Şimdi Ara

SuluGöz Sakız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bizim buradaki büfede var hala alırım,o eski ekşiliğine bayılırdım.
  • Bizim bakkalda var ve falım gibi değil ekşi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevreka

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ben bu sakızı çiğnerdim 3 dakika ağzımda tükrüğü biriktirirdim..sonra yolda yürürken kızların önüne tükürürdüm..
    yere şılapp diye yarım bardak tükrük çıkardı..kızlar kaçısırdı..bende onları kovalardım..
    tanımıyomda kızları,ama çok zevkli ya

Yaş kaç sapıkmısın birader nie kızları kovalıyorsun

Hobaaa

• ARkadaşlar şimdikilerin ekşi olmaması üretiminin durması ve bundan dolayı malların eski olmasındandır...
  • Bizim dershanede daha ekşi bir sakız satılıyor böyle birkaç çeşidi var bundan kat kat ekşi ekşiliği çabuk geçiyor ama yinede çok güzel Adını hatırlamıyorum ama
  • ağzım sulandı, yapmayın şunu
    fan klübünü kuralım hemen
  • Cicoz daha güzeldi

SuluGöz Sakız
  • Konuyla alakası yok ama eskiden yanılmıyorsam Ruffles'ın siyah ambalajda acılı cipsi vardı, ama şimdiki acılıların rahat 5 katı falandı Sonra noldu bilmiyorum ama kaldırdılar.
  • quote:

quote:

ben bu sakızı çiğnerdim 3 dakika ağzımda tükrüğü biriktirirdim..sonra yolda yürürken kızların önüne tükürürdüm..
    yere şılapp diye yarım bardak tükrük çıkardı..kızlar kaçısırdı..bende onları kovalardım..

şakasına yapıyordum,zaten yaş küçüktü o zaman 12 falandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist55 -- 22 Ağustos 2008; 14:32:18 >

• Sulugozu cignerken yanında limon tuzu atın bi kac tane agzınızaİcinde zaten limon tuzu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

quote:

Orjinalden alıntı: serkanevreka

quote:

quote:

Hobaaa

koptum yaa

• eveettt bugün bi bakkalda buldum ve 5 tane aldım bakkal tanıdıktı 100 tane alacam 5 kuruşa verecek galiba
  • fotosunu görünce bile ağzım sulandı haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Cicoz daha güzeldi

SuluGöz Sakız

evet ya süper sakızdı cicoz hala daha var ama o eski tadı gibi olmuyo
    ahh ahh nerdee o eski günler biz cicozun daha şekerli sulugözün daha ekşi olduğu yılları bilirdik peheyyyy

• o el ne güzel öyle
  • Çocukluğum ne güzeldi ya Şu Lgs geldi çocukluk kalmadı . Öss geldi gençliğim kalmadı . Ne için yaşıyorum anlamadım ? Bana sorsalar fotoğrafçı olmak ve bir de coğrafya dergisinde falan çalışmak isterdim . Ama ne yazık ki bana sorulmuyor . Mutlu olamayacağım bir mühendislik okumak zorundayım . Hayat çok kötü gerçekten .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Çocukluğum ne güzeldi ya Şu Lgs geldi çocukluk kalmadı . Öss geldi gençliğim kalmadı . Ne için yaşıyorum anlamadım ? Bana sorsalar fotoğrafçı olmak ve bir de coğrafya dergisinde falan çalışmak isterdim . Ama ne yazık ki bana sorulmuyor . Mutlu olamayacağım bir mühendislik okumak zorundayım . Hayat çok kötü gerçekten .

Üzülme amaa burda eski anıların depreşsin die açmadım ki ben bu konuyu maksat kimler sevior die öğrenmek istedim sadece

• Ben psikopatlık yapar içine limontuzu basardım.
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.