Şimdi Ara

RT206 Kablosuz Ayarında Yeni Modem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Bir sürü modem kullandım.Sayısnı hatırlamıyorum.Ancak memnun kaldığım tek modem Airties RT206.2 Duvar ve arasında bol bol eşya olduğunda sinyal gücü zayıflamayan ya da zayıflasa da internet hızını düğşürmeyecek kaliteli sinyan gücüne sahip,oyuncu modemi arıyorum.RT206 bu konuda harikaydı.Her saat başın internetin koptuğu modemler mi dersiniz,port açmama rağmen berbat oyun deneyimleri mi dersiniz hepsini yaşadım ve bıktım.Nokta atışı yapmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Her fiyata olabilir.Yeter ki en pahalısı en iyisidir diye tavsiye vermeyin.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Ocak 2016; 16:00:13 >

• bende aynı modeden kulllanıyorum..yeni modem aldım tp link 9980 pahalı ama özellileri güzel vdsl desteklediği için fiyatı uçuk..sen air5442 alabilirsin 2*5 dpi değiştirilebilir anteni var..
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    W9980 modemini araştırdım.Sinyal gücünden,oyun performansından memnun değilller.Fiyatını haketmiyor demişler.İstediğim gibi bir modem hala üretilmedi mi acaba?Çok şey istemiyorum ki 2 duvaş aşacak,online oyunlarda ki neti çok az kullanan online oyunlarda lag olmayacak.
  • Kesinlikle airties 5760i icinde broadcom islemcisi skhynix rem kullanıyor remin markasini yanlış yazmış olabilirim
    Cihaz 2.4 ghz yani sıra 5 ghz den ayni anda yayin yapıyor senin icin en büyük avantaj daha boş bir bant üzerinden yaptığı bu yayin sayesinde online oyunlarda kablo performansi alabiliyorsun ayni zamanda adsl vdsl ve fiber icin uyumlu 1600 mhpslik harika bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    Airties 5760 için çok güzel yorumlar gördüm.Siparişi verdim.Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.