Şimdi Ara

Rshaman- Wlock - X Setup (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada senin savunduğun şey istisnaların kaideyi bozması gibi bir durum,ortada istatistiklerin olduğundan bahsediyorum ben,biraz araştırırsan top 100 3v3 takımlarının setupları ve class yüzdelerini görebilirsin.Warriorlar %8 lik gibi bir orana sahipse bu top 100 3v3 takım içinde,sen çıkıp "ama bak 3k yapanlarda var demek ki neymiş oynamayı öğreneceksin" diyemezsin.Blizzard bu oyunu ne 1500 ratingde oynayanlara göre ne de 3k ratingde oynayanlara göre dengeleyemez,çünkü ikisi de uç noktalar ve ikisinin de topluluğun genelini temsil etmesini bekleyemezsin.Senin mantığına göre 3k ratingde eğer hiç warrior yoksa sorun vardır,eğer 1 tane bile varsa sorun yoktur diğer oyuncular oynamayı öğrenmelidir.3v3 arena salt bireysel yetenek değildir,sen sıradan bir oyuncu olsan bile yanındaki iki takım arkadaşın çok yetenekli ve ne yaptığını bilen tipler ise zaten 2.7k+ yı görmek o kadar da zor değil.

Hadi warrior ı geçelim diğer 2 underpowered class olan retri paladin ve enh shaman dan örnek verelim.Retri paladin ve enh shaman ın şuan berbat durumda olduğunu bilmeyen yoktur heralde,3v3 deki yüzdelerinin ne kadar düşük olduğunun da,ama bak 3k ratingli bir tane retri paladin varhttp://eu.battle.net/wow/en/character/shattrath/Avengis/simple .Şimdi senin mantığına göre düşünecek olursak retri paladinler iyidir,diğer iyi rating yapamayan retri paladinler kötü müdür?Adamların sustain damage,cc ve mobility lerinin pek de iyi olmadığını düşünecek olursak,bu 3k lık retri paladin hiçbirşey ifade etmiyor.Warrior ve enh shamanda da aynı durum sözkonusu.

Ayrıca lütfen tek başına tüm class ları alman gerekmiyor,eksiklerini tamamlayacak class lar seç tarzında önermelerle gelme bana,sıradan bir wow oyuncusunun da bildiği şeyler bunlar,ben yüksek ratinglerden bahsediyorum.Elbette ki gidip sapırsaçma setuplarla arenaya girmiyorum.Şuan için warrior için iyi olan 2 setup vardır kittycleave ve WLS olmak üzere.Tsg veya kfc nin yüksek ratinglerde oynandığını göremezsiniz.Kitty cleave ve WLS in de belli bir noktadan sonra (2.4k) temsil oranı iyice azalıyor zaten.Warrior ın çok iyi olduğu yerler var demişsin,1 tane örnek verebilirsen çok sevinirim hangi durumlarda warrior gerçekten çok iyi ve aranan class durumunda.O videodaki mage in vurduğu damageları da,herhangi bir class üzerinde hiçbir warrior yapamaz,lütfen argümanlarınız daha sağlam temeller üzerine olsun,ben neredeyse full ruthless + T2 weapon + apparatus of khazgoroth trinketine sahip bir warrior olarak 4k+ resillience ı olan targetlarda bütün cooldownlarım açık gördüğüm en yüksek crit 22k civarında,hele hele bu sözkonusu target holy paladin veya resto shaman ise görebileceğin maksimum crit 15k dır.Warrior çoğu class dan daha yüksek burst yapabilir demişsin,evet yapar ama bu "çoğu class" ın hangi class lar olduğuna bağlı,kastettiğin "çoğu class" enh shaman veya unholy dk ise evet warrior ın burst ü bu classlardan daha iyi.Onun dışında herhangi bir class ın pvp dps spec i warrior dan daha iyi burst e sahiptir,şuan kötü durumda olan retri paladinler de bu gruba dahil.

"Biraz boş kalan mage in yaptığı damage" demişsin de,acaba daha ne kadar boş bırakmayabilirdi videodaki warrior o mage i?Adam ice block yapana kadar tamamen üzerinde ve iceblock yaptığı zaman healer a dönüyor mage i heallamasın iceblock da diye (oradaki 18k mortal strike ı da farketmişsindir sanırım priest olmasına rağmen).Daha sonra mage iceblock dan çıkar çıkmaz zaten frost nova + deep freeze ile 5 saniyede işini bitiriyor,bu mudur yani olması gereken?"Emin ol işini bilen bir warrior o mage den daha yüksek burst yapabilir" demişsin,bu lafından sonra acaba trollük mü yapıyorsun yoksa ciddi misin emin olamadım,ama bana 5 saniye içinde ortalama 125k damage yapabilecek bi warrior gösterirsen (4k+ resillience a sahip bir target a) account um senindir.Hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 9 Eylül 2011; 20:16:41 >

• İyide adam bir kere 18k vurup sonra 5k 5k saydırmıyorki. Sürekli 15k 15k vuruyor.

http://www.youtube.com/watch?v=fO99myKCWPY

accountını istiyorum.
  • Neyse forum donanımhaberde wow ve pvp balance ı tartışma fikri zaten yanlıştı,size iyi eğlenceler.Ayrıca attığın video season 9 ve 4.1 patch i,ben season 10 ve patch 4.2 yi kastettim ama bunu anlamak için belirli bi zeka düzeyine sahip olmak lazım
  • Anlaşılan kafalar geçen sezonda kalmış,o warrior gideli çok oluyo.Şuanki haliyle 3v3 de resto shamana veya holy palaya tünelleyen warrior maçı kaybetmeyi göze almış demektir.
  • shamanın nature's blessing talentı ve lockun demonic aegis talentı sayesinde warlockun normalin (1,3)x(1,18) = 1,534 katı heal alması. Mage desen meleeyi kitelamakta çok sorun yaşamayan bir class, shamanla oturup tanklamaya çalışıyosan meleeyi birşeyleri yanlış yapıyorsundur. Windshearı da esgeçmeyelim, çok ağlayanlar oldu nerflenmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta5k1n -- 15 Eylül 2011; 21:02:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.