Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günlük bakım modu 1 ay sürüyor,enteresan
  • Konuyu üstlerde görünce heyecan bastı birdenpff
  • quote:

Sunucu 3 Kasım Perşembe günü aktif edilecektir. Aksaklıklar sebebiyle yaşanan gelişmeler ve yenilikler bilgilendirme olarak web sayfamızda yer alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

Sunucu 3 Kasım Perşembe günü aktif edilecektir. Aksaklıklar sebebiyle yaşanan gelişmeler ve yenilikler bilgilendirme olarak web sayfamızda yer alacaktır.

Oyuncu falan kalmadı ki ortada zor olacak toplamaları tekrar
  • Sunucu üzerinde yapmakta olduğumuz çalışmalar hâla devam etmektedir. Önümüzdeki süreç boyunca bu güncellemeler aynı şekilde devam edecektir. Sunucu tam anlamıyla 0.3c ve 0.3d alt yapısına oturtulamamıştır. Mevcut sistem yapımızda güncellenmesi ve optimize edilmesi gereken dosyaların olması sebebiyle bu sürenin tahmini olarak biraz daha uzayacağını ön görmekteyiz. Bu süreyi olabildiğince aza indirmek için gerekli çabayı sarf etmekteyiz. Özel hayat sebepleri ile işlemlerin yavaşlaması veya hızlanması yine söz konusu olabilir.

Önümüzdeki kurban bayramı döneminde güncelleme çalışmalarının ne şekilde devam edeceğini tahmin edememekteyiz. Bu sebeple bayram döneminde güncelleme işlemleri askıya alınabilir.

Üyelere kapalı olarak geçirilen süre boyunca, sunucu konsepti ve web sayfamızda pek çok yenilik, düzenleme söz konusu olmuştur. Bunların pek çoğu oyun ortamını iyileştirmeye ve mevcut sistemimizi iyileştirmeye yönelik olmuştur. Gözle görünür şekilde farklı sistemleri bu süreç boyunca göreceğiz.

Sunucunun test dönemi artık tamamen sona ermiştir. Bunun anlamı artık kullanıcı bilgilerinin geriye alınmayacağı ve olası açıklar durumunda kullanıcılara imtiyaz tanınmayacağıdır. Bu tip durumları rapor etmeniz önemle rica olunur.

Oyun kuralları, kullanıcı sözleşmeleri ve gizlilik politikaları güncellenmiştir. Son değişimleri web sayfamızdaki ilgili menülerden öğrenebilirsiniz.

Yenilik ve güncellemeleri ana sayfamız ve forum sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni oyun döneminde herkese iyi eğlenceler dileriz.

Forum açıldı arkadaşlar. Giriş yapabilirsiniz.

• Nedense girip buraya yazasım geldi uzun süre San Andreas şehirlerinde RP yapınca, GTA V San Andreas'ta geçiyor Los Santos olacağı kesinleşti diğer şehirler belli değil ama onlarda olur muhtemelen.
  • Hiçbi türk RPG sunucusu 2-3 yıl ayakta kalamıyor.
    Aylar içinde Pes ediyorlar veya nedensiz bırakıyorlar.O kadar emek bi anda boşa gitmiş oluyor.
    O yüzden ben birşey öğrendimki Türk RPG sunucuları oynanmamalı.Eğer istiyorsanız yabancı bilindik RP serverlarında oynayın.
    Hangi serverı denediysem denedim hepsi kapatıyor cidden sinirlerim bozuluyo artık.Madem bırakıcaksınız niye bu işe giriştiniz dimi?
    Hepte aynı şey.Kışa doğru serverlar kapanır yaz yaklaşınca bissürü haberler coşkuyla oo şurası açılcak oo burası açılcak insan nerde oynıcağını şaşırır birine girer oynar oynar kış gelir yönetim bir karar aldı vs vs... Madem o kapandı diğer serverlara gideyim dersin bi bkarsın onlarda kapanmış.
    Kapanmayan tek tük server bulursun ondada Retarted roller tavan yapmış adminler egoistliği uğruna oyunun içine etmiş vs vs...
    Cidden bu RPG işi biz türklere göre değil.
  • Arkadaşlar sunucu canlanmaya başladı.Yavaş yavaş yöneticilerde aktifleşmeye başladı kısa sürede eski formuna kavuşması ümüdiyle bekliyoruz.
  • Bence bu saatten sonra kapatmaları daha iyi olurdu.
  • Anasayfaya girebilen var mı
  • Vay be bir zamanlar biz de oynuyorduk
  • Artık düzelttiler açıklamaları kesin bir tarih vermiyorlar iyi de oldu o tarih geçtiğinde lafa boğuyoduk. Bekliyoruz...
  • 99 açıldı, vendetta 15 kişiyi geçemedi gerçekten enterasan.. Şu an vendetta açılsa bile 20 kişiyi geçemez diye düşünüyorum.
    sAkat (burhan) call of duty2'ye veya 4'e yoğunlaşmalı tabi questo'da
  • ya ben kayır olamıyorum neden ? suanda kayıt olmak mümkün değil diyor ??
  • Toplanın gençler vendetta 1 haftaya açılacakmış
  • eksiden Türkiyenin enniyi ikinci serverında yüksek mevkideydom, belki gelirim.
  • abi gözünüzü seveyim açın artık şu sunucuyu
  • ya simdi tum emoteleri kendimiz mi yapacaz? mesela biri bizi bayıltırsa (sallıyorum) /bayıl mı yazacaz?

Bide siteye kayıt alımı kapanmıstır diyo ne yapacaz?
  • Efsane konu, tabi bu olayı bana(bize) haber veren @frenzy'ye sonsuz teşekkür etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.