çok öenmli bir sorunum var. işletim sistemimi x64 yaptım fakat wireless internetim bir türlü çalışmıyor. airties tr 205 ve wus300 adaptör kullanıyorum. kablolu baglantı gorunuyor ama kablosuz baglantı bır turlu cıkmıyor. anakartım ga p35ds3l. belkı sorun onun drıverlarındadır dıye, ona egıldım bayağı. driver cd sınde x64 ıbaresı yazan tek drıver marvell dıye bır seydı. wlan ıcınde bu klasor. onu kurdum nafile. sonra gigabyte ın sıtesıne gırdım. oradan x64 ıcın olan drıverlarına baktım. 3 tane cıktı. chıpset, lan (sadece lan dıyor) ve audio. bunları da yukeldım. yıne olmadı. kurulum cd sını yukluyrum aırtıes ın yukluyor. ama aglardakı aırtıes urunlerını ararken acık olan modemımı gormuyor.
ben bu wıreless ınternetı nasıl kuracagım arkadaslar yahu? bır suru forum gezdım ama bırsey bulamadım. anakartın wlan drıverını x64 ıcın hcbır yerde bulamadım.
Airties'in WUS201 ve 300 adaptorlerinin x64 driverlari bulunmamakta ve calistirma gibi bir sansiniz yok. Gecen gun ben de denedim ve basarisiz oldum. Airties'da boyle bir destegin olmayacagini daha once bu forumdan bir arkada$in attigi maile cevap vererek belirtmisti.
Kolay gelsin.
anakartın wireless driverını neden yüklemeye çalışıyorsun. Anakart üstünde Wireless adaptör yok. O yüzden Airties WUS 300 wireless adaptörü kullanıyorsun zaten. Arkadaşım belirtmiş zaten WUS 300 un 64 bit desteği yok diye. Hiç kastırma 64 bit desteği olan bir wireless adaptör al. Yada 64 bit kullanmanı gerektirecek bir uygulaman var mı, onu tekrar bir gözden geçir. İşletim Sisteminin 64 bit olması daha hızlı çalışacağı anlamına gelmez. Kullandığın uygulamanın da 64 bit olması gerekir.
anladım arkadaslar sağolun. benin 4 gb ramim var. ben yuzden 64 bıt kurdum. bana bılgısayarın 4gb ram kullanması ıcın 64 bıt kurmam gerektıgını soyledıler bu dogru mu herseden once? yoksa 32 bıt bır ısletım sıstemı de 4gb ramı sonuna kadar kullanıyor mu?