Arkadaşlar rpg öğrenmeme yardım edecek biri varmı?0 dan başlayacağım gerçek anlamda 0 ırdan(rp yapmak hariç onu iyice kavradım ama daha profesyonel sitelerde çalışmayı bilmiyorum)eğer bedavaya öğretecek varsa (ki sanmıyorum da neyse ) lütfen pm atsın.Bu arada yardım etmeyenler lütfen eleştirilerini pm olarak deil mesaj olarak yazsın (arkadaşlar bedavaya yardım edeceğinizi zannetmemem para vericeim anlamına gelmez )
quote:
Orjinalden alıntı: emercy
Arkadaşlar rpg öğrenmeme yardım edecek biri varmı?0 dan başlayacağım gerçek anlamda 0 ırdan(rp yapmak hariç onu iyice kavradım ama daha profesyonel sitelerde çalışmayı bilmiyorum)eğer bedavaya öğretecek varsa (ki sanmıyorum da neyse ) lütfen pm atsın.Bu arada yardım etmeyenler lütfen eleştirilerini pm olarak deil mesaj olarak yazsın (arkadaşlar bedavaya yardım edeceğinizi zannetmemem para vericeim anlamına gelmez )
walla beleşe rpg öğretecek biri warsa bana söyle :D
Emercy aslında bi kaç siteye baksan bu html asp php gibi şeyleri öğretiyolar.Ama sen yinede düz bi kaynak istiyosan benim abilerim var.Flash'tan asp'ye kadar çok geniş kapsamlı biliyolar
hımm site değilde rahat rahat anlatacatacak bi hoca daha ii olur inşallah bulursam anlamayarak çıldırtmam :D
RPG öğrenmek = İmkansız bir kavram...
RPG dediğimiz role playing game'dir. Rol yapma oyununun nesini öğreneceksinki :) Aklınızda , değişik şeyleri RPG olarak düşünmeyin. Her MMOG , RPG değildir...
MMOG Nedir ?
MMOG , Massive Multiplayer Online Game yani Devasa Oyun anlamına gelir. Eğer siz MMOG lere RPG derseniz , Popomundo , Pokemarket gibi şeyleride RPG olarak saymanız gerekmektedir...
RPG Nedir ?
RPG , rol yapma oyunu'dur kısaca. Bir karakter vardır , o kadakter gelişir , güçlenir , vs. olur. Level atlar en basitinden. Zevk amaçlı oynanır ve site üzerinden oynanmaz.
MMOG değildir diye düşünenler ;
MMOG , genellikle nette kullanılan bir kavramdır. Fakat başka bir şekilde , Online Text Based Game yani İnternet Üzerinden Oynanan Yazı Tabanlı Oyun olarak ta bilebilirsiniz bu oyunları.
eger HTML biliyorsan ben sana yardimci olabilirim ama ogreticek bilgiye benimde sahip oldugum soylenemez :)
En azından Daha profesyonel sitelerde çalışmayı öğretsenizde rp yapmaya devam ede bilsem
Öncelikle başlangıçta html dersleri almanı,sonra java script sonrada php dersleri almanı öneririm..
Bu başlangıç için yeterli olacaktır..
html derslerine başladım ama java script i bedavaya öğrenebileciğim bir yer bulabileceğimi sanmıyorum.Genede öyle bi site varsa yada öğretecek biri bana uyar.
Html'yi interneten öğrenme imkanın var..Ama diğer söylediklerimi internetten tam öğrenemezsin,bir ders almak seni internetten öğrenenlerden bir adım daha öne çıkaracaktır..
emercy kendine site yapıcak olursa js bilen biri bulursun ilk olarak html ve phpyi öğren zaten bunları öğrenince jsyide çok kolay öğrenirsin ;)
Bu arada EmRar ben internetten öğrendim ama kursuna giden bir kaç kişi bana msnden döküman istediğini yazdı kursta temel bilgileri öğgretioyolar $saldiri = 10; falan bunlarla pek bişe yapılmaz yada ben öle sanıyorum :)
Ben zaten internetten tam olarak öğrenilmez demedim..
Dediğim sadece bir kursa internete oranla daha fazla bilgi verir ve daha iyidir..
Bu bence daha doğrudur..
O doğru işte yüz yüze öğrenmekten daha ii bişi varmı
php yi nerden öğrenebilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme