Şimdi Ara

Bitter Çikolata yiyince hapşırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
11.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çözemedim gitti Alerjimi yoksa sizede oluyor mu acaba.Çikolatayı yiyince 1 veya 2 kere oluyor.

• hocam bende de oluyor, merak ettim araştırayım dedim bu başlığı buldum yalnız değilmişim :)
  • Yemeyin o zaman lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır mı geliyor acaba size? Ben çok severim hatta bulsam lindt'in yüzde 90 kakaolu olanından alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

Ağır mı geliyor acaba size? Ben çok severim hatta bulsam lindt'in yüzde 90 kakaolu olanından alıcam.
    Bendede var sadece bitter çikolatada değil herhangi yiyecek yiyim hapşırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakızlıSuhallebi -- 29 Aralık 2014; 21:49:37 >
  • Yeme kardeş

• hapşırmaktan başka bir belirtisi olmayınca yemeye devam :) ama merak etmiyor değilim nedenini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muz yiyorum ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi07tr

hapşırmaktan başka bir belirtisi olmayınca yemeye devam :) ama merak etmiyor değilim nedenini
    Ben de çikolata sıcakken veya ısıtarak yediğimde zehirlenir gibi oluyorum, allerjidir herhalde. Ama içecek olan bildiğimiz sıcak çikolatada bir şey olmuyor.

Not: nasıl sıcak oluyor demeyin yumuşasın diye ısıtırken veya waffle içindekini kastettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Ben de çikolata sıcakken veya ısıtarak yediğimde zehirlenir gibi oluyorum, allerjidir herhalde. Ama içecek olan bildiğimiz sıcak çikolatada bir şey olmuyor.

Not: nasıl sıcak oluyor demeyin yumuşasın diye ısıtırken veya waffle içindekini kastettim.

Alıntıları Göster
    Geçen yıl açtığım konu biraz hort olmuş. Hala bitter çikolata yerken hapşırıyorum. Nedenini anlamış değilim.

• Bende de oluyor.Başkalarında da oluyormus demek ki vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: PentaqoN

Geçen yıl açtığım konu biraz hort olmuş. Hala bitter çikolata yerken hapşırıyorum. Nedenini anlamış değilim.

• supangle yerken başıma geldi her kaşıkta hapşırdım resmen :)
  • Ayni durum bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

Ayni durum bendede var

Amaç ne kardeş?
    Akşam akşam canım çikolata çekti şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

Ayni durum bendede var

Amaç ne kardeş?
    Akşam akşam canım çikolata çekti şimdi.

Bi sebebi yok sadece sebebini merak ediyorum

• Var mı nedenini bilen?

• yemin billah aynısı bende de oluyor. sadece çikolata da değil her şekerli şeyde oluyor. baklava , çikolatalı gofret , değişik tatlılar.. bi kere hapşırtsa yine iyi 4-5 e kadar yolu oluyor bazen
  • Alerji, vücudun, aslında zararlı olmayan bazı maddelerden veya hava şartlarından etkilenmesi ya da psikolojik etkenler sonucu bazı maddelere aşırı reaksiyon göstermesidir. büyük olasılıkla alerji olabilir.
  • bende de var ama fark etmiyor.

bi de çok keskin nanesi olan sakız çiğnersem ard arda 5-6 defa hapşırıyorum sonra devam.

baskılar bizi yıldıramaz
  • O yüzden bidaha yeme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.