Şimdi Ara

RS MALTEPE SERVİS REZALETİ (KAMERA KAYDI VİDEOLU) - ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun araç kamerasının önemi

benimde elimde böyle bir kayıt var opele bir bayiye aracımı teslim etmiştim sonra kayıtları izleyince küfürler vs gırla gidiyor arabayı hor kullanması cabası ama tabi sizinki kadar değil sizin araca yapılanlar artık hayvanlık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Mayıs 2017; 16:35:42 >
  • Geçmiş olsun, aracı güvenip bırakmak da mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gelen cevaplar hep itidalli ve hukuki olarak çözümlemeye yönelik cevaplar olacaktır. Ama bu ne ilk ne de son rezalet olacak. Bu arada oto yıkamacılar da bunlardan farklı değil.

Böylelerine ağır bir ceza vermek lazım. Taksim'de sallandırmak falan gibi değil. Etkilerini uzun süre göreceği ibretlik bir ceza. Düşünelim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Mayıs 2017; 16:46:13 >
  • Bu ülkede sahip olduğun şeylerden keyif almak o kadar zor ki...

• Allah bunları bildiği gibi yapsın şeref yoksunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Bilader alt tarafı radyonun sesini açmış. Adamın arabasının dandikliği ses açınca bozulması adamın ne suçu var? Radyo da mı açmasın mantıklı konuşun ya.

Dandikliğiymiş,ben adamın arabası kaliteli demiyorum.Oradaki adamın işi ne sen onu söyle ilk önce.Gitsin telefonundan dinlesin,vazife olmayan hiçbir şeye DOKUNAMAZ.

bu arada trollsün zaten ama trollük yapmayı da bilmiyorsun.senin aykırı görüşüne mantıklı olan hiç kimse sahip olamaz,o yüzden artı kasmayı bekleme

• Darısı senin basina ne diyeyim.

• Müzik dinleyecekse çalıştığı işyerine ses sistemi döşesin, milletin arabasını kurcalamasın, işin gereği neyse onu yapsın, insanlar bazen gideceği tatilden, gezmeden, giyeceği kıyafetten kısıp alıyor bazı şeyleri, kimisi kredi çekip alıyor, bunların farkında olmak gerek.

• Hocam onarımı yapan yer ve rs ana merkez ile görüştünüz mü?Ne dediler karşılayacaklar mı masrafları?

Araç kameranızı da merak ettim fark etmediklerine göre a119dur diye tahmin ediyorum.Bende arabayı boyacıya bıraktığımda arabayla boya almaya gitmiş kameradan izledim.Hem benim boyayı hemde diğer araçların boyasını almış.Aslında gitmemesi gerekirdi kendi arabasıyla gitmeliydi.
  • değerli forumdaşlar
    konuyu takip e alalım
    arkadaşımıza destek olalım
  • Burada elemanı savunanacak kişi varsa o kendisidir.Başka açıklaması olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adam bunu o kadar rahat yapıyor ki demekki senelerdir hep aynı.

• Dostum genel müdüre ilettim için rahat olsun olaya el atacaklar
     RS MALTEPE SERVİS REZALETİ (KAMERA KAYDI VİDEOLU) - ÇÖZÜLDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezare -- 20 Mayıs 2017; 21:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

geçmiş olsun ama ses sonuna kadar açıldı diye bozulan ses sistemini de ilk kez duyuyorum. o zaman benim arabanın bikaç kere bozulması gerekirdi, benim gibi son ses müzik dinleyen biri yüzünden..

mutlaka bi araştırın, başka sebebi de olabilir. belki bişey içiyordu da döktü radyonun üzerine filan??

ses sisteminizdeki hoparlörler; amfinizin maximum çıkış gücünden düşükse; ve amfinin çıkış gücü sınırlanmamışsa; sesi son ses açtığınızda hoparlörler hasar görür.

amfi olmayan araçlarda zaten ana ünitenin çıkış gücü 20 w civarındadır. hemen hemen tüm hoparlörler bu w tan daha güçlü olduğu için son seste dinleseniz hiç bir şey olmaz.

fabrikasyon sistemde zaten fabrika hoparlörleri ana ünitenin max gücüne dayanacak şekilde koyar

arkadaşın dediği bu sanırım.

hayırlı günler.

Burda sıkıntı çıkışların hoparlorlerden güçlü olması değil. Ses tamamen kesti , bence ya teybin çıkışı yandı ya amfi yandı. Hoparlorlerin 6 sı birden gitmez, en azından dırıltılı ses verir.

O yorumu yapan arkadaşın sıkıntısı empati yeteneğinin gelişmemesi maalesef ... şimdi normal gördüğü şeyi öyle örneklerle çoğaltırım ki yüzü kızarır haklısında der ama gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Mayıs 2017; 22:0:10 >

• vay be, bi ara da müşteri aracıyla yanlayan bir eleman vardı.
    bu nasıl bi cürettir umarım en ağır şekilde cezalandırılır yasal yollardan
  • Haklısın dostum ödemeliler ama senin sistem de kötüymüş son ses müzik de bozulmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam onarımı yapan yer ve rs ana merkez ile görüştünüz mü?Ne dediler karşılayacaklar mı masrafları?

Araç kameranızı da merak ettim fark etmediklerine göre a119dur diye tahmin ediyorum.Bende arabayı boyacıya bıraktığımda arabayla boya almaya gitmiş kameradan izledim.Hem benim boyayı hemde diğer araçların boyasını almış.Aslında gitmemesi gerekirdi kendi arabasıyla gitmeliydi.

Ben a118c kullanıyorum , sizinkibe benzer birşeyde benim başıma geldi. Gerçii benim ki çok masumaneydi ama araç içinde olanları bilmek güzeldi

Yetkili servise bırakmıştım bakım için , bu arada yazılım güncellemesi birşey varmı diye sordum , aracı teslim alan bayan tabi hepsine bakılır diyip beni bekleme salonuna aldı. Salon servis alanına camlı bir alandan bakan bir yerde. Bakıyorum bilgisayarların biri geliyor biri gidiyor , bir ara 3-5 kişi oldu şoför koltuğunun olduğu kapıda vs derken tamam diye beni içeri çağırdılar aracı teslim ettiler. Dedim bir sıkıntı mı oldu uğraştınız sanki , yok yok dediler sorun yok diyip gönderdiler. O günlerde kamerayı yeni takmışım tekrar izleme gereksinimi duyacak olay arıyorum neyse gittim eve taktım pcya. Baktımki bunlar araca bağlanamıyorlar, hata veriyor , çözemiyorlar , başka usta çağırıyor gelen başka bir cihazla geliyor aralarında konuşuyorlar beyine bağlanılmıyor sıkıntı nedir acaba felan derken olmuyor diye kapatıyorlar bana da tamam diye teslim ediliyor araç. Bakım tamamda pc bağlantısı hiç olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Mayıs 2017; 22:14:49 >

• Çoookkkk geçmiş olsun. Emanet bırakılan herhangi bir şeye ihanet kabul edilemez. Tüm sorumluluk çalışana ait.
  • otomobille ilgili işlerde çalışan işçilerin çoğu cahil ahlaksız,şaşıracak birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin peşini kesinlikle bırakmayın,hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.