gereken fiyat. trendyol.com Gelincik Fıstık Ezmesi Şekersiz %100 Saf Doğal Katkısız Taze Çekim Glutensiz Doğal Fıstık Ezmesi 1 KG Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/gelincik/fistik-ezmesi-sekersiz-100-saf-dogal-katkisiz-taze-cekim-glutensiz-dogal-fistik-ezmesi-1-kg-p-815857857?boutiqueId=61&merchantId=170634 |
Nutella 1 kilosu 208₺
Zuber 315G x 2 adedi 489₺ Doğal organik ayağına tokatlanıyorsunuz aloo |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X