Şimdi Ara

RPG Oyun Tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sizen RPG oyun tavsiyesi istiyorum MMORPG degil ve hack and slash ve sıra tabanlı olmasın.
    Dragon Age tarz önerirseniz severim hiç olamdı DA2 ye başlarım ve DA2 hakkındaki görüşlerinizide yazarsanız güzel olur.
    Edit : Kingdoms of Amalur serisi ve Divinity 2 ye şu an göz gezdiriyorum bunlar hakkındaki görüşlerinizide alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürenlama -- 2 Haziran 2014; 12:37:01 >

• Wıtcher dark souls elder scrools sleepıng dogs (modern rpg gta tarzı cınde gecıyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylemeyi unutmuşum oynadıgım ama BEGENMEDIGIM oyunlar;
    Witcher
    Elder Scrolls (bi zamandan sonra sıkıyor)-(bulmaca tarzı rpg sevmiyorum)
    Dark Souls (bulmaca tarzı rpg sevmiyorum)
    Sleeping Dogs (Borderlands 2 hariç modern rpg sevmiyorum)
    teşekkürler
  • Flood yapmayı sevmem ama diyalogları fazla ağır olmasın mümkünse türkçe yamayla oynayacağım oyunu
  • Witcher 2,Türkçe yaması da var,oynadığım en iyi RPG oyunu.
  • Söyledim, Witcher 2 yi oynadım ve begenmedim çünki onda karakter yaratma yok
  • bulmaca tarzı rpg jargonunu da ilk defa duyuyorum heleki o bahsettiğin oyunlar için çok alakasız
    bi oyunda bulmaca görmeyeli epey oldu,hele birde o oyunlar ,nerde bulmaca gördün sen merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darksider 1-2 bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingdoms of Amalur kesinlikle dene pişman olmassın harika bir oyun Skyrim de çok iyi
  • @rockelnes bulmaca tarzı oyun Dark Souls oluyor biraz incele anlarsın
    @0netw0 ikisinide oynadım ama belli bi zamandan sonra o da sıkıyor God of War tarzı yapmaya çalısmıslar
    @CraveN Kingdoms of Amalur deniyebilirim.Şu an DA2 ye başladım ama sanki oyun biraz kötü olmus DA:O'dan sonra. Ha birde PC Senkronizasyonu berbat.
  • Sana bulmaca diye ne öğrettiler genç
    ayrıca nerde gördün diyorum incele diyorsun, tamam sana karışık gelmiş olabilir ama bulmaca yok o oyunda birader, ha yok ısrarcıysan bi örnek ver (A dan Z ye ezbere bilirim o oyunu) onun üzerinden konuşalım senin bulmaca dediğin şeyi, kimbilir benim gözümden kaçan bişey vardır bende öğrenmiş olurum

Konuya dönerksek, daha aksiyonel bişey arıyorsan hiç uğraşma diğer oyunlarla, Kingdoms of Amalur oynamadıysan oyna. Çok süper oyun olduğundan demiyorum, senin aradığına yakın bir oyun.
  • mass effect serisi
  • http://www.youtube.com/watch?v=4tFCgJMxi10 video yanılttı beni videonun yalancısıyım. Bu arada Kingdoms of Amalur:Reckoning Türkçe yaması mevcutmu ? baktım ve bulamadım da

@rockelnes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürenlama -- 4 Haziran 2014; 21:14:01 >
  • video yu bende izledim şimdi ,adam gesture yani selamlaşma olayına bile saçma gereksiz demiş ne oynadığından bi haber adam. belliki iki dk oynayıp videosunu çekmiş.
    7dk dan sonra bıraktım izlemeyi bulmaca lafı bile etmiş olsa ne dediğin farkında değildir o.

ilk oyun biraz problemli 2. oyun daha stabil daha akıcı frame lere sahip daha bi oynanılası olmuş, ilk oyunla aralarında çok bağ yok ,sen başkalarından da inceleme izle öyle karar ver ds serisi için.
    Kingdoms a gelirsek ben görmedim hiç haberimde yok türkçe yaması hakkında.
  • karakter yaratma yok diye witcher'ı es geçmemeni öneririm. belli ki kendini tekrar eden oyunları sevmiyorsun. witcher bu konuda en son akla gelen oyundur. kesinlikle ama kesinlikle ön yargını kırıp oyna
  • Arkadaşlar yorumlarınız için saolun KoA:Reckoning indirdim oyunu pek beğenmedim kamera açısı berbat grafikler berbat hikayeyi de beğenmedim Salvatore felan hazırlamış hikayeyi sanırım da çok vasat olmuş oyun bence.Dark Souls ve Witcher 2 ye bakabilirim tabi iksiide bir önceki oyunu oynamak gerektiriyorsa hikayeyi anlamak için hiç uğraşamam bunuda söyliyeyim yani
  • Lan sen de ona buna burun kıvırıyorsun, suratına çarpasım geldi bir tane. Koca yapımları, ağzının kenarıyla yerden yere vuruyorsun. Yok hiç uğraşamam bulmacayla, önceki oyunları hikayesiyle felan. Birader sen RPG felan sevmiyorsun, bunda netleşelim. Dragon Age Origins gibi bir oyun yok. Her oyunun kendine has özellikleri var.
  • Skyrim evrenindeki tek bir keçiyi programlayip hareket ettirmeyi başarirsan bu efsane oyunlari eleştirme hakkını kendinde bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede eleştirmek te suç olmuş vay be! Her oyun mükemmelmiş(!) haberimiz yok. Nerde kaldı eski RPG ler eski oyuncular, üstüne alınan alınsın... herkezin beğendiği oyunu beğenmek zorundamıyım ayrıca ? Skyrimi oynadım bitirdim diyorum siz hala bi aşağılama bi hakaret. Dragon Age Origins tarzında oyundan kastım aynı zamanda Walking Dead 'dede olduğu gibi belirli şıklara göre oyunu ilerletmek.Bende bu forumu adam sanırdım gerçi hala yüzdelik kısım iyi insanlar ama arasından bi kaç kişi çıkıp insana hakaret etmeye pek bi meraklı
  • Beğenmek zorunda değilsin elbet ama kafanda bi bilgi,kavram karmaşası var ( DAO tarzı önerin diyorsun bi yandan diyalogları ağır olmyan oyun diyorsun , bulmaca tarzı rpg gibi tuhaf bi tür icat etmişsin,bulmaca demişken misal DAO da bi yerde bulmaca olayı var,bilenler bilir bi kız ve kedinin olduğu sahne vardır, buna göre onuda sevmemen lazımya neyse... )oyunlar hakkında pek bilgi sahibi değilsin (rpg ler için diyorum). Rpg sevenlerin geneli o eskilerden dem vurdukların hele ,oyunun grafiklerine pek önem vermez .Hal böyle olunca eleştirilerin havadan sudan şeyler kalıyor, Hem beğenmediğin o oyunları beğenenler var onları incitmiş oluyorsun.........
    Sonuç olarak oyunları yada herhangi birşeyi eleştir eleştirmesine de mevzuya vakıf olmadan bilgi sahibi olmadan yapma bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.