Şimdi Ara

RPG önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elflerden, orklardan cücelerden uzak ama kalitesiz olmayan bir rpg arıyorum. RPG oyunları ile ilgili fazla bilgim yok, mount and blade ve diablo serisini oynadım. Ortaçağ'da geçen, gerçek olmayan öğelerin abartılmadığı (büyücü cadı vs) bir oyun arıyorum. Teşekkürler.

• bence tarzı tamamen degiş ve uzayda geçen ve oynarken filimtadını alabilecegin güzel skill ve takım oyununu oynuyabilcegin mass effect ti bi dene
    yakında 2 de çıkıyor zaten 1 oyundan seriye başlamış olursun oyun 3 leme oalcak

yada last reament tı tavsiye ederim orta çaglarda geçem bir oyun ve bir takımın var onlarıda çeşitli özellikleri. ilk başlarda yavan gibi gelsede oyun
    oynadıkca müthiş bir al alıyor.
  • Çoğu fantastik dünyada geçen RPG şu ya da bu şekilde elf, ork ve cücelere bulaşmıştır. Burada önemli olan kurgulanan dünyanın kompleksliği, olgunluğu ve inandırıcılığıdır. Bu konuda tavsiyem Dragon Age Origins olacaktır. RPG'ye başlamak için uygun bir oyun bence, ve bir RPG'de olması gereken herşeye sahip. Oblivion'u da deneyebilirsin, pek çok oyuncuyu RPG'ye alıştırmış ve bu türü sevdirmiş bir oyundur.

Diablo ve Mount&Blade aslında tam anlamıyla RPG değiller. Daha çok RPG görünümlü aksiyon oyunlarıdır. İkisini de action RPG kategorisine sokabiliriz. Yani kendini aslında hiç RPG oynamamış sayabilirsin.
  • Hack&Slash RPG olarak Blade of Darkness. Gerçekçilik konusunda çoğu RPGyi ezer geçer...
  • Ozaman sana en iyi olaraktan vampire the masquerade önereblirim.
  • Dragon Age Origins tek geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.