Şimdi Ara

RS MALTEPE SERVİS REZALETİ (KAMERA KAYDI VİDEOLU) - ÇÖZÜLDÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin en önemli sorunu eğitim.Her alanda karşımıza çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler. Umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez...
    Buraya konu açmadan önce RS genel müdürlüğüne şikayet mailimi yazmıştım. Öğlen Maltepe servisinden beni aradılar ve görüntüleri izlediklerini söylediler. Gün içerisinde hasar tespiti için servise gittim, servisin elektrik ustası aracı inceledi. Subwooferda güç olmadığını farkederek akü tarafındaki sigortayı değiştirdi. Değişim sonrası sistem normale döndü. Şu anda bir sorun yok gibi görünüyor. Şube müdürü yaşananlardan ötürü özür diledi ve sorunu giderdi. Ardından RS genel müdürlüğünden aradılar, herhangi bir problemin devam edip etmediğini sordular. Onlar da yaşananlardan ötürü özür dilediler ve bu olayın örnek olacağını, olayı tüm şubeleriyle paylaşarak bir daha yaşanmaması için uğraşacaklarını söylediler. Son gelişmeler böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler. Umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez...
    Buraya konu açmadan önce RS genel müdürlüğüne şikayet mailimi yazmıştım. Öğlen Maltepe servisinden beni aradılar ve görüntüleri izlediklerini söylediler. Gün içerisinde hasar tespiti için servise gittim, servisin elektrik ustası aracı inceledi. Subwooferda güç olmadığını farkederek akü tarafındaki sigortayı değiştirdi. Değişim sonrası sistem normale döndü. Şu anda bir sorun yok gibi görünüyor. Şube müdürü yaşananlardan ötürü özür diledi ve sorunu giderdi. Ardından RS genel müdürlüğünden aradılar, herhangi bir problemin devam edip etmediğini sordular. Onlar da yaşananlardan ötürü özür dilediler ve bu olayın örnek olacağını, olayı tüm şubeleriyle paylaşarak bir daha yaşanmaması için uğraşacaklarını söylediler. Son gelişmeler böyle.

Şu forumdaki konularda ki geri dönüşlerde son zamanlardaki en iyi geri dönüş diyebilirim. Geçmiş olsun , ucuz atlatmışsınız

• shakircan kullanıcısına yanıt
    Araç kameram Itronics ITB-100HD
     RS MALTEPE SERVİS REZALETİ (KAMERA KAYDI VİDEOLU) - ÇÖZÜLDÜ
    Kamera küçük olduğu için dikiz aynası arkasına gizlenebiliyor. Dışardan dikkatli bakılınca farkedilebilir ancak araç içerisinde görmek için eğilip bakmak gerekli.
    Aynı zamanda GPS özelliği olduğu için hız, zaman, koordinat kaydı yapıyor.
    Şimdi Wifi ve yüksek çözünürlüklü modelleri de var tavsiye ederim. Ben bu ilk seriyi yıllar önce (4-5 sene) almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cezare kullanıcısına yanıt
    Size ve forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Desteğiniz sayesinde hemen geri dönüş oldu ve sorunumu giderdiler. Müşteri odaklı ve şikayete önem veren bir anlayış yapıları var.

• elninom1 kullanıcısına yanıt
    Servisi tanımam da kısa sürede sorunu çözmüşler başlığı değiştirebilirsin. Maduriyet giderildi filan diye.
  • Bu nick in takipçisi olcam. Yüce yaradandan dilerimki inşallah senin başına da gelirde buraya konu açarsın o gün seni verdiğin cevaptan dolayi rezil edeyim

• Araç kamerası ne?
  • Şu, "nolmuş yani müzik dinlemişse" diye başlayanların aracı değersizdir. Bu yüzden normal böyleleri..

• Ses sistemi ile akü arasındaki sigorta yanmış, sigortayı değiştirdiler.
    Beklerken canı sıkılmıştır radyoyu açabilir buna birşey demiyorum. Ama son ses açması normal değil. Sonuçta araçta profesyonel ses sistemi yok. Orijinal teyp, küçük bir amfi ve küçük subwoofer var. Hadi bozuldu, git durumu anlat. Servis müdürü bu tür durumlarda tüm çalışanların gelip her türlü şeyi söylemelerini istiyor. Hasarlarda çalışanların maaşlarından değil, servis kasasından karşıladıklarını söylediler. Durumu kimseye anlatmayınca servis müdürünün de haberi olmuyor, sonuçta arabayı teslim alınca benim de haberim yok. Baştan servistekilere söylese, ya da teslim alırken bana böyle böyle oldu dese bu kadar sorun olmazdı. Bir kişi yüzünden servisin adı kötüye çıkıyor, diğer iyi niyetli çalışanların emeklerine yazık oluyor.
    Neyseki araç kamerası olduğu için sesin serviste bozulduğunu kanıtladım. Ya kamera olmasaydı? Aynı şekilde ilgilenecekler miydi? Biz kaportacıyız, radyonuza bir işlem yapmadık, elektrik aksamınızı ellemedik denilebilirdi. Nasıl ispat edecektim? Görüntü delili olmadan da aynı ilgi alaka, hemen servise gelin bakalım sorun bizdeyse karşılarız denilecek miydi bilemiyoruz tabi.
    Son olarak insanlık hali sesi açtı bozuldu neyse. Peki ya videonun sonundaki telefon görüşmesi yaparken sinirlenip vurması? Araç içini gösteren kayıt olmadığı için nereye nasıl bir şekilde vuruyor bilemiyorum. Fakat kağıdın havalanması ve ardından ses gelmesi sonucunda sertçe bir yere vurulmuş olduğunu gösteriyor. Belki de hızlıca kapıyı kapatıyor bilemiyoruz. Eğer direksiyona veya döşemeye sinirden vurmuşsa kusura bakmayın ama ben bunu hoş karşılayamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninom1 -- 21 Mayıs 2017; 10:12:59 >

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Kamera modeli Itronics ITB-100HD
    https://dashcamtalk.com/itronics-itb-100hd/

• Konu icin cok tesekkurler.Aracima kamera aliyorum kesin artik.

Ayrica sigir herif elin arabasina vuruyor bir de...Kamera olmasa bu it kesin "Yaaaaa bilaadeell sanki porse araban ya ne var" muhabbeti olabilirdi.

• Şimdi emanet mal da başkasının arabasındasın müziği son ses açtın ve sorun oluştu.

Hoparlör yeterince güçlü değildir. Patlayabilir.
    Amfi güçlü değildir yanabilir.
    Belki müzik çaların ses çıkışı yanabilir...

Siz son ses müzik dinliyorsunuz belki bu nedenle alışıksınız fakat ses sistemleri çok kaliteli olmayabiliyor çünkü genellikle kullanıcılar benim gibi düşük ses ile müzik dinler. Hiç bir sorun oluşmaz. Burada da arabayı süren genç olayı haber verseydi belki en fazla iki laf yerdi. Burada hatası davranış şekli. Kameranın farkında değil sorumluluğu üstünden atmak için durumu haber vermemiş. Şimdi iki kat laf yemiştir.

Şahsen ben başkasının aracında olsam ve bir hasar versem. Zarardan dolayı gerekli maliyeti karşılarım. Sizin de böyle davranacağınızı düşünüyorum. 100 araçta son ses müzik dinlesen birkaçında sorun çıkar. Hele sonradan yapılan sistemlerde insanlar maliyetten kaçtığı için düşük kaliteli malzeme kullanabiliyor. Bazen de araç üreticileri sistemi test ederken sisteme yük bindiren bas müzik yerine genel kullanıcıya göre ayarlıyor. 999 araçta sorun çıkmazken aşırı bas müzik ile 1 araç hata verebiliyor. Dikkat ederseniz buradaki müzik de oldukça bas içeriyor. Sigorta yanmış sistemi korumuş belki sigorta yanmasaydı daha başka hasarlar ortaya çıkacaktı.

Son ses de sistem bozulmamalı katıyorum ama bu bir mazeret değildir. Emanet edilmiş mala dikkat etmek lazım.

• Size büyük geçmiş olsun. Aracımı RS'e götürecektim. Vazgeçtim. Autoking'e zaten güvenmiyorum. Seneye de kaskoya mini onarım koydurmayacağım. Mini onarıma bırakacağız mega zararlı geri alacağız. "Nolcak düzeltilir hatadır yapılır" anlayışına da nalet olsun. Ne bosuna uğraştıracaksın sen beni. iş ahlakı olsun iş! İşine saygısı olsun, müşteriye saygısı olsun saygısı. Bu Ahlaksızlardan heryerde var.

Vale arabayı sürtüyor da ben arabanızı sürttüm demiyor, yine bahşiş veya vale ücreti bekliyor. Başıma geldi.

İşini doğru yapmayan, iş ahlakı olmayan, servet düşmanı, ahlaksızın ahlaksızı oldu insanlar.

Nefret nefret herkeste bir nefret.

Kardeşim Ramazan ayındayız. Biraz arının biraz düzeltin kendinizi.

• İşyerime yakın diye Maltepe Rs'e gitmeyi düşünüyordum, vazgeçtim.

• Video kaydında üçüncü kişilerin ve atölyenin izinsiz görüntüleri gözüktüğü için youtubedan silmek zorunda kaldım. Şube müdürü arayıp danışmanının yüzü gözüktüğü için rahatsız olduğunu dile getirdi. Tabi burda amacım şirketi kötülemek değil, başımdan geçenleri anlatmak, anahtarı valeye bile olsa verirken bir daha düşünmek gerekli. Bugün rs servisinde sorun yaşanır yarın autoking'te öbür gün başka yerde. Maalesef başkasının malına kendi malı gibi davranmayanlar yüzünden başımıza bu tür şeyler geliyor.
    Arabanızı birine emanet ediyorsanız mümkünse görünen bir şekilde kamera taktırmanızı öneririm hiç olmazsa caydırıcı olur. Aynı zamanda büyük kurumsal şirketler ve yetkili servisler olursa başınız daha az ağırır ve zararınızı karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Bilader alt tarafı radyonun sesini açmış. Adamın arabasının dandikliği ses açınca bozulması adamın ne suçu var? Radyo da mı açmasın mantıklı konuşun ya.

Şöyle düşün...

Kendi evindeki bir beyaz eşya için tesisatçı çağırdın.

Herif geldi senin buzdolabını tamir ederken gitti yatak odasına yattı senin yatağa, tepindi bi de yatakta kırdı yatağı bazayı...

Şimdi senin baza da çok dandikmiş şu adam bi yattı yatağa hemen kırıldı mı demek lazım, yoksa buzdolabını tamir etmeye gelen adamın senin yatak odasında ki yatakta ne işi var demek mi lazım

• Temel sıkıntı bu zaten bu ülkede...

İnsanların hadleri bilememesi...

Servis teknisyeni olarak çalışıyorsun. Araç iş emrinde elektrik vs ile ilgili bir arıza yok o araçta... Senin personel olarak o aracın koltuğuna bile oturmaman gerekiyor...

Hadi oturdun diyelim, niye kurcalıyorsun. Niye limitleri zorluyorsun ???

Araç durduğu yerde radyo'nun limitlerini zorlayan adam, aracı hareket ettirdiğinde kimbilir neler yapacak ???

Adresten al Adrese bırak hizmeti veren yetkili servisin elemanının 8 km süren yetkili servis - ev güzergahında ortalama tüketimi 7 lt olan araca 13.7 lt ortalama tutturduğunu görüp araçla kimbilir neler yapmıştır diye düşündüğümüz bir toplumda yaşıyoruz maalesef...@TuzluSoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 4 Haziran 2017; 3:36:0 >
  • Emanet malın canı kuyruğunda olur.

Bu da kanıtı.
  • Unutturulmaması gereken rezalettir. Durup dururken aklıma geldi. Avek, Doğuş, Vw ve Peugeot servislerini aratmıyor yaşananlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.