Şimdi Ara

Greenmangaming oyun satın alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 saat önce gmg'den paypal nakit kart ile gta v almaya çalıştım ve sorun oluştu.Tekrar denedim ve gene aynı hatayı aldım.
    Ardından paypal nakit online işleme bağlandım ve 99 tl gmg'ye ödeme yapıldığını gösterdi.Ancak gmg de satın alım başarılı vs. hiçbir şey olmadı ve key filanda gelmedi.
    Paramı geri almak için veya oyunun keyini almak için ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• bazen öyle yazıp çekmediği oluyor sanırım. önce . kartından provizyon ve dönem içi hareketleri kontrol et veya bankayı ara sor. eğer para gerçekten çekildiyse.https://greenmangaming.zendesk.com/requests/new buradan sorununu iletmeye çalış.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler
    Buradan nasıl iletişim kurucam bulamadım, live chat vs var mı sitede ?
  • krmozgn K kullanıcısına yanıt
    ona baktım ama bulamadım live chat yok heralde. oradan no order confirmationu seçip paypal dersen senin işin görülür sanırım.
    Az önce ;
    helpdesk@greenmangaming.com buraya mail attım kısa zamanda cevap geliceği söylenildi.Bakalım bekleyip görücez yoksa 11 gün içinde 99 liramı geri alamazsam siteye geçmiş olucak.Kısacası param yanıcak..
  • krmozgn K kullanıcısına yanıt
    gmg çok kaliteli bir site sorun çıkacağını sanmam verirler keyini.
    bu arada my games e bakıp key varmı diye kontrol ettinmi. belki arayüzde bir sorun olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 30 Ocak 2015; 16:08:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet defalarca kez baktım ancak yok.. Bende güveniyorum bu siteye inşallah hallolur.
    Ödeme yaptığınız gözükmüyor şeklinde cevap geldi.Bütün her şeyi yolladım karta dair ancak gözükmüyor diyo.Fotoğraf şeklindede yolladım.
    Paypalı da aradım ödeme yapılmış şekilde gözüküyo.Ne yapıcam bilmiyorum, yarın tekrar paypalı arıyacağım..
     Greenmangaming oyun satın alma
  • paypal nakit kart sıkıntı ya ininal dahai yi
  • aynen
    bu olay çözümlensin anında kapatıcam kart hesabını
    Kimseyede tavsiye etmiyorum herkes uzak dursun bu karttan
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmozgn

aynen
    bu olay çözümlensin anında kapatıcam kart hesabını
    Kimseyede tavsiye etmiyorum herkes uzak dursun bu karttan

Belki sipariş onaylanmıştır. Key vermiyolar zaten henüz.Orders kısmına baktın mı ? Orda gözüküyorsa oyun sorun yoktur.
  • Orders vs. hiç bir şey yok maalesef.Paypal'ede ulaştım ancak onlardan iletildi gözüküyormuş.Kısacası paypal nakit kart hayal kırıklığı.Paramın boşa gittiğinemi yanıyım yoksa gta v'i çıktığı zamandan bu yana bekleyipte bir daha satın alamayacağımamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmozgn

Orders vs. hiç bir şey yok maalesef.Paypal'ede ulaştım ancak onlardan iletildi gözüküyormuş.Kısacası paypal nakit kart hayal kırıklığı.Paramın boşa gittiğinemi yanıyım yoksa gta v'i çıktığı zamandan bu yana bekleyipte bir daha satın alamayacağımamı..

Noldu hocam sizin durum merak ettim ?
  • Hocam para paypal'in havuzuna düşmüş işlemde hata olunca.Ama ilk aradığımda çıkan arkadaş bana böyle bir şeyden bahsetmedi.Buraya yazdıktan 2 3 gün sonra aradım tekrar ve başka bir kişi ile görüştüm ve bana paranın havuza düştüğünü, 11 gün içerisindede geri dönüceğini söyledi ve öylede oldu.Kısacası ilk şahıs nedeniyle yaklaşık 4 5 gün bu olay ile uğraştım ..
    Aklınızda bulunsun bu kart ile gmg'den alışveriş yapmayın çünkü sorun çıkıyor.
  • aynı zımbırtı benim başıma da geldi .az önce almaya çalıştım paypal ile sürekli hata verip durdu. ama banka 2 kere 100 lira para çekmiş. ortada oyun yok. ne yapıcaz bilmiyorum
  • neczer kullanıcısına yanıt
    Paypal nakit kart ise ara görüş müşreti hizmetleriyle muhtemelen benim gibi olur,para havuza düşüyor.11 gün sonra para geri dönüyor Başka bir kredi kartıyla al o zaman hiç bir sorun yaşamıyorsun
  • aynısı bugun bendede oldu parayı çekti ama kod yok napacam ben ininal kart ile aldım ordan çekildi yazıor ama paypalda yazmıyor delircem napmam lazımm
  • Kardeşim kusura bakma mesajını görmedim.Bayağı bir zaman geçmiş umarım sorunun çözülmüştür..
  • Evet çözüldü parayı satın aldıktan 11 gun sonra iade ettiler. Düşündüğün için sağol :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.