Bildirim
RP-500 EXTREME POWER 500W GÜÇ KAYNAĞI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Extreme power ile ilgili şöyle bir thread vardı, zaten sayfayı biraz aşağıya kaydırarak birsürü açılmış başlık bulabilirdiniz:
http://forum.donanimhaber.com/m_21640748/tm.htm -
%70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: dangerousman
%70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil.
Hesaplı ama yinede kaliteli/güvenilir bir ürün/marka almak istiyorum. Overclock yapmıyorum ve sistemim imzamdaki gibi.
Extreme calculator da şu an ki tüketimim 350-400 watt arası bir rakam çıkıyor. Buna göre bir öneride bulunabilirmisin?
Dediğim gibi bütçem kısıtlı (100ytl civarı) yoksa ben de en kaliteli min. %80 verimliliğe sahip, modüler çıkarılıp takılabilen
kablolu 150-200$ lık bir ürün almak isterdim tabi
Şu an ki durumumu düşünürsen (frisby 400watt) sevinirim
-
quote:
Orjinalden alıntı: robotech
quote:
Orjinalden alıntı: dangerousman
%70 verimliliğe sahip. bu bile alınmaması için yeterli. ayrıca kablolarıda sarılı değil.
Hesaplı ama yinede kaliteli/güvenilir bir ürün/marka almak istiyorum. Overclock yapmıyorum ve sistemim imzamdaki gibi.
Extreme calculator da şu an ki tüketimim 350-400 watt arası bir rakam çıkıyor. Buna göre bir öneride bulunabilirmisin?
Dediğim gibi bütçem kısıtlı (100ytl civarı) yoksa ben de en kaliteli min. %80 verimliliğe sahip, modüler çıkarılıp takılabilen
kablolu 150-200$ lık bir ürün almak isterdim tabi
Şu an ki durumumu düşünürsen (frisby 400watt) sevinirim
glacial power 550W var en ucuz fakat sorunları var onunda gforumda görebilirsin. bütçeniz 100ytl ise yeterlidir zaten. 500W lık güç kaynakları +- 20 ytl oynuyor 100 ytlden.
tavsiye edeceğim markalar
tavsiyem fsp bluestorm 2 almanız. inventusta 117ytl.
teknofiyat.com sitesinden arama yapabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X