Şimdi Ara

RPG'lerle Alakalı Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki oyunlarda tek bir karakteri mi yoksa bir grubu mu yönetiyoruz. Aslında sormak istediğim Baldur's Gate serisinde olduğu eğer biz bir karaktere komut vermezsek bekliyor mu yoksa Neverwinter Nights serisinde olduğu gibi komut vermeden de kendisi hareket edip savaşıyor mu? Ben daha çok ikinci alternatiften keyif alıyorum.

Divinity: Original Sin
    Wasteland 2
    Xenonauts

Bir de bu saydığım oyunlar haricinde yukarıda tarif ettiğim tarzda önerebileceğiniz RPG var mıdır?

• PC mi alayım konsol mu diye konu açsam 100 tane cevap gelirdi anında, çok mu zor bişey sordum acaba
  • Saydığınız 3 oyunda da grubu teker teker kontrol ediyoruz. Hepside sıra tabanlı ve sıra ile kontrol bize geçiyor. Kendi kafalarına göre hareket etme olanağı yok hiçbirisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Saydığınız 3 oyunda da grubu teker teker kontrol ediyoruz. Hepside sıra tabanlı ve sıra ile kontrol bize geçiyor. Kendi kafalarına göre hareket etme olanağı yok hiçbirisinde.

Teşekkürler. DA serisinde durum nedir peki?
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    DA serisinde partinin nasıl davranmasını istiyorsan ayarlayabiliyorsun. İlk iki oyunu gayet detaylı "oto kontrol" sistemi vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.