Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5,6 arkadaş toplanıp suç örgütü kurmaya karar verdik , katılmak isteyen arakdaşlar Teamspeak adresinden bana ulaşabilir

ts15.teamspeak3tr.net:3400

Nick ; Roland1`BlackspaceTR
  • Konu eski günlerine dönecek eminim
  • İlk gün fazla oyuncu çekemez,forumla sunucu aynı anda aktif olacakmış buda sadece eskiden karakteri kalan kişiler girebilecektir anlamına geliyor.Ama sonuna kadar arkandayızz vendetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 21 Ağustos 2012; 15:57:09 >
  • 99'dan kurtuluruz artık. Özlemişim vallahi Palma Bar'da sabahlamayı. Çok şey bekliyoruz, hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locote

99'dan kurtuluruz artık. Özlemişim vallahi Palma Bar'da sabahlamayı. Çok şey bekliyoruz, hadi bakalım.

Aynen,forum bir acılmadı :)
  • Benim eski karakterim var ama e-maili falan da hatırlamıyorum alabilir miyim şifreyi geri bilmiyorum.Mecbur yeni başvuru atacağım.Var mı başka bir gelişme saat falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Benim eski karakterim var ama e-maili falan da hatırlamıyorum alabilir miyim şifreyi geri bilmiyorum.Mecbur yeni başvuru atacağım.Var mı başka bir gelişme saat falan ?

Alamazsın,parolamı unuttum'a tıklatıktan sonra kullandığın tüm emaillara göndermeyi dene bir şans :)

@nooo___fear , Biz kemik ekibi kurduk suç örgütü için tanıtım'ı hikayasi felan hep hazırlandı,gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa halllederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Benim eski karakterim var ama e-maili falan da hatırlamıyorum alabilir miyim şifreyi geri bilmiyorum.Mecbur yeni başvuru atacağım.Var mı başka bir gelişme saat falan ?

Closed Beta gibi bir şey olacak bu. Şu anlık yeni başvuru kabul etmezler diye düşünüyorum. Eski karakteri hatırlamaya bak
  • Dert valla ya,o kadar bekle açılsın diye sonra parolanı hatırlama
  • @Forum açıldığında karakter başvuruları açılacak,aynı zamanda karakter isim değişikliğide yapabileceğiz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busuzima -- 21 Ağustos 2012; 20:26:05 >
  • Sazan.avi olduk galiba
  • sazan.avi beyler geçmiş olsun
  • Sayaçta +5 gözüktü beyler
  • Bi' kerede verdiğiniz sürede açın.
  • Teamspeak sunucumuz acıldı ;http://www.vendettarpg.com/gtasa/forum/8/115
  • Kimse yokmu beyler ?
  • Açılsada oynasak artık
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.