Şimdi Ara

RPG Önerisi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun oynamıyorum, şimdilerde yeni bir oyuna başlamak istiyorum. Önereceğiniz online oyuncu sayısı yüksek, grafikleri güzel bi mmorpg oyunu var mıdır?
    Ben biraz araştırdım ve WoW, The elder scroll online gibi seçeneklere ulaştım ama WoW baya eski bi oyun diye biliyorum hala bu kadar popüler olmasının sebebi nedir? Açıklayacak var mı? Ayrıca daha farklı önerilerinizi bekliyorum.

• wow eski oyun ama eskide kalmış bir oyun değil. grafik motoru ve içeriği 2 senede bir gelen ek paketler ile güncelleniyor. kısacası wow eski bir oyun değil teknik olarak. hatta çoğu mmorpg'ye göre güzel grafikleri olan modern bir oyun.

popüler olmasının sebebi tabiiki de sıklıkla içerik gelmesi, dungon ve raidlerinin kalitesi, hikayesinin derinliği, class ve alt spec çeşitliliği. sayamayacağım bir çok şey.

elder scrolls online ve guild wars 2 gibi oyunlar da çok kaliteli oyunlar. bunlar zaten piyasanın en iyi oyunları. kendi oyun tarzına göre bir oyun seç ve oyna derim.

mesela bana sorarsan şöyle filtreleme yapabilirsin.

tab target oyun istiyorum dersen wow oynayabilirsin.

non target oyun istiyorum dersen elder scrolls online oynayabilirsin.

yarı tab target yarı non target istiyorum dersen guild wars 2 oynayabilirsin.

veya casual / hard core oluşlarına göre de seçebilirsin mesela guild wars 2 ve elder scrolls online casual tarzda oyunlar iken. wow oldukça hardcore ve çok zaman ayırılması gereken bir oyun.

• Ffx online a bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • değişik olucak sanırım ama steam'de gördüm Lord of the Rings Online ücretsiz olmuş o da denenebilir.

kendi açımdan konuşucak olursak özel bir serverda Vanilla WoW oynuyorum casual bir biçimde, RPG açısından tat veriyor gayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

wow eski oyun ama eskide kalmış bir oyun değil. grafik motoru ve içeriği 2 senede bir gelen ek paketler ile güncelleniyor. kısacası wow eski bir oyun değil teknik olarak. hatta çoğu mmorpg'ye göre güzel grafikleri olan modern bir oyun.

popüler olmasının sebebi tabiiki de sıklıkla içerik gelmesi, dungon ve raidlerinin kalitesi, hikayesinin derinliği, class ve alt spec çeşitliliği. sayamayacağım bir çok şey.

elder scrolls online ve guild wars 2 gibi oyunlar da çok kaliteli oyunlar. bunlar zaten piyasanın en iyi oyunları. kendi oyun tarzına göre bir oyun seç ve oyna derim.

mesela bana sorarsan şöyle filtreleme yapabilirsin.

tab target oyun istiyorum dersen wow oynayabilirsin.

non target oyun istiyorum dersen elder scrolls online oynayabilirsin.

yarı tab target yarı non target istiyorum dersen guild wars 2 oynayabilirsin.

veya casual / hard core oluşlarına göre de seçebilirsin mesela guild wars 2 ve elder scrolls online casual tarzda oyunlar iken. wow oldukça hardcore ve çok zaman ayırılması gereken bir oyun.
    Aslında bu konuyu açtıktan sonra biraz araştırdım ve wow'u anladım ama pek benlik değil gibi. ESO'yu daha çok sevdim büyük ihtimal ona başlarım. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ffx online a bakabilirsin
    FFX iyi ama aylık ücreti fazla geldi bana, siz nasıl ödüyorsunuz sürekli? Bi formülü var mıdır?
  • Flokj kullanıcısına yanıt
    Wow da kendim Gold kasarak hiç ücret vermeden oynadım.

FFX de bu yok sanırım. Yani kur un insafına kaldınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Wow da kendim Gold kasarak hiç ücret vermeden oynadım.

FFX de bu yok sanırım. Yani kur un insafına kaldınız.
    FFX daha iyi geldi gözüme ama aynen kur bitirdi bizi. :(
  • Flokj kullanıcısına yanıt
    Ana mesajınızı tekrar okudum da.

Size tavsiyem. Wow'un hikayesine genel olarak okuyup oyuna giriş yapın. Ondan sonra görev yaparak. Eğlenerek oynayın.
    Dil yoksa Türkçe içerik olarak da netten faydalanabilirsiniz.

Ben pvp game play videolarından etkilenerek başlamıştım. Biraz hype lazım. FFX çok farklı. Çok az oynadım ama çok farklı olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Wow tam batılı kafasında. Hikâyesi sağlam. İçeriği dolu bir oyun. Oyunu oynatan içerik.

Grafik pek umursanan bir şey değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.