Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok eskiden oynardım SA:MP'yi özledim şimdi de, Steam'da indirime girse de alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Bir hort gördüm sanki.
    Bende özledim oynamayı.
    yaz geldi. yeniden açılırsa yine oynarız.

Arada bir bana da esiyor açılsa da oynasam diye. Belki açılır hiç belli olmaz
  • Birlikte bir servera başlayalım beyler Reality'de hiç rol dönmüyor.DH'den C bilen birini bulursak sunucu bile açabiliriz :D Arkadaş grafikle uğraşıyor,VPS ve grafiği o halleder zaten.
  • Şu oyundan aldığım keyfi hiçbir şey vermedi. Bakın hiçbir oyun demiyorum, hiçbir şey diyorum
  • San Andreas MP'yi özlemedim, Vendetta RPG'yi özledim. Gerçekten çok güzel zamanlar geçirdik, çok eğlendik insanın içinde ayrı bi kişilik yaratıyordu resmen bu oyundaki karakter.
    Darısı GTA V'e artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 14 Mayıs 2012; 2:47:24 >
  • Kısa süreli olarak Vendetta'da, uzun süre 99 ve Reality'de bulundum. 99 baºlardaki ekonomisi ile bana çok zevk verirdi. Fakat ºuan tekrar açılsa dahi girmem. Reality takılıyoruz. Vendetta açılırsada onada 0'dan baºlayacağım.
  • Yetkili Alımları Açıldı
    Yazan: Cynydlan / 18.05.12 (5 saat, 1 dakika önce)

GTA San Andreas sunucusundaki yetkili açığını gidermek üzere, Vendetta RPG yetkili alımları açılmıştır. GTA SA:MP'ın genel sorun ve çözümleri hakkında detaylı bilgi birikimine sahip, 17 yaş ve üzeri, olgun, yenilikçi ve düzgün dialog kurabilen, daha önceden Vendetta RPG'de oynamış oyuncular üzerinden seçim yapılacaktır. Ekibin bir parçası olmak için sizde başvuru yapabilirsiniz.

Yetkili alımlarımız 1 haziran 2012 tarihine kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra gönderilen mailler dikkate alınmayacaktır.

Aşağıdaki taslağı kullanarak bize mail atabilirsiniz.
    Mail adresimiz: info@vendettarpg.com
    Konu: Yetkili Alımı (lütfen bu kısmı bu şekilde belirtiniz.)

Ad Soyad:

Geçmiş/Şimdiki Forum Kullanıcı Adlarınız:
    Geçmiş/Şimdiki Oyun Karakter Adlarınız:
    Günde Kaç Saat SA:MP Oynayabiliyorsunuz?:
    Hangi Saat Aralıklarında Oyun Oynuyorsunuz?:
    SA:MP dışında Hangi Oyunları Oynuyorsunuz?:
    Teamspeak, Skype Gibi Sesli Sohbet Programlarını Kullanıyor musunuz?:
    Steam Kullanıyor musunuz?:
    Aktif Facebook Kullanıcısı mısınız?:
    Aktif Twitter Kullanıcısı mısınız?:

Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?:
    Ne Tip Bir Görev Üstlenmek İstiyorsunuz?:
    Bize Ek Olarak Yardımcı Olabileceğiniz Alanlar Var mı?:
    Daha Önceden Hangi Sunucularda Yetkili Oldunuz?:

http://www.vendettarpg.com/sayfa.php?islem=haber&s=10

• Oo sunucu açılıyor yani bu güzel haber. Belki yetkili alımı için başvuru bile yapabilirim
  • Yetkili alımları güzel haber evet.
    Forum bakıma alındı ne zaman açılır bilemiyorum.
  • Açılırsa yazın oynayabilirim diye düşünüyorum.
  • kimse kusura bakmasın ama her sene kapatıp açmaktan sunucuyu baydırdınız milleti anlayın artık vendetta ilk açıldığında güzeldi ne zaman darkness ile birleştiniz işte o zamandan sonra toparlayamadınız ayrıca yöneticilerinde kendini beğenmiş tavırları herkesi küstürdü.
  • aynen aç kapa aç kapa yalama ettiler serveri, adminleri desen kendini begenmis arkadas kayiran tipler, hele bir polis sefi vardi ismi aklima gelmedi simdi 24 saat oyunda resmen bana kafayi takmisti , yarim saatte bir yanima isinlaniyodu afk kontrol yapiyorum ihbar geldi diye ama ayni admine biz bir ihbarda yada sikayette bulundugumuz zaman kesinlikle ilgilenmiyordu... acilsada kalici olacagini zannetmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geldi hemen RPG damarım kabardı. İnşallah kısa süre içinde açılır oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Yaz geldi hemen RPG damarım kabardı. İnşallah kısa süre içinde açılır oynarız.

Bu hızla yazın sonunda açılacak gibi.
  • Var mı bir gelişme? Belli oldu mu sunucunun ne zaman açılacağı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Güzel birşey gibi görünüyor ama anlatılanlara göre hile gırla, hiledende nefret ederim...

Genelde para kasmak için hile kullanıyorlar fakat sunucunun tutumu hileye karşı sert olduğu için bir sorun olmuyor.

Bu arada şans eseri 3.9'dan fotoğraflar buldum, nostalji olması adına upload ediyim dedim.

Tamirhane;

Apartman;

Tamirhane;

Ufak bir ders;

Eski hava alanında ki çatışma sonrası;

Kübalıların son yolculuğu;

Apartmanda gergin dakikalar () ;

Baskın öncesi;

Bunlarda bonus:

Katliamdan bir kare ();

Bunun bilgisayara nereden geldiğine dair en ufak fikrim yok umarım Cem abi kızmaz () ;

Vay be ne günlermiş Umarım yazı fazla geçirmeden açalar

• @Revoltant Sana gelsin o zaman bunlar;

• Toplaşın beyler,açılıyormuş temmuz ortasında
  • Açılsın açılsın bir şeyler yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6,02x10^23

Açılsın açılsın bir şeyler yaparız

Eski tayfa toplansın,başlasın kutlamalar
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.