Şimdi Ara

Rpg maker ile oyun yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler makinayı ayarlamaya çalışıcam bi oyun yapıcaz hikaye kolay script yapımı + grafikerler lasım varmısınız

• Nickindeki dilleri biliyorsan, sana RGSS baya bi kolay gelir, grafiklerde yardımcı olurum, RMXP'yi manyak bilirim, maperlığım iyidir, script yazamasakta netten buluruz...

Ben varım...
    Ama bak şimdiden söylüyorum öyle bir hafta çalışıp oyunu hemen upload etmek yok, emek olsun biraz üstünde nekadar uzun sürerse okadar iyi olur...
    Projem vardı benimde RMXP ile pokemon oyunu yapıcaktım ama onu ertelerim zaten 1 senedir erteliyorum yine ertelesem birşey olmaz

(PM'den msni gönderi ver...)

• bende oyun için skill efektleri vb. olayları halledebilirim animasyonlar yani
  • Tabiki ama o dilleri bilmniyorum hedefim
    ilgilenenler eklesin pisiko_dogo@hotmail.com

rpg maker olması gerekmiyor eclipse elciyium hepsi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C# C++ JAVA SQL -- 24 Ocak 2009; 14:34:37 >
  • Arkdaşlar yeterli Bavuru olmadığı içinb ertelenmek zorunda kalınmıştır makineye mu online serverı kurulmuştur yakında Mu online ana forumuna Ekleneciektir
  • up
    arkadaşlar vx veya xp ile uğraşan var mı? (vxe yeni başladım tercihimdir) uğraşanlar lütfen irtibata geçsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.