Şimdi Ara

RTE'nin şehit babalarına karakteri bozuk demesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu birinizde verdiğim şu videoyu seyretsin kafa mafa kesmeden zor mu bunu yapmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

Bak şunu aklınızın bi köşesine yazın!

Heceliyorumki iyice anlayın diye!

R-T-E-yi-YE-DİR-ME-YE-CE-ĞİZ

O zaman sizlerden de hesabı sorulacak kötülük yapanların yanında inatla durduğunuz için. Bilesiniz bunu. Ülkenin canının yanmasında sizin de katkınız var, unutmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öyle yeme, yedirme, yememe, yedirmeme diye bir lüksü yok kimsenin. Ne senin ne benim. Hala saygımız var konumu gereği. Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı o. Konu yapılanlar, söylenenler, uygulananlar, görünenler, yalanlar ne kadar doğru ne kadar yanlış canım kapiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım Cumhurbaşkanı bu sözü şehit babaları için demedi kabul ediyoruz.

Peki Beştepe külliyesi biz ona kaçak saray diyoruz yükselen ve güçlü Türkiye Cumhuriyet'nin simgesidir demek ne demektir? Yükselen? Güçlü? Hani şu hala şehit sayısının açıklanmadığı ve doğuda birçok bölgede çatışmalar devam ederken. Şimdi bu ülke hala terör ile uğraşırken, hala şehit verirken mi güçlü? Cumhurbaşkanı net olarak bugünde bile yaptırdığı sarayını aklayıp paklama peşinde. Güçlü Türkiye'nin simgesi Çanakkale'dir, Sarıkamış'tır, Sakarya'dır. Taş yapı ile yükselen ve güçlenen bir ülke olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

kimi kastederek demiş peki bunu?gene kes biç yolla bir video var karşımızda da onun için sordum.öncesini duymuyoruz kime dediğini bilmiyoruz.aydınların bakalım bizi.

İftira atmak en kolay yoldur.
  • ohoo her cümleden cımbızla çekecek bunlar anlaşıldı boşa uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Rte:pkk çözüm sürecini bol bol silahlanma fırsatı olarak kullanıyordu,şehirlerde yığınak yapıyordu(?)

Feto kandırdı, Kandil de kandırmış. Meğer herkes bizi kandırmış. (?!?!??!?!?!)
  • Diyecek bir sey yok belliydi artik hicbir sekilde sasirmiyorum yapilanlari herkes biliyor goruyor.

• quote:

Ölen insanların açıklamasını yapabileceksen tamam yedirme.
  • Şehide "kelle" diyen,

Babasına "karaktersiz" der

Şaşılacak birşey yok

• Hiç şaşırmadım.

• Bu adamın konumuna, kendisine gösterilen muameleye hastayım. Yakında kürsüden ana bacı sövecek ama bunu da savunan sevgili dostlarımız eminim ki çıkacaktır.
    ''nolcak abi sonuçta adam uygun görmüş de sövüyo işte, nedir yani?''
  • Boşuna çabalamayın arkadaşlar. Pkk ya hiç laf etmeyip devletine ve liderlerine saldıran bir nesile ne deseniz boş.

• quote:

biz yeriz
  • Ne desek boş merak etmeyin bunun da üstünü örterler

• Ne olursa olsun hic bir sehit babasina karakteri bozuk diyemez devlet baskanimiz. Yani ulkede herkesin temsilcisi olan adam sadece bir kisminin temsilcisi olunca ne kadar buyuk problemlere yol aciyor hep birlikte goruyoruz iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

al ben sana buldum başından seyret.ses kısık biraz..iyi dinle kime diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nEk9JZppvzc&feature=youtu.be

Hocam ben izledim hepsini ama yine bulamadim.

Once "bunlar" diyor. kimden bahsettigini anlamdim. /turkiyenin gelismesini istemiyormus.

Ondan sonra da 5 evladim olsa hepsini feda ederim diyen babalar var bir de karakteri bozuk olan babalar var diyor. Ozellikle kimden bahsediyor belli degil.

• quote:

Demek öyle ha , o kadar insan'ın hakkını yedi,çaldı çırptı, insanların gözüne baka baka yalan söyledi,inkar etti,iftira attı,ŞEHİDİME kelle dedi,ya sen kimsin ŞEHİDİME kelle deme cürretini kendinde buluyorsun.Sen kimmisin dur ben seni tanımlıyım sen "RİYAKAR" sın.Bu devran kalıcı değil herkes için ölüm var.
    Üstadın da dediği gibi;
    "Kıyamet toplantısın da ölücek haramiler telaştan"
    ALLAH bütün SEHİTLERİMİZIN mekanını CENNET eylesin.
    Ne zamandır yazmak istediğim şeylerdi bunlar.

• yahu arkadaş baştan sarayın askerli konusu açılıyor ,sarayın askeri diyende selahattin demirtaş.anlatırken en sonda 5 çocuğum var hepsi feda olsun diyen babalar var bide böyle karakteri bozuk olanlar var diyor neresini anlamıyorsunu o videonun siz?ciddi soruyorum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=UBowqIi7F2I

Bu ne oluyor o zaman

Bu kimi kaybetmişte ağlıyor

Şehit olan kerdeşinimi ağabeyinimi yoksa oğlunumu

Yarbaya hakaret eden iki yüzlüler şimdi videoyu göklere çıkartıyor

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI AĞLIYOR

Fanatiklik artık gözleri kör etmiş aynı şeyi başkası yapınca vatan haini yandaşınız yapınca vatan sevdalısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.