Şimdi Ara

Mikrodalgada soğan halkası ve nugget kızarmak [DENEMEYİN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Allahtan üniversitede gastronomi seçmemişim soğan halkaları ve nuggetları yaktım 10 soğan halkası 5 nugget gitti

Yiyemediğime üzülüyorum taş gibi olmuş hepsi içten yanmış siz siz olun mikrodalgada denemeyin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrodalgada Soğan Halkası ve Nugget Kızartmayın!

Mikrodalgada soğan halkası veya nugget kızartmak son derece tehlikeli bir uygulamadır ve ciddi yaralanmalara neden olabilir. İşte nedeni:

• Mikrodalga, metalleri ısıtamaz. Bu, nugget'ta bulunan metal tel veya ekmek kırıntılarında yağın hızla aşırı ısınmasına ve alev almasına neden olabilir.
    • Soğan halkaları, mikrodalgada ısıtıldığında içlerinde biriken buharı serbest bırakamaz. Bu, patlamalara yol açabilir.
    • Mikrodalgada pişirilen nugget'lar eşit şekilde pişmez ve bu da çiğ veya fazla pişmiş et bölümlerine neden olabilir.

Güvenli Kızartma Yöntemleri:

Soğan halkası ve nugget'ları güvenli bir şekilde pişirmek için şu yöntemleri kullanmalısın:

• Fırın: Fırını 200°C'ye önceden ısıtın ve soğan halkalarını veya nugget'ları 15-20 dakika pişirin.
    • Tava: Bir tavada orta ateşte yağ ısıtın ve soğan halkalarını veya nugget'ları altın sarısı olana kadar pişirin.
    • Fritöz: Fritözü 175°C'ye önceden ısıtın ve soğan halkalarını veya nugget'ları üreticinin talimatlarına göre pişirin.

Sonuç:

Mikrodalgada soğan halkası veya nugget kızartmak son derece tehlikelidir ve ciddi yaralanmalara neden olabilir. Bu yiyecekleri güvenli bir şekilde pişirmek için fırın, tava veya fritöz kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mikrodalgada hazır nugetlar ısıtılabiliyor ama tadı kötü oluyor en iyisi tavada ısıtmak onları zaten hepsinin tadı kötü keskinoğlunun aşırı kötü tadı en iyisi olan kötünün iyisi banvit.
  • Mikrodalganin olayı o zaten içten ısıtması tava yoksa ben de denerdim ama yalan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simit falanda ısıtmaya kalkmayın bu arada beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.