Şimdi Ara

RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun.Ben lol de rp almak istiyorumda bu işi nasıl yapacagımı bilemiyorum.Rp alma konusunda bilgisi olan arkadaslar yardım edebilir mi?Teşekküler

• Önce alabileceğin yolları yazabilirsen bilen arkadaşlar yardım etmeye çalışırlar sanırım. Bir de diğer konuları da aramalısın. Birçok kez nasıl alınabileceği anlatılmıştı.

Ben Paypal ile alıyorum alcağımda. Client'de Shop'ta Purchase Rp bölümüne girip alacağımız miktarı seçip e-mail adresimizi giriyoruz. Sonra karşımıza onay sayfası çıkıyo. Paypal hesabımızın kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz. Ardından onaylıyoruz. Anında hesaba geliyo RP. Şimdiye kadar hiç aksama yaşamadım bu yöntemle alıp da. Ayrıca bu yöntemle alcaksan PLN olarak almanı öneririm. Euro ile almaktan daha ucuza geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shateiel

Önce alabileceğin yolları yazabilirsen bilen arkadaşlar yardım etmeye çalışırlar sanırım. Bir de diğer konuları da aramalısın. Birçok kez nasıl alınabileceği anlatılmıştı.

Ben Paypal ile alıyorum alcağımda. Client'de Shop'ta Purchase Rp bölümüne girip alacağımız miktarı seçip e-mail adresimizi giriyoruz. Sonra karşımıza onay sayfası çıkıyo. Paypal hesabımızın kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz. Ardından onaylıyoruz. Anında hesaba geliyo RP. Şimdiye kadar hiç aksama yaşamadım bu yöntemle alıp da. Ayrıca bu yöntemle alcaksan PLN olarak almanı öneririm. Euro ile almaktan daha ucuza geliyo.

1 Polonya Zlotisi = 0,545294256 Türk Lirası

• quote:

Orijinalden alıntı: Barshx

quote:

Orijinalden alıntı: Shateiel

Önce alabileceğin yolları yazabilirsen bilen arkadaşlar yardım etmeye çalışırlar sanırım. Bir de diğer konuları da aramalısın. Birçok kez nasıl alınabileceği anlatılmıştı.

1 Polonya Zlotisi = 0,545294256 Türk Lirası

Yani? Demek istediğini anlayamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.