Şimdi Ara

RS-450 EXTREME POWER M 450W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün galiba yeni gelmiş.9600gt yi rahat çalıştıracak bir power bakıyordum.Bu markanın giriş modelleri gürültülü çalışıyor galiba yorumlar okumuştum.Bu model nasıldır acaba? Hem üst model,hem tak-çıkar kablolu 450w.107 tl gayet iyi gibi üstadlar yorumlarsa sevinirim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36362

• Bilmediğim bi marka 9600GT yi rahat çalıştırır.
  • selam arkadaşlar yeni konu açmiim dedim.

Cooler Master RS-450 EXTREME POWER M 450W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) nasıl amper değerlerine sahip alıp kullanan veya test etmiş olan varsa değerlerini söleyebilir mi acaba

diğer alternatifde aklımda olan Cooler Master RS-400 EXTREME POWER 400W GÜÇ KAYNAĞI bu.

şunuda belirtiğim zamanında vatana bi üründen iade vermiştim alışveriş kuponu verdiler ondan dolayı vatandan başka yerden alamam onlarda şuan bunlar gözüme çarptı.sistemimde yeterli bu 2 psu için

bütçede en fazla 135 zorlayabilirim şuan

şimdiden teşşekürler.
  • 9600GT için gerçek bir 350W fazlasıyla yeterlidir. Bir sonraki alacağınız ekran kartı konusunda fikriniz varsa ona göre bence değerlendirin, en garantisi 450W yerine gidin çift 18A kanallı adam gibi bir 500W alın ki sonraki upgrade'iniz için rahat edin. bütçeniz yetmiyorsa şimdilik 350W ile idare edebilirsiniz.
  • yok mu alan veya denemiş olan bi arkadaş aramızda
  • bu ürün cooler master'ın sitesinde yok. RS-450-AMAP-F1 kodunu aratınca da sadece çin siteleri çıkıyor o sebeple amper değerlerini bile bilmeden yorum yapmak pek doğru olmaz.
    Dediğim gibi ilerisi için düşünüyorsan en az çift 18A'lik 12V kanalına sahip denenmiş 500W modellerinden birini seçmelisin. Bugün için düşünüyorsan gerçek 350W'ın üzerindeki bir ürün alman sana bir fayda getirmeyecek.
  • saol arkadaşım incelemesini buldum resimlerde belirtilenlere göre amper gücü yeterli şuan için.fiyatıda vatanda uygun geldi bana

LİNK:http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-de1f313b9de3267a714916428b929005.jhtml
  • fiyat iyi 12v degerler de fena degil 18a 16a moduler olması avantaj alınabilir
  • ben biraz önce aldım vatandan montajlını yaptım.lazım olmayan kablo olunca çıkar kenarda dursun boşa kalabalık yapmasın.

incelemesini resimli yapamadım makina şuan yanımda deil ama yukarda verdiğim linkte resimlide olsa anlaşılcak şekilde inceleme mevcut.
  • Önce direk başka model bakın diyecektim ama bu fiyat seviyelerine piyasada tak çıkar kablolu sadece birkaç model var zaten .
    İkisini de inceleyip hangisi uygunsa onu alın derim :
    Özelliklerine ve fiyatına bakıp halen şaşırdığım bir alet , bizzat kullanmadım ama yabancı bir forumda boyundan büyük işler çıkardığını yazmışlar .
    CM hakkında da biraz review araştırıp hangisi içinize sinerse onu alın bence .

MUSHKIN ENHANCED 400W MODULER POWER SUPPLY
    http://www.hepsiburada.com/mushkin-enhanced-400w-moduler-power-supply-/productDetails.aspx?CategoryId=1012&productId=bd8501124

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.