Şimdi Ara

Yeni AKK Sistemi ile ilgili kafa karıştıran soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yeni AKN sistemi ile ilgili bir çok soru işareti bulunmakta. Bunlardan birisi de gece 02.00 ile sabah 08.00 arasındaki kullanımların kotaya işlememe uygulamasının 01 Aralık 2018'den itibaren devam edip etmeyeceği? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olacağım.

NOT: (Müşteri hizmetleri ile görüştüm, "kendilerine uygulamanın değiştiği ile ilgili bir bilginin iletilmediğini" söylediler ancak onların verdiği sözlü beyana asla güvenilmeyeceği aşikar)

• Gece öğreniriz sıkıntı yapma forumdaş... Ama kaldırılmış olma ihtimali %1 milyon
  • Teşekkür ediyorum ben geceyi beklemeden uyuyacağım eğer denersen bana yazabilir misin?

İnşallah kaldırmamışlardır ben o sistemi seviyordum.
  • Muhtemelen Aralık ayında da devam eder. Ancak yılbaşından sonra devam edeceğini sanmıyorum.
  • Saat 00.30 hala kotam yenilenmiş değil. Hızım 3.50 mbps'ye sabitlenmiş durumda.
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    Bu arada unuttuğum şey kota 1 2 saatte dolmayacağı için zaten normal hızımızı görecez.. Bir kaç gün sonra anca belli olur
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Online İşlemlere giriş yaptım.

Paketim hala aynı AKN'li gözüküyor. Orayı henüz güncellemediler sanırım.
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    Eğer farklı şeyler getirmezlerse... İnşallah zararımız a bir şeyler getirmezler.. Lakin aleyhimize bir takım şeyler getirirlerse direk hattı farklı firmaya taşırım...
  • müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok
  • Müşteri hizmetlerini bir kez daha aradım verdiği cevap "Ben ne söylesem yalan olur" diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
  • 1 aralık itibariyle aknli paketlerimizi kotalıya geçirdikleri için gece 2 8 uygulaması da kaldırılmış oldu.Muhtemelen artık gece yaptıklarımız sayılıyor.
  • Yeni AKN sistemi dediğiniz Türk Telekom'un haksız bir şekilde geçirmeye çalıştığı sistem mi?

Öyle kafa karıştıran bir soru filan yok:

31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla şekli ne olursa olsun AKK uygulamalarını kaldırmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 1 Aralık 2018; 17:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Yeni AKN sistemi dediğiniz Türk Telekom'un haksız bir şekilde geçirmeye çalıştığı sistem mi?

Öyle kafa karıştıran bir soru filan yok:

31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla şekli ne olursa olsun AKK uygulamalarını kaldırmak zorundalar.
    Düne kadar 5 sözde takım lideri onlarca calsın center çalışanıyla görüştüm. Hepsi ayrı telden çalıyordu ama dün kendilerine verilen bilgide Aralık sonuna kadar bu durum üzerinde çalışılıyormuş. Yeni bilgi verildiğinde müşterilere ileteceklermiş.

Yani faturalarda yazan askıya alındı... Şu anda bizi aptal görenler, bizleri tartıyorlar..
    Ama iyileşme kesin olacak....

BTK ile yaptığım görüşmede ise yetkili tek şey söylüyor "biz operatörlere tebliğ ettik"

Yani çok yukarılardan müdahale olmazsa 1 Ocakta AKK-AKN kalkacak, tüm tarifeler sınırsız olacak..Benim tahminim ise 24 mb kadar olanlarda sınır olmaz ama üstüne bir değişiklik yapabilirler.

• gece 2-8 arası 45 gb indirme yaptım online işlemlere yansımadı hala daha sonra yansır mı bilmiyorum
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    Aynen indirdiklerimde yansımadı
  • Bu gece bir risk alıp ben de indireceğim umarım yansımaz :)
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Geçen ayki kullanımlarınız ortalama kaç GB?

Ben daha önce online işlemlere bakmıştım, 250-280 GB diye hatırlıyorum ama 490 GB yazıyor. Şaşırdım. Şişirme falan mı yaptılar yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim. Sizde benzer durum var mı?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım sayılmış ve paketim değişmemiş, bazen 800gb kullandığımda oluyor tamamen kalksada 2tb indirmem bir çok kişide indirmez böyle olsa türknet batmıştı şimdiye
  • Bu yapılan resmen terbiyesizlik, insanlarla alay ediyorlar yazıklar olsun bir kere de şaşırtsalar keşke.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.