Şimdi Ara

Rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan indirimde olan bir kaç skin'i almak için 10£'luk rp çekmem gerekiyor.Fakat kredi kartımı iptal ettirdim.Kredi kartı olan bir arkadaş var ise teamviewer yolu ile 10£'luk rp çekebilir ise bugün öğleden sonra kredi kartına 30Tl yatırayım.10£=23 tl civarı bir şey tutuyor .7Tl de kart kullanım ücreti olarak göndericem.

Kolay gelsin

• Ha.?
  • Pm atmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş adam çok adam yok.
  • İyi hoşta hocam böle ugraşıcagına alsana sitelerden havale yapıp
  • Şifre verme işine sıcak bakamıyorum. İndirimler bitticek zaten bu akşam lüzum kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfBloody

Şifre verme işine sıcak bakamıyorum. İndirimler bitticek zaten bu akşam lüzum kalmadı.

Şire vermiyorsun zaten . HEADSHOT.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends RP Kartları
    4 yıl önce açıldı
    Riot 20 rp verir mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A.s

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Şifre verme işine sıcak bakamıyorum. İndirimler bitticek zaten bu akşam lüzum kalmadı.

Şire vermiyorsun zaten . HEADSHOT.

Site ismini ve işlemin akış sürecini anlatır mısın?
  • Hesaba para yatırma işleminde de 5 TL kesiyor bankalar. O yüzden 2 tl için kimse yanaşmaz o işe
  • xgame veya sanal sarayın sitelerinin ziraat hesabını al atmden ücretsiz hava yap 23 tl mi tutuyor 25 yatır sen 2 tl sitede kalsın sonra yine kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

xgame veya sanal sarayın sitelerinin ziraat hesabını al atmden ücretsiz hava yap 23 tl mi tutuyor 25 yatır sen 2 tl sitede kalsın sonra yine kullanırsın

Arkadaşım dediğin siteler şifre istemiyor mu?
  • quote:

quote:

xgame veya sanal sarayın sitelerinin ziraat hesabını al atmden ücretsiz hava yap 23 tl mi tutuyor 25 yatır sen 2 tl sitede kalsın sonra yine kullanırsın

ister ama birsey olmaz.

• quote:

quote:

sorun çıkmıyor ?
  • hocam en kotu git bi net kafeye ordan yuklet adamların yanında acarsın kendın oturumunu adamlar halleder cıkarsın bu kadar usenmede kalk oturdugun yerden bıraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

ister ama birsey olmaz.

Daha demin aldım bir sıkıntı olmadı.Ayrıca ilk alışverişim değil bu sitelerden.şifreni deneme123 yap ver adamlara zaten 2 dk da yüklemişti sanalsaray sonra tekrar değiştir eski şifrenle.Şifre istemesi seninle alakalı değil mecburen istiyorlar.

• ben bi siteden almıştım , kendileri diyor zaten işlem tamamlanmıştır şifrenizi değiştiriniz diye. Ha güzel bir şifren vardır değiştirmek istemiyorsundur(bu hataya düştüm) şifreni 111111 gibi birşey yapıp kendi şifrene geri dönebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.