Bildirim
Rp hastalığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kostümsüz oynayamam -
sanane adamın zevkinden -
lel. arada benim canım kutu açmak istiyor çok fena tutamıyorum çekiyorum 3 ayda 1 geliyor ama. -
rp değilde kostüm hastalığı olabilir mesela ben üst üste 10 şampiyonu kostümlü oynamışsam 11. si kostümsüzse bi tuhaf olurum yani -
Valla ben oynamasam dahi ilginç, nadir ve animasyon efektli kostümleri almaya özen gösteriyorum.
Orn: Forsaken jayce , çevik kuvvet garen , süper temoo, ssw talon, potanın kralın darius vs vs vs. Zevk meselesi para sorun değil , açıyorum kafama gore. Sorsan oyunu 3 günde 1 kere zevkine oynarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi zevkidir ama hali yoksa parası yoksa o borç ona bir yük olarak binecekse ve tatmin olmuyorsa durmalı. Normal tüketicilik ve alışveriş isteğinden pek de farklı değil.
Cebinde parası varsa onun parası istediğini yapsın boş ver ama borç alıp rp çekiyosa hastalıktır yaptığı uyarman lazım arkadaşımı
riot'un en sevdiği oyuncu profili -
Aynı bi arkadaşım vardı berbat dediği skinleri bile alırdıki sevdiği katarinaydu butun kostümleri açıktı
Eskiden bende böyleydim la -
Şu oyuna 1 kuruş bile vermedim , ne hastalar var arkadaş.Skin olunca ne oluyor kötü oynadıktan sonra istersen en iyi skin sende olsun ? -
Rp fiyatları arttıktan sonra bi daha para yatırmadım yatırdıysamda o colalardan cıkan 20rp onlada bişey alamassın.Rp fiyatını 60₺ den 78₺ nedir yav altı üstü bikaç skin alıyosun
Bende zam geldiğinden beri RP çekmiyorum zaten istediğim cogu skin var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya valla benim de hoşuma gidiyor skinle oynamak, yeni çıkan heroları direk bundlela açıyorum falan, zaten bu benim hobim gibi bir şey, insanın hobisine para harcamasında bir zarar yok bence, ama adam borca girip skin alması ban aynı giyicek bir şeyi olmayıp elinde iphone6larla dolaşan insanları anımsatıyor -
haykırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X