Şimdi Ara

RPG Oyun Tavsiyesi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok siz oyle diyosanız oyle olsun herkes nası olsa kendini biliyor kendimi ispatlamak adına birsey demiyecegim

Edit : diyalogları azla ağır olmasın derken dil bakımınan soylemistim. ingilizce seviyem ileri duzeyde degil diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürenlama -- 8 Haziran 2014; 3:32:47 >
  • CraveN kullanıcısına yanıt
    Kingsdoms of Amalur için görsel veya bilgi linki var mı? bu oyunun adını çok sık duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

Kingsdoms of Amalur için görsel veya bilgi linki var mı? bu oyunun adını çok sık duyuyorum.

http://www.merlininkazani.com/Kingdoms_of_Amalur_Reckoning_PC-inceleme-48733p1.html
  • tükürenlama T kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu pek iyi incelemediğini düşünüyorum beğenilmeyecek bir oyun değil çünkü grafikler tatmin edici olmayabilir fakat oynanış bence iyi skyrimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim
  • Değişik bi oyun olmuş,fakat ben tarzını pek beğenmedim yani classlar arasında geçişler felan hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürenlama -- 9 Haziran 2014; 14:35:16 >
  • arkadaşlar bende rpg oyun düşünüyorum ama böyle skyrim tarzı olabilir at felan olsun yani ne biliyim değişik güzel bişey olsun hemen sıkılmak istemiyorum ne önerirsiniz ?
  • Dragon Age Origins öneririm At felan yok ama ihtiyacın olmuyor Fast Travel var oyunda bayağı zevkli grubuna adam alıp kontrol edebiliyosun onları onlara silah giydirebiliyorsun,ayrıca The Walking Dead Season 1 vb. gibi oyun oynadıysan onun gibi aynı şıklara göre devam ediyor oyun.Originsi bitirdikten sonra 2 ye başlyabilirsin yada ilk 2yi oynayabilirsin çünki hikayeleri farklı ikisninde Dragon Age diye düşünme birisi Origins serisi birisi de normal seri... Hikayeler bambaşka yani 2. oyunda Irk seçimi yok 1. oyunda ırk seçimi var ve o ırka göre hikaye başlıyor. Neyse ben tam anlatamadım sen oyunun videosunu felan incele anlarısn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürenlama -- 9 Haziran 2014; 20:03:26 >
  • never winter night
    dark souls
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.