Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be kac yil oldu :D ben sifremi falan hatta kullanici adimi unuttum eski hesaplar duruyo mu ki yoksa sifirlandimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busuzima

vay be kac yil oldu :D ben sifremi falan hatta kullanici adimi unuttum eski hesaplar duruyo mu ki yoksa sifirlandimi?

Sıfırlanmış olabilir bende henüz test etmedim.
  • Croesus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

Croesus?

Bir kac versiyondur yok.Sanirim olmazda.

• quote:

Croesus?

Eski versiyonlar güzeldi hep birlikte eğlendik ama eskiyi geride bırakmak lazım , yeni konseptler belirlencek yeni oluşumlar vs vs.
  • Şimdi foruma kayıt oldum. Eğer Dh'den beraber oynayacak birileri varsa beraber oynayabiliriz. Tek başına biraz sıkar artık bu saatten sonra
  • Serveri bulamadım ip girsem bile kapalı mı şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mineral

Şimdi foruma kayıt oldum. Eğer Dh'den beraber oynayacak birileri varsa beraber oynayabiliriz. Tek başına biraz sıkar artık bu saatten sonra

Ben oynayacagim skype eklersen beraber oynayabiliriz.

Skype adresim: bcak1r

• Vendetta'dan sonra hiç iyi sunucu gelmedi Geri döner umarım. Forum aktif edilmiş , umarım sorunsuz açılır.
  • Vendetta RPG döndüyse 99'un bitiş zamanı demektedir. Dalışın.
  • Beraber oynamak isteyenler pm atsin hetturlu yardi. ederim.

• Karakter başvuruları açıldı! Yeni bir karakter, yeni bir hayat diyorsanız siz de karakter başvurunuzu yapın;http://samp.vendettarpg.com/
    Yeni forum üyelikleri geçici olarak kapalıdır. Mevcut kullanıcılar için karakter başvuruları aktif edilmiştir.
  • hala rp yapan mı var
  • quote:

hala rp yapan mı var

Ben Gta V Mp'den vakit ayıramıyorum malesef. Ama eski takım halen aktif.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Bi Croesus değil malesef

• vgNews yeni patronunu arıyor. Detaylı bilgi için tıklayın;http://****/19zxtXz
  • 1-2 yönetici dışında rolleri ayarlayan ve yöneten yönetici yok.V nin ilk zamanlarındada oynamıştım o zaman çok farklıydı.Kısacası eski tadı yok , sıkıcı.
  • Kafam esti, yeni hesap açtım, çok fazla kişi aktif olmuyor ama yine biraz tadı var. Alternatif olarak Impact'i önerebilirim. Kadrosu LS-RP'den çıkma.
  • Vendetta RPG Resmi Facebook sayfasından bilgilendirme mesajı var arkadaşlar:

Herkese merhaba

Sunucumuzun bakımdan çıkması ile birlikte Facebook sayfamızda başlatacağımız birbirinden güzel ve oyuna yansıyacak yarışma serileri çok yakında başlayacak. Bizi takip etmeye devam edin

Yeni mesajlar geldikçe güncelleyeceğim. Katılmak isteyenler facebook sayfasındanda takip edebilir.

https://www.facebook.com/vendettagaming

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.