Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler foruma ulaşılmıyordu,ulaşılıyor fakat bakımda falan diyor, herhalde çalışmalara devam ediyorlar.hadi hayırlısı.
  • Bakıyorum da bizimkiler toplanmış yine
  • kesinlikle , yeni dönemde ne yapıyoruz? ocan , umut buralarda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

kesinlikle , yeni dönemde ne yapıyoruz? ocan , umut buralarda mı?

Alayı burda
  • Hala vendetta severler görmek güzel,TeamSpeak kullanıyormusunuz birlikte takılırız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Güzel fikir aslında bende Jesse tarzı bir karakter olabilirim. Mümkünse eskisi gibi Alan Crooks Marcus Crooks fasa fiso yerine çeteden uzak mafyadan uzak kendi halinde bir karakter yapabilirsem çok iyi olur. En son Emir sağolsun bir serverda öldürtmüştü beni. Birde Vendetta'ya son girişimde boksördüm ilk gün latin çetesi tarafından öldürüldüm. Kendi halimde olsam bile CK yiyorum ya umarım bu olaylar yaşanmaz.

yalan ne ara öldürttüm ben seni , hiç hatırlamıyorum.. canberki harcatmıştım katliam zamanında hakkını helal etsin

Bi DC yedim geldim ölmüşüm bırak arkadaş ya
    DC yemesem ölmüyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Güzel fikir aslında bende Jesse tarzı bir karakter olabilirim. Mümkünse eskisi gibi Alan Crooks Marcus Crooks fasa fiso yerine çeteden uzak mafyadan uzak kendi halinde bir karakter yapabilirsem çok iyi olur. En son Emir sağolsun bir serverda öldürtmüştü beni. Birde Vendetta'ya son girişimde boksördüm ilk gün latin çetesi tarafından öldürüldüm. Kendi halimde olsam bile CK yiyorum ya umarım bu olaylar yaşanmaz.

yalan ne ara öldürttüm ben seni , hiç hatırlamıyorum.. canberki harcatmıştım katliam zamanında hakkını helal etsin

Bi DC yedim geldim ölmüşüm bırak arkadaş ya
    DC yemesem ölmüyodum

Abi ben oyunda bile yoktum Uykumda mı öldürdüler naptılar artık

• ben halinden memnun otobüs şoförüydüm arkadaş taksicilerin önüne kırıyodum hep bizim yola girince oyunuda unuttum zaten ne nasıl
  • serverla ilgili bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

serverla ilgili bir gelişme var mı?

VRPG facebook sayfasındaki 19.08.2012 tarihli duyurusu

quote:

Yeni yüzümüzle, web sistemlerimizle ve oyun sunucularımızla yakın zaman içinde karşınızdayız. Bu süre içinde kaç kişiyiz görelim istedik. Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyoruz.

www.vendettarpg.com

• 99Roleplaydeki adminpower'lardan ve diğer saçmalıklardan kolayı RP'ı bırakma noktasına kadar geldim, Vendetta acılana kadar RP'ye ara verdim.

Özledik be seni vendetta.

FARUK GÜLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrawL

99Roleplaydeki adminpower'lardan ve diğer saçmalıklardan kolayı RP'ı bırakma noktasına kadar geldim, Vendetta acılana kadar RP'ye ara verdim.

FARUK GÜLER

O kadar sunucuda oynadım,günlük sunuculara bile girdim öylesine,99'daki gibi bir adminpower hayatımda görmedim.Başta güzeldi 99 ama sonra çok bozuldu daha da toparlayamazlar.Yönetim ekibinin komple değişmesi lazım.Şimdi millete 20-30 lira karşılığı oyunda araba satar hale geldiler.Yazık.
  • Vendetta RPG yarın açılacak diye açıklama yapılmış beyler , tam emin değilim bu resmi sayfa mı ?

http://www.facebook.com/vendettagaming
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

99Roleplaydeki adminpower'lardan ve diğer saçmalıklardan kolayı RP'ı bırakma noktasına kadar geldim, Vendetta acılana kadar RP'ye ara verdim.

FARUK GÜLER

O kadar sunucuda oynadım,günlük sunuculara bile girdim öylesine,99'daki gibi bir adminpower hayatımda görmedim.Başta güzeldi 99 ama sonra çok bozuldu daha da toparlayamazlar.Yönetim ekibinin komple değişmesi lazım.Şimdi millete 20-30 lira karşılığı oyunda araba satar hale geldiler.Yazık.

Gülelim mi, ağlayalım mı? O 20-30 liralık sözde premiumları alanlar da var. Açılıyomuş sanırım yarın sunucu, toplanıyo muyuz yine?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

FARUK GÜLER

Gülelim mi, ağlayalım mı? O 20-30 liralık sözde premiumları alanlar da var. Açılıyomuş sanırım yarın sunucu, toplanıyo muyuz yine?

Yarın olduğunu nerden duydun la

• Bu gün vendetta rpg facebook sayfasındaki duyuru ;

Vendetta RPG yarın oyuncularıyla buluşuyor, büyük heyecan başlıyor...

www.vendettarpg.com

Hayırlı olsun hepinize,yeniden başlıyor heycan.

Arkadaşlar herkez hangi oluşumda rol yapmayı düşünüyor paylaşırsa daha iyi olur :)

Şahsen ben FBI'dan devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 20 Ağustos 2012; 22:56:22 >
  • Dedektif veya FBI rolü yapmak isterim ama departmana bağlı,önceden torpil dönmüyordu pek ama tanıdık olmanın etkisi de vardı tabii..Utku abi varken gayet eğlenceliydi.Croesus açılırsa oraya girmeyi deneyebilirim,olmazsa dedektif olmayı deneyeceğim ama duruma göre değişebilir.Donanımhaber olarak toplanırsak neye karar verilirse oraya gelirim

@BrawL FBI yolunda bi' destek fena olmaz hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoltant -- 20 Ağustos 2012; 23:22:52 >
  • FBI pasif olacaktır büyük ihtimalle bir ay kadar felan, öyle olursa sağlam bir ekible suç örgütü kurmayı düşünüyoruz,eğer kurarsak hepinizi bekleriz :) (Grandpa's Crime Organization) :)

Vendetta'dan çok şey bekliyoruz bu sefer samp tarihinde devrim açacak bir sistem gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 21 Ağustos 2012; 7:02:24 >
  • quote:

FBI pasif olacaktır büyük ihtimalle bir ay kadar felan, öyle olursa sağlam bir ekible suç örgütü kurmayı düşünüyoruz,eğer kurarsak hepinizi bekleriz :) (Grandpa's Crime Organization) :)

Vendetta'dan çok şey bekliyoruz bu sefer samp tarihinde devrim açacak bir sistem gibi :)

Gayet güzel olur aslında,buradan 4-5 kişi çıkar tahminen.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.