Şimdi Ara

RP-500 EXTREME POWER 500W GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu güç kaynağını almayı düşünüyorum arkadaşlar, Vatandaki indirimde fiyatı uygun geldi, ancak verimlilik olarak
    tavsiye edermisiniz? İmzamdaki sistemde kullanılacak, şu an 400(!!!)watt frisby ile çalışıyor.
    Şimdiden teşekkürler.

• Extreme power ile ilgili şöyle bir thread vardı, zaten sayfayı biraz aşağıya kaydırarak birsürü açılmış başlık bulabilirdiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_21640748/tm.htm
  • %70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

%70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil.

Hesaplı ama yinede kaliteli/güvenilir bir ürün/marka almak istiyorum. Overclock yapmıyorum ve sistemim imzamdaki gibi.
    Extreme calculator da şu an ki tüketimim 350-400 watt arası bir rakam çıkıyor. Buna göre bir öneride bulunabilirmisin?
    Dediğim gibi bütçem kısıtlı (100ytl civarı) yoksa ben de en kaliteli min. %80 verimliliğe sahip, modüler çıkarılıp takılabilen
    kablolu 150-200$ lık bir ürün almak isterdim tabi
    Şu an ki durumumu düşünürsen (frisby 400watt) sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: robotech

quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

%70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil.

Hesaplı ama yinede kaliteli/güvenilir bir ürün/marka almak istiyorum. Overclock yapmıyorum ve sistemim imzamdaki gibi.
    Extreme calculator da şu an ki tüketimim 350-400 watt arası bir rakam çıkıyor. Buna göre bir öneride bulunabilirmisin?
    Dediğim gibi bütçem kısıtlı (100ytl civarı) yoksa ben de en kaliteli min. %80 verimliliğe sahip, modüler çıkarılıp takılabilen
    kablolu 150-200$ lık bir ürün almak isterdim tabi
    Şu an ki durumumu düşünürsen (frisby 400watt) sevinirim

glacial power 550W var en ucuz fakat sorunları var onunda gforumda görebilirsin. bütçeniz 100ytl ise yeterlidir zaten. 500W lık güç kaynakları +- 20 ytl oynuyor 100 ytlden.
    tavsiye edeceğim markalar
    tavsiyem fsp bluestorm 2 almanız. inventusta 117ytl.
    teknofiyat.com sitesinden arama yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.