Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

Sunucu ve forum açıldı arkadaşlar. Yeni üyeler için kayıtlar 17 Ekim tarihinde açılacaktır.

şimdi açsanız üyelik lütfen polis departmanına girmek istiyorum
  • Vendetta RPG SA-MP Forumunda açıklanan sunucusu kış periyodu bilgilendirmesi:

Kış periyodu ile birlikte okulların açılması ve yetkililerin pasif duruma geçmesiyle sunucu konseptinde bir takım değişiklikler yapılacaktır. İlerleme planı aşağıda açıklanmaktadır. Kurulacak projelerin ve seçimlerin bu doğrultuda ilerlemesi alınacak verim açısından önem sarf etmektedir. Kış periyodu boyunca yetkililerle birlikte çalışmanız, sürecin daha erken tamamlanmasına olanak sağlayacaktır.

Diğer Oyunlar
    Vendetta RPG için düşündüğümüz GTA IV ve Mount & Blade Warband oyun sunucuları için çalışmalarımızı durdurmuş bulunuyoruz. Diğer oyunlar için çalışmalarımız bahar döneminde başlayacaktır. Bu süreye kadar GTA SA:MP için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

17 Ekim Öncesi
    Öncelikle forum sayfasındaki düzenlemeler ve oyun içerisindeki pasif birlik/oyuncu araçları düzenlenecektir. Bu birlik ve mal varlıkları silinmeyecektir. Yalnızca araçlar özel bir bölgeye, mekanlarsa kilitli konuma getirilecektir. Pasif birlik başlıkları arşiv bölümüne kaldırılacaktır. Yeniden aktif olan birlik konularınız için yetkililere özel mesaj atabilirsiniz.

17 Ekim Sonrası
    Beta ve Test dönemimde üzerinde konuştuğumuz, şuan pasif konumdaki sistemler 17 Ekim sonrası aktif edilecektir. Bu çalışma sonrasında ağırlıklı olarak polis ve birlik sistemleri üzerine yoğunlaşacağız.

Pasif konumuna geçecek Adminler
    Kış döneminde bazı yetkililerimiz pasif konuma geçeceklerdir. Bunlardan şuan bilinenler SakAt, Jam, Arman'dır. İlerleyen zamanlarda yetkili kadrosu yeniden yapılandırılabilir.

Televizyon, Hastane ve Tamirhane
    Bu 3 birlik için yaklaşık bir kaç hafta boyunca düzensiz bir gelişim izleyeceğiz. Birliklerin içerisindeki sistemlerin otomatik dönebileceği bir sistemi oluşturma çabasındayız. Bunun için yine fikirlerinizi ar-ge bölümünde paylaşabilirsiniz.

Mafya ve Çete konseptleri
    Kesin olarak kış dönemi mafyalar arasında ilerleyecektir. Özellikle yetkililerimizden çetelerle ilgilenen SakAt'ın (alfonzo gonzales) askerlik sebebiyle aramızda olamaması bunun başlıca sebeplerindendir. Çete rollerini sürdürmek isteyen oyuncular, yine bu seçimlerini devam ettirebilirler. Bu bir kısıtlama olarak algılanmamalıdır. Yalnızca yetkili bazlı oluşumların tamamı mafya konsepti ile rollerine devam edeceklerdir.

Yeni Mekan ve Mekan Taşımaları
    Bazı mevcut mekanların yerleri ilerleyen zamanlarda tekrar değiştirilecektir. Bununla ilgili ek bir duyuru 17 Ekimde tekrar yapılacaktır. Bulamadığınız mekanların yerlerini öğrenmek için oyun içerisinde yetkililerden rica edebilirsiniz.

Bug Bildirimi / Destek / İletişim
    Tüm geçmiş bug bildirimi ve konuları ilerleyen zamanlarda silinecektir. Bu işleme kadar ilgili bölümü kullanmamanız rica olunur. Önemli sorun ve bildiriler için mesajlarınızın yedeklerini, bilgisayarınıza yedeklemeyi unutmayınız.

Kış periyodunda tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz.
    Vendetta RPG

• nasıl geçecek o 24 saat? Nasıl... Nasıl
  • Bir kez de belirledikleri sürenin dışına çıkmasınlar ya! Tamam insanlık hali de, ne zaman bir süre belirtseler hep daha çok sürüyor.
  • upupup
  • [güncel]

Web sitesi kapalı durumda daha da kötüsü facebook sayfalarını da kapamışlar topluyorlar eşyalarını galiba. . Vendetta nereye gidiyorsunuz açın lütfen preminyumu da koyun. Sizsiz yapamayız...
  • Forum halen kapalı, ne zaman açılır bilmiyorum. Lakin facebook sayfası kapalı değil.
    https://www.facebook.com/vendettagaming
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Forum halen kapalı, ne zaman açılır bilmiyorum. Lakin facebook sayfası kapalı değil.
    https://www.facebook.com/vendettagaming

Bir ara kapandı. Ne zaman açılacak 2 gün dediler 8 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 24 Ekim 2011; 21:42:30 >
  • Samp alemi çok bozuldu
  • Klasik Vendetta kapanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Klasik Vendetta kapanması

nası!?
  • Hiçbir bilgilendirme yok habersiz bekliyoruz

Lütfen artık bir bilgi gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Hiçbir bilgilendirme yok habersiz bekliyoruz

Ben umudumu yitirmeye başladım ya açmayacaklar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: TRBatuHanTR

quote:

Yaz sonu gibi açarlar diye düşünüyorum ben,hep yaptıkları bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

quote:

Orijinalden alıntı: TRBatuHanTR

quote:

Yaz sonu gibi açarlar diye düşünüyorum ben,hep yaptıkları bir şey

Yani kaç ay kaç yıl var hhep napiyorlar

• vendetta kapandı ya liberty ya reality kasacan

Storm Wonders ...
  • reality kayıt oldum ne yapayım ya sıkıldım
  • 99 role play geliyor yakında haberiniz ola.. aldığım kesin duyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

99 role play geliyor yakında haberiniz ola.. aldığım kesin duyum

Birisi "açıldı beyler" diyecek heyecanıyla giriyorum her sefer ama olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

99 role play geliyor yakında haberiniz ola.. aldığım kesin duyum

Birisi "açıldı beyler" diyecek heyecanıyla giriyorum her sefer ama olmuyor...

Admin olan bir arkadaşım da açılacağını söyledi, bu sefer kesin açılıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.