Bildirim
RP Satın Alırken
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP beyler cevap yokmu -
Evinim adresi sigmazsa ya da 2. bi ev adresin varsa yazman icin o.. sallasanda olur ama tavsiye etmem. Ileride bi gun hesap calinma/kaybolma falan olursa, bu bilgilerle kolaylikla geri alirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
Evinim adresi sigmazsa ya da 2. bi ev adresin varsa yazman icin o.. sallasanda olur ama tavsiye etmem. Ileride bi gun hesap calinma/kaybolma falan olursa, bu bilgilerle kolaylikla geri alirsin.
Ben ilk gördüğümde e-posta adresi filan sandım yani o adres yerine hiç bişey yazmazsak sorun olmaz değilmi çünkü steamdada fatura adresi filan gibi bişey var oyun satın alırken. -
quote:
Orijinalden alıntı: Logan.
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
Ben ilk gördüğümde e-posta adresi filan sandım yani o adres yerine hiç bişey yazmazsak sorun olmaz değilmi çünkü steamdada fatura adresi filan gibi bişey var oyun satın alırken.
Oyunu sen oynayip ucretini baskasi odeyecekse faturayi adresine yollattir.
Ayrica mail istedigi kisimda e-mail: diye sol tarafinda yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UP beyler sizinde fikirlerinizi alalım. -
UP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X