Hayvansever rolü yapalım,oyunda olmayan şeyin nesini seveceksek
quote:
Orijinalden alıntı: Revoltant
quote:
Orijinalden alıntı: 6,02x10^23
quote:
quote:
Açılsın açılsın bir şeyler yaparız
Eski tayfa toplansın,başlasın kutlamalar
Bu sefer farklı bir rol yapalım
1 skin köpek olsun. Ben köpek rolü yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: Mineral
quote:
quote:
quote:
quote:
Açılsın açılsın bir şeyler yaparız
Eski tayfa toplansın,başlasın kutlamalar
Bu sefer farklı bir rol yapalım
1 skin köpek olsun. Ben köpek rolü yaparım
Alıntıları Göster
Bu arada İstanbulda olanlarla bir buluşma düzenleyelim diyoruz. Ben gelirim diyen konunun altına yazarsa iyi olur.
quote:
Bu arada İstanbulda olanlarla bir buluşma düzenleyelim diyoruz. Ben gelirim diyen konunun altına yazarsa iyi olur.
Ben gelmek isterdim ama gelemem.
quote:
quote:
Ben gelmek isterdim ama gelemem.
Alıntıları Göster
@Revoltant biz gelelim ?
Yazın sonuna açılır artık sunucu
quote:
Orijinalden alıntı: Mineral
@Revoltant biz gelelim ?
Yazın sonuna açılır artık sunucu
Alıntıları Göster
Eğlenceli gözüküyor bende katılayım diyorum. Birde şu animasyon işini anlamadım X kişisi çeki uzattı Y kişisi çeki aldı falan biz mi kontrol ediyoruz ? Ayrıca oyunda voice chat yapıyor musunuz ? Bence voice chat yaparak oynanmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
quote:
Orjinalden alıntı: Impavide
İşallah güzel ve başarılı bişeyler meydana çıkar frenzy.Serveri dört gözle bekliyoruz.Başarılarınızın devamını dilerim.Ama kafama takılan bi soru var.Server hep açık kalacakmı? 7/24 mü olacak? Ve hile için ne gibi önlemler alınacak çoğu serverda hile için büyük önlemler alınıyor ve hilesiz serverlar var sizde bu hilesiz serverlardan örnek alarak bişeyler yapıcakmısınız? Hile %100 önlenirse oyun mükemmel olur.
Teşekkurler Impavide ama benim yönetimle bir alakam yok. Bende diğer kişiler gibi sıradan bir oyuncuyum. Amacım sunucunun reklamını yapmak değil, sadece role play kavramını anlayabilecek, yaşını almış kişileri sunucuya kazandırmaya çalışmaktır. Sunucuyu bende dört gözle bekliyorum. Diğer versiyonlarını beklediğim gibi. Vendetta Role Play Versiyon III tamamlandığında, 1 gününü karakter hikayelerine ayıracaklar. Herkes 1 karakter oluşturup o karakterin hikayesini yazıp "Karakter Başvurusu" üzerinden gönderecekler. Hikayesi onaylanan kişilerin iletişim adreslerine yani maillerine kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecek ve sunucu açılış tarihi duyrulacaktır. Sunucu açıldığında herkes sunucuya aynı anda bağlanacaktır. Sunucu açıldıktan sonra sunucu 7/24 açık kalacaktır. Herhangi bir kapanma veya aksaklık söz konusu değildir. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz saatlerde sunucuya giriş yapabilirsiniz. Bu zamana kadar en çok online rekoru 99 kişidir. Aynı anda 99 Türk oyuncu bağlanmıştır. Hile önlemlerine gelecek olursak, sunucuda yapılabilecek hileler zaten belli başlıdır. Nedir bu hileler? Örneğin silah hilesi. Sunucuda role play çerçevesinde satılmayan silahlar vardır, mesela minigun - alevsilahı - jetpack gibi. Bu tarz silahları sunucuda açar ve elinize alırsanız şöyle bir uyarı ile karşılaşırsınız: "Silah hilesi kullanmak ban sebebidir. XXXXX_XXXX oyuncu banlandı. Gerekçe: Jetpack. Bu hileyi açan kişinin hesabı o anda banlanır ve bir daha giriş yapamaz. Sunucuda İP ban değil, karakter başvurusu yapılan ve adminler tarafından bize gönderilen şifrelere yani kullanıcı hesabına ban atılır ve o ban asla kalkmaz. Yani sunucuda banlanan bir kişi, banlandıktan sonra modeme res atıp dakikasında servera giremez. Yeniden oturup, 0 (Sıfırdan) bir hikaye yazmak ve o hikayenin onaylanmasını beklemelidir. Bir başka hile para hilesidir. Bu hilede de adminler tarafından hemen tespit edilir. Nasıl edilir, sunucu loglarının incelenmesi sonucu bulunur. Para hilesi yazmış biri başka oyunculara da para vermiş ise, para alan oyuncuda sunucudan banlanır. Bir diğer husuda sunucuda kafanıza estiği gibi adam öldürememenizdir. Vendetta Role Play Sunucu isminden de anlaşılacağı gibi rol yapma sunucusudur. Yani DM (deathmatch) sunucusu değildir. Sunucuda birisini öldürüp karakterini kapattıramazsınız(adminler hariç). O kişiyi sadece yaralarsınız, canı bitip öldüğünde o kişi hastanede başlar ve hastanede belirli bir süre dinlenmelidir. Bu kişi role play çerçevesinde değilde, kafanıza estiği için öldürürseniz bu DM ye girer ve forumda şikayet bölümünde bulursunuz kendinizi. Bi kaç saatede kalmaz kullanıcınız banlanır ve onca emeğiniz gider. Onun için serverda katil olmaya değil, sunucuda bir birey olmaya çalışmalısınız. Yani toparlamak gerekirse; Vendetta Role Play Sunucusu, GTA San Andreas Türkçe oyun aleminin hilesiz serveri diyebiliriz.
Alıntıları Göster
biraz saçma olacak ama yıl 2012 hala san andres oynayan var gta4dede sv açılmıyormuydu onda açsanıza
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
biraz saçma olacak ama yıl 2012 hala san andres oynayan var gta4dede sv açılmıyormuydu onda açsanıza
Alıntıları Göster
@Blutrache gta4 için iv:mp geliştirildi ama son durumu ne bilmiyorum. Rp için elverişli değil sanırım hala. God Father, Star Wars filmleri nasıl yıllardır izleniyorsa bu da kendi dalında bir külttür. Ayrıca bir rol serverında zaten grafiklere çok fazla da gerek olmadığını düşünüyorum. He olursa da kötü olmaz
@Nipalensis Animasyon dediğin şeye biz oyunda emote diyoruz. oyunda karakterin yapamayacağı hareketleri emote ile gösteriyoruz. Yani anlayacağın bu hareketleri biz bir komut aracılığıyla yönlendiriyoruz. Voice chat istersen kullanabilirsin ama bu oyun dışı bir kanal olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Blutrache
Nolmuş ki nesi eksik San Andreas'in? Grafik diyorsan zaten ENB şu bu ile gelişiyor grafikleri. He yetmedimi RPci adam zaten grafiğe bakmaz, hayal gücünü kullanır.
quote:
San Andreas'ın kodlanması kolay olduğundan böyle,ayrıca grafiğe bakan pek insan olduğunu sanmıyorum rpg için
quote:
quote:
San Andreas'ın kodlanması kolay olduğundan böyle,ayrıca grafiğe bakan pek insan olduğunu sanmıyorum rpg için
Alıntıları Göster
Ah ah taa beta,v2,v3 zamanlarını bilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Quarell
Ah ah taa beta,v2,v3 zamanlarını bilirim :)
Alıntıları Göster
Frenzy az konuya uğrasa canlanır da işte
quote:
Frenzy az konuya uğrasa canlanır da işte
Alıntıları Göster
Ben çok istemiştim oynamak nasip olmamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: 1Ceko
Bize de çok az nasip oldu
quote:
quote:
Zevk aldın mı bari
quote:
quote:
quote:
Zevk aldın mı bari
Öyle böyle değil
quote:
quote:
quote:
quote:
Zevk aldın mı bari
Öyle böyle değil
Çok iyiymiş o zaman
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Zevk aldın mı bari
Öyle böyle değil
Çok iyiymiş o zaman
Alıntıları Göster
Varmı bu işleri çekip çevirebilecek
quote:
Orijinalden alıntı: The Mandalorian
Varmı bu işleri çekip çevirebilecek
Alıntıları Göster
Bilgi: Bu mesaj panosu şu an kapalı durumda.
Forum kapalı beyler herhangi bir gelişme yok malesef.