Şimdi Ara

Yeni AKK Sistemi ile ilgili kafa karıştıran soru? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir sorun yaşıyorum(Aslında sorun sayılmaz) TT'nin 24 Mbps paketini kullanıyorum ve AKK'yi bugün aştım. Hız testi yaptığımda sonuç 7 Mbps çıkıyor, fakat 1 dk sonra tekrar hız testi yapıyorum sonuç 23 Mbps çıkıyor. Sonra yine hız testi yapıyorum 7 Mbps. Eğer aranızda AKK'yi aşan varsa sizde de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 2 Aralık 2018; 1:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarMeraklısı

Arkadaşlar ilginç bir sorun yaşıyorum(Aslında sorun sayılmaz) TT'nin 24 Mbps paketini kullanıyorum ve AKK'yi bugün aştım. Hız testi yaptığımda sonuç 7 Mbps çıkıyor, fakat 1 dk sonra tekrar hız testi yapıyorum sonuç 23 Mbps çıkıyor. Sonra yine hız testi yapıyorum 7 Mbps. Eğer aranızda AKK'yi aşan varsa sizde de oluyor mu?
    geçen ayın sonunda aynı şeyi ben de yaşadım akn dolduğu halde indirme yaparken gündüz normal hız(35) aldığımı farkettim sonra hız testi yapınca 15 gösterdi sayfayı yeniledim 34 gösterdi son günler günde 3-4 kere hız testi yaptığımda hep böyleydi
  • Arkadaşlar download işlemiş sanırım ama mümkün olmayacak derecede yüksek düzeyde ben denemek için 250 mb'lık bir dosya indirdim ama kullanım 1.5 gb görünüyor? Ve eskiden modemi kapatınca kısa süre sonra kota işlerdi ama şimdi işlenmesi baya bir uzun sürüyor. Yarım yamalak çalışan sistemi de berbat ettiler. Zaten CGN'ye zorunlu geçiş oldu olalı berbat bir internet deneyimiydi şimdi cehenneme döndü.
  • Gece 2 ve Sabah 8 arası indiripte kotası işlemeyen birisi oldu mu ? Tüm altyapı mı değişti santral santral mi değişti bunu tespit etmeye çalışalım hiç olmazsa. Bir de kotam sıfırlanmasına rağmen 7gb a yakın bir uploadla başladım akıl mantık almayacak bir durum bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.